Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

E de bine...

Jungla de la Ştefan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Anunţat cu surle şi trâmbiţe şi aşteptat cu sufletul la gură, mai ales de „concurenţă”, joi seara, pe scena Casei de Cultură Suceava, s-a desfăşurat Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Tema aleasă de ştefanişti a fost jungla, ilustrată într-un mod cu totul original de decor, care a captivat publicul chiar de la debutul spectacolului.

Balul a început cu o mică întârziere, pentru că trupa „Taxi”, care susţinut concertul din finalul spectacolului, a dorit să facă o repetiţie.

Povestea balului a fost una originală. Un avion cu pasageri (cele 8 boboace pretendente la titlul de Miss, pilotul, stewardesa) s-a prăbuşit în junglă. Primii supravieţuitori au fost chiar doi dintre prezentatorii balului, stewardesa Alexandra Beale şi pilotul Alexandru Popoveniuc,  gazdele junglei în rol de prezentatori fiind Jane – Diana Rusu şi partenerul său – Tarzan -  pe numele adevărat – Radu Slusariuc.

Costumele prezentatorilor, dar şi ale tuturor animatorilor din junglă au fost realizate de Ioana Iacob, care merită toate aprecierile.

 

Boboacele, la treabă

 

Cele 8 eleve de clasa a IX-a care s-au „bătut” în junglă pentru titlul de Miss au apărut în faţa publicului îmbrăcate în ţinute elegante de stewardese, ţinute care le prindeau foarte bine.

A doua probă din concurs a fost cea de aptitudini, la care juriul trebuia să aprecieze mişcarea scenică, interpretarea şi vestimentaţia, specifice genului muzical ales de fiecare concurentă. Boboacele şi-au impus stilul în lumea sălbatică a junglei prin dansuri orientale, dansuri moderne, disco, rock&roll, hip-hop, latino, house sau reggaeton.

Organizatorii le-au pregătit concurentelor câte o întrebare legată de perioada în care muzica pe care au dansat era pe culmi. Concurentele s-au pregătit bine pentru această probă (dacă nu cumva cunoşteau răspunsurile dinainte?!).

Distracţia a continuat cu dansul canibalilor, un colaj muzical foarte apreciat de public, care şi-a susţinut pe tot parcursul serii colegii de pe scenă.

Momentul artistic „Mari români” a fost pe placul spectatorilor. Elevii ştefanişti au intrat în roluri inedite: Nadia Comăneci, Florin Piersic, Gheorghe Hagi, Gigi Becali (însoţit de Smărăndescu), Ştefan cel Mare, Dan Diaconescu.

Apoi, a fost rândul boboacelor să intre în scenă pentru proba de dans, patru echipate în stewardese şi patru în costume ce aduceau într-un fel cu jungla, dar mult mai moderne. Elementul specific junglei era acum suliţa, de care au făcut uz tinerele boboace în proba de dans.

A fost şi un moment mai puţin plăcut (!?), în care, luate de val, de mişcare şi ritmul muzicii, două dintre concurente şi-au arătat lenjeria intimă, fără voia lor (în timpul dansului, le-au slăbit  şnuruleţele de la bluze, lăsând „la vedere” cupele albe ale sutienelor).

 

Război la Ştefan

 

Un spectacol care se respectă are şi modă, astfel că Jungla de la Ştefan a avut parte şi de „Jungle Fashion”. Manechinele tribului şi-au prezentat ţinutele în tendinţe. Plin de umor a fost şi experimentul pus la bătaie de specialiştii de la Ştefan: „profii” combinând într-un cazan examene pentru elevi, note..., au scos un biet elev, fără prea mare căutare la public, după care a urmat combinaţia elevilor: farduri, teste de sarcină, absenţe, seminţe, finalul fiind surprinzător: o tânără senzuală, apetisantă. Războiul dintre elevi şi profesori a fost deschis pe scenă, după care au urmat imagini excelent alese din filmul „300” în care luptele dintre profesori şi elevi, completate de replici sugestive, i-au animat la maxim pe spectatori.

Finalul războiului s-a petrecut tot pe scenă, când proful de engleză – Doru Popovici - a intrat în scenă şi a rostit îndemnul: „Lăsaţi pizma deoparte şi împăcaţi-vă!”

Dansul grupului „Frost” a făcut trecerea spre proba de seară, în care boboacele şi-a arătat rafinamentul şi eleganţa. Conducătorul tribului le-a sorbit din ochi pe frumoasele ştefaniste, pentru că misiunea lui era să-şi aleagă o boboacă, dintre cele din junglă.

În program a evoluat şi trupa „Batz and his band”. Filmuleţele care au fost prezentate de ştefanişti în spectacol au fost savuroase şi au adus multă bună dispoziţie.

 

Pe scurt

  • Miss Boboc 2007  -  Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” a fost aleasă Oana Ţugui, Locul II - Dana Senciuc, iar pe poziţia a III –a s-a clasat Raluca Cureleţ. Miss Popularitate a fost aleasă Alexandra Doroftei.
  • Decorul a fost realizat de Diana Rusu, Sânziana Lupaşcu, Anca Loghin, Ioana Sturzu, Mădălina Groza, Alexandra Buruiană, Raluca Onufreiciuc şi Adrian Teodoreanu.
  • De partea artistică a spectacolului s-a ocupat o gaşcă de tineri cu idei, sub bagheta inegalabilului Călin Sargan!
  • Omul care de câţiva ani doarme mai puţin şi creează din ce în ce mai multe lucruri frumoase pentru ştefanişti este profesoara Simona Sofroni, care a fost la înălţime şi în acest an.
"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jungla de la Ştefan.
 Vizualizări articol: 2072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Jungla de la Ştefan5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei