Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ironii

Liberalii îi iau peste picior pe consilierii PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Liberalii consideră că gestul consilierilor PSD din municipiul Suceava de a recurge la greva japoneză în ultima şedinţă a deliberativului local nu a fost decât „un simplu exerciţiu de imagine” şi de începere a campaniei electorale. Preşedintele Organizaţiei Judeţene  Suceava a PNL, Ion Lungu, i-a luat peste picior pe aleşii social-democraţi, despre care a spus că „sunt convins că nici ei nu credeau în ceea ce făceau acolo”.

Lungu a ţinut să respingă acuzele vizavi de lipsa transparenţei în cheltuirea banului public, de faptul că nu se preocupă de problema câinilor comunitari sau de întârzierea furnizării căldurii în unele zone ale municipiului Suceava, subliniind că sunt acuze fără acoperire. „Legat de transparenţa cheltuirii banului public şi, mai exact, de transparenţa licitaţiilor, aşa cum se ştie, de fiecare dată, se fac contestaţii la licitaţii şi ni s-a dat dreptate întotdeauna din partea Consiliului Naţional de Analiză a Contestaţiilor. Avem şi neînceperea urmăririi penale din partea DNA pentru licitaţia care a fost organizată pe salubritate. Până una alta, sunt acuze fără acoperire. Îi asigur pe suceveni că banii se cheltuiesc transparent şi corect la Primăria Suceava, dar e campania electorală şi consilierii PSD vor să facă exerciţiu de imagine, în speranţa că vor obţine voturi mai multe. Eu sunt convins că cetăţenii ştiu să aprecieze, la justa valoare, ce a făcut fiecare în acest municipiu”, a spus Lungu.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, i-a criticat pe consilierii PSD că introduc teme politice în deliberativul local, catalogând inadmisibil  faptul că politica este amestecată cu administraţia. „E a doua oară când introduc brutal teme politice în Consiliul Local. Noi ne-am abţinut să le răspundem în Consiliul Local pentru că sunt teme politice pe care le discutăm la locul lor. Amestecarea administraţiei cu politica este inadmisibilă. Vor să-şi facă imagine cu probleme politice. Acest lucru să-l facă la sediul lor, dar nu în Consiliul Local”, a spus Steiciuc.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi iau peste picior pe consilierii PSD.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liberalii îi iau peste picior pe consilierii PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei