Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

PLD a dat startul campaniei electorale de pe biciclete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Preşedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a dat, personal, startul campaniei electorale a acestei formaţiuni politice pentru Parlamentul European. Acţiunea a început la ora 10:00 a zilei de ieri, când Gheorghe Flutur a plecat, pe bicicletă, din centrul Sucevei spre Vest. Liderul liberat-democraţilor s-a aflat în fruntea unui pluton de 27 de biciclişti, care au fost echipaţi în portocaliu şi au purtat şepci, fiecare cu numele unui stat din Uniunea Europeană.

Primul care a plecat spre Vest a fost Gheorghe Flutur, care pentru această acţiunea a adus o bicicletă semi-cursieră, la care a fost montat un steag al Uniunii Europene.

„Astfel de acţiuni s-au derulat în toate judeţele ţării, unde echipe ale PLD au plecat, tot pe bicicletă, spre Vest. Mă bucur că, în calitate de şef al campaniei electorale a PLD, pot să dau startul de aici, de la Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Coloana de biciclişti liberal-democraţi s-a îndreptat ieri spre Gura Humorului, fiind însoţită de un autoturism din care se difuzează imunul de campanie al PLD, cântat de Adrian Enache, precum şi mesajele electorale ale acestui partid. Demn de remarcat este faptul că versurile imunului PLD în această campanie, intitulat „România e ţara mea”, au fost scrise de Gheorghe Flutur. „Plecăm spre Vest. Prima oprire e la Viena şi apoi la Bruxelles. Aşa am ales să începem campania electorală şi sperăm să fie de bun augur”, a declarat preşedintele executiv al PLD.

Lista acestei formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc peste o lună este deschisă de liderul PLD, Theodor Stolojan, cel care, în cursul zilei de duminică, 18 octombrie a.c., se va afla în oraşele Fălticeni, Suceava şi Rădăuţi.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLD a dat startul campaniei electorale de pe biciclete.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLD a dat startul campaniei electorale de pe biciclete0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei