Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Planuri

Social-democraţii suceveni vor să obţină cel puţin scorul din 2004

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Candidatul PSD Suceava pentru Parlamentul European, Cătălin Nechifor, a declarat că social- democraţii suceveni intenţionează ca, la alegerile de peste o lună, să obţină cel puţin scorul de la scrutinul din 2004. Cătălin Nechifor, care se află pe locul 5 pe listele PSD pentru europarlamentare, a spus că ţinta pentru aceste alegeri în judeţul Suceava este obţinerea a cel puţin 100.000 de voturi.

„Social-democraţii suceveni vor aduce cel puţin 100.000 de voturi şi pentru referendumul pentru votul uninominal, ceea ce înseamnă, practic, scorul electoral al PSD la alegerile pentru Parlament din 2004. Scor pe care noi dorim să îl reconfirmăm şi pentru Parlamentul European”, a declarat Cătălin Nechifor.

Făcând referire la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD pentru europarlamentare, la care a participat şi preşedintele României, Nechifor a precizat că prezenţa lui Traian Băsescu a reprezentat un gest de normalitate. „Reacţia membrilor de partid a fost una tolerantă, chiar şi atunci când actualul preşedinte al României l-a atacat dur pe Ion Iliescu”, a declarat candidatul PSD Suceava pentru Parlamentul European.

Cătălin Nechifor consideră că acest atac este de înţeles, în condiţiile în care, la tribuna de unde s-a adresat, Traian Băsescu îl avea în faţă pe Adrian Năstase, iar în spate pe Mircea Geoană şi Ion Iliescu. „Actualul preşedinte a părut ca un fiu rătăcit într-o emisiune <Surprize, surprize>, întorcându-se, chiar dacă  doar pentru câteva minute, într-o familie social-democrată din care a făcut parte, dar pe care, acum nu o mai recunoaşte”, a încheiat Cătălin Nechifor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social-democraţii suceveni vor să obţină cel puţin scorul din 2004.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social-democraţii suceveni vor să obţină cel puţin scorul din 20040.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei