Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Piatra de hotar”

Primul album semnat Odyssey

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Trupă suceveană „Odyssey” a spart gheaţa. Şi-a lansat primul album – „Piatra de hotar”, miercuri seara, în „Discotheque Vox”, la subsolul Casei de Cultură Suceava.

Lume multă: prieteni vechi şi noi, public tânăr care apreciază muzica folk – rock, dar şi veterani ai genului. „Odyssey” există în spaţiul muzical sucevean de mai bine de zece ani.

Au rezistat datorită pasiunii pentru muzică şi credinţei că au ceva de spus într-o lume în care e tot mai greu să găseşti un loc. Cristian Rangu (chitară, vocal, blockflote), Relul Calcea (chitară, vocal), Ana – Cristina Leonte (vioară), Răzvan Rusu ( bas, vocal), Lucian Andraşcu (percuţie) se consideră nişte nebuni încăpăţânaţi, care cred că mai pot visa...Nebuni – frumoşi au fost şi cei care s-au călcat pe picioare miercuri seara pentru a asculta, preţ de două ore, muzica adevărată a celor 5 membri ai „Odyssey” (magnifici), muzică de suflet, de pe primul lor album.

Înregistrat şi produs cu forţe proprii, albumul „Piatra de hotar” conţine nouă piese compuse de cei de la Odyssey, printre care şi o serie de piese deja cunoscute de publicul sucevean, cum ar fi „Căderea în Păcat”, „Sentiment de Ardeal”, „Nu te las”, sau „Valea Plângerii”.

Formaţia Odyssey a luat fiinţă în 1996, cu ocazia participării la festivalul de muzică folk „Chitara de Argint” de la Reghin. De atunci, grupul a trecut prin schimbări de componenţă şi stil, ajungând ceea ce este astăzi. O formaţie a cărei muzică devine din ce în ce mai cunoscută, atât în Suceava, cât şi în ţară, şi care a avut curajul să înregistreze singură un prim album.

Dacă cineva ascultă albumul „Piatra de hotar” nu ar spune niciodată că a fost înregistrat şi produs într-un studio amenajat în propria lor sală de repetiţii, calitatea audio fiind deosebită.

 

„Odyssey” va reveni cu concerte în Vox

 

Prin concertul de lansare al albumului, Odyssey a demonstrat, dacă mai era nevoie, că a devenit una dintre cele mai apreciate formaţii de folk-rock din judeţul Suceava. Demn de remarcat este faptul că, în ultimii ani, Odyssey a fost invitată şi a participat la numeroase festivaluri de gen din ţară şi din străinătate (Italia, Germania).

Cristian Rangu a promis sucevenilor că „Odyssey” va reveni cu concerte în Discotheque Vox, acest spaţiu devenind „sufrageria” în care consumatorii de muzică de calitate pot să revină pentru a-i asculta pe cei de la Odyssey sau alte trupe bune din spaţiul sucevean şi nu numai.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul album semnat Odyssey.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primul album semnat Odyssey5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei