Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2007 - Anul XII, nr. 253 (3628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzaţii

PNL pune întârzierea livrării căldurii în Suceava în cârca PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

Vinovaţi de întârzierea livrării agentului termic către o parte dintre locuitorii municipiului sunt cei de la PSD. Afirmaţia a fost făcută ieri, într-o conferinţă de presă, de preşedintele PNL Suceava, primarul Ion Lungu. El a declarat că primăria Suceava, care este prinsă în programul „Utilităţi şi Mediu la standarde europene” cu fonduri pentru reabilitarea sistemului de termoficare „a fost dusă cu zăhărelul” şi nu a văzut nici un euro din cele 10 milioane pe care trebuia să le primească.

„Referitor la întârzierea livrări încălzirii în municipiul Suceava, dacă vrem să vedem purul adevăr, vinovaţi sunt cei de la PSD, având în vedere faptul că, cu acest proiect <Utilităţi şi Mediu>, al cărui titular este Consiliul Judeţean PSD, au câştigat de  trei ori alegerile în judeţ. Să nu uităm că de doi ani de zile suntem duşi cu zăhărelul şi nu am văzut nici un leu din acest proiect. Asta, în condiţiile în care municipiul Suceava, practic, a fost folosit în acest proiect, Consiliul Judeţean folosindu-se de bugetul consolidat al reşedinţei de judeţ, cu care a garantat şi a consolidat proiectul Utilităţi şi Mediu”, a spus Lungu.

 Omologul său de la PSD, Gavril Mârza, a infirmat acuzaţiile şi a arătat cu degetul spre PNL. „Nu are nici o treabă proiectul <Utilităţi şi Mediu> cu ceea ce face Primăria municipiului Suceava. Pe de altă parte, dacă proiectul are problema TVA-ului, tot de un om al PNL-ului a fost creată. Mă refer aici la şeful de la Finanţe. Cred că problema încălzirii oamenilor nu ar trebui să aibă nici culoarea portocalie, nici culoarea roşie. Prin acest semnal dat de liberali, populaţia va realiza că a început campania electorală care nu ţine de cald”, a spus Mîrza.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL pune întârzierea livrării căldurii în Suceava în cârca PSD.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL pune întârzierea livrării căldurii în Suceava în cârca PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei