Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Treizeci şi unu de algerieni, tunisieni şi marocani care vroiau să treacă ilegal frontiera, prinşi

Poliţiştii de frontieră timişeni şi aradeni au prins 31 de migranti, algerieni, tunisieni şi marocani, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, respectiv să intre ilegal în ţara noastră din Serbia.

În ultimele doua zile, echipaje ale poliţistilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare-judeţul Timiş au observat în zona de competenţă patru grupuri de persoane, formate din 16 bărbaţi, în timp ce se deplasau spre teritoriul Ungariei, a  informat, ieri, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Ei au fost reţinuţi la aproximativ 200 de metri în apropiere de frontieră şi au fost duşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră. În urma verificărilor s-a stabilit că sunt 14 cetăţeni algerieni şi doi marocani, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 ani şi intenţionau să ajungă în Ungaria.

Ei au declarat că s-au deplasat cu diferite mijloace de transport până în localitatea Cenad, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii.

Pe de altă parte, vineri, în jurul orei 23:30, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a observat un grup de migranţi, format din cinci persoane, care a trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Persoanele au fost reţinute în apropierea liniei de frontieră şi conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetari. Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni algerieni şi doi cetăţeni marocani, toti cu varste de 22 şi 23 de ani.

Tot vineri, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Curtici-judeţul Arad au depistat si reţinut două grupuri, formate din zece persoane, cetateni algerieni şi tunisieni, în timp ce se deplasau pe lângă calea ferată, încercând să treacă ilegal în Ungaria pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul comiterii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, respectiv de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmînd ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Treizeci şi unu de algerieni, tunisieni şi marocani care vroiau să treacă ilegal frontiera, prinşi.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Treizeci şi unu de algerieni, tunisieni şi marocani care vroiau să treacă ilegal frontiera, prinşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei