Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2012 - Anul XVII, nr. 41 (4946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Situaţia în ţară

16 judeţe sunt afectate de căderile de zăpadă şi 34 de drumuri judeţene sunt blocate

Peste 5.500 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor - poliţişti, jandarmi şi pompieri - acţionează, la nivel naţional, în 16 judeţe afectate de căderile masive de zăpadă, pentru limitarea şi înlăturareaefectelor produse de aceste fenomene meteorologice.

Ministerul Administraţiei şi Internelor, în colaborare cu celelalte structuri din Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, au desfăşurat, sâmbătă, 1.222 de intervenţii, cu prioritate pentru deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate.

Elicopterele Inspectoratului General de Aviaţie au executat patru misiuni aeriene umanitare cu două elicoptere, pentru transportul unui pacient din judeţul Prahova, precum şi trei transporturi de alimente în localitatea Mila 44, judeţul Tulcea.

Potrivit situaţiei înregistrate duminică, la ora 8.30, 34 de drumuri judeţene erau blocate, comparativ cu 80 sâmbătă, la aceeaşi oră.

În ceea ce priveşte situaţia localităţi izolate, din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare numărul acestora este de 54. Remedierea acestei situaţii şi asigurarea unui trafic rutier şi feroviar în condiţii de normalitate reprezintă o prioritate şi pentru perioada următoare.

În ceea ce priveşte problemele semnalate în alimentarea cu energie electrică, potrivit situaţiei amintite, existau probleme punctuale în şase localităţi din judeţul Buzău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 16 judeţe sunt afectate de căderile de zăpadă şi 34 de drumuri judeţene sunt blocate.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16 judeţe sunt afectate de căderile de zăpadă şi 34 de drumuri judeţene sunt blocate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei