Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

Primarul din Vereşti, Dănuţ Gavriliuc: „Şi în perioadă de criză, în comuna noastră s-au făcut investiţii importante”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primarul comunei Vereşti, Dănuţ Gavriliuc, consideră că şi într-o perioadă de criză, cum a fost în ultimii patru ani, se pot realiza investiţii importante într-o comunitate, însă doar dacă există voinţă şi o bună gestionare a banilor din bugetul local. Candidat din partea PDL pentru cel de-al doilea mandat de primar, Dănuţ Gavriliuc a declarat că acest lucru se poate observa în toate localităţile comunei Vereşti. Gavriliuc a subliniat că pe lângă fondurile pe care le-a avut la dispoziţie de la bugetul local, o parte dintre probleme au fost rezolvate şi cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, dar şi cu fonduri de la Guvern.

Dănuţ Gavriliuc a arătat că unul dintre cele mai importante proiecte care s-au realizat în ultimii ani a fost modernizarea drumului Salcea – Vereşti – Roşcani, proiect promovat de Consiliul Judeţean. El a arătat că prin acest proiect, localităţile Vereşti şi Hancea sunt traversate în momentul de faţă de un drum modernizat, „asfaltul în aceste două localităţi fiind una dintre promisiunile făcute în urmă cu patru ani”.

El a arătat că o altă investiţie importantă a fost refacerea podului de peste râul Suceava afectat de inundaţiile din anul 2010, investiţia ridicându-se la o sumă de 60 de miliarde de lei vechi.

De asemenea, Dănuţ Gavriliuc a spus că încă din primul an al mandatului său a reuşit să rezolve o problemă importantă pentru comuna pe care o conduce. Este vorba despre refacerea unei punţi pietonale peste râul Siret, distrusă la inundaţiile din anul 2008, investiţie susţinută din fonduri de la Guvern.

„Locuitorii din Corocăieşti şi Bursuceni au terenuri peste râul Siret, iar prin refacerea acestei punţi pietonale le-am facilitat accesul către proprietăţile pe care le au. Vorbim aici de o investiţie de şapte miliarde de lei vechi, bani pe care i-am obţinut de la Guvern, acolo unde m-am dus şi în genunchi şi în coate şi tot am făcut rost de ei”, a spus Dănuţ Gavriliuc.

Revenind la investiţiile realizate din bugetul local, primarul din Vereşti a ţinut să precizeze că, deşi a ocupat această funcţie într-o perioadă de criză economică, în momentul de faţă poate să spună că a reuşit să facă investiţii în toate satele comunei.

„Criza m-a motivat şi mai tare. Am vrut să le arăt tuturor că şi în vremuri de criză se poate construi. Şi am vrut să arăt că deşi a fost criză, chiar se poate să faci ceva. Iar când vrei, poţi. Asta e deviza mea, însă trebuie să-ţi facă plăcere”, a spus primarul din Vereşti.

 

Dănuţ Gavriliuc se mândreşte cu noul Centru civic al comunei

Dănuţ Gavriliuc a ţinut să amintească de investiţiile făcute în unităţile de învăţământ din Vereşti, respectiv montarea de sobe noi şi modernizarea mai multor clase din şcolile din Corocăieşti şi Bursuceni şi montarea unor geamuri şi uşi termopan la Şcoala cu clasele I-IV din Bursuceni.

El a mai făcut referire şi la investiţiile făcute în modernizarea dispensarului medical din Corocăieşti, de construcţia unei centrale termice pentru căminul cultural, dispensarul medical şi primărie. Primarul din Vereşti a mai spus că în momentul de faţă toate drumurile din comuna Vereşti, dar şi unele drumuri agricole, sunt balastate, astfel încât „atunci când plouă nu veţi găsi nici un metru cu noroi pe drumurile din comună”.

Gavriliuc a arătat că tot din fondurile primăriei a fost refăcut Centrul civic al comunei Vereşti, după un proiect pe care el l-a conceput. „Dacă Centrul civic nu-i place cuiva, atunci vinovat sunt eu. Şi aici vorbim despre pavajul făcut în faţă, despre 1,5 kilometri de trotuare refăcute în zona primăriei, despre pavarea curţilor unor instituţii, precum şcoala, poliţia şi primăria. De asemenea, am pavat din centrul comunei şi până în faţa gării şi am construit un scuar şi o fântână arteziană. Suntem o comunitate destul de mare, cu 7200 de locuitori, şi am dorit ca Centrul civic să le facă plăcere locuitorilor acestei comune”, a spus Dănuţ Gavriliuc. El subliniat că acestea sunt doar o parte din investiţiile făcute în Vereşti în ultimii patru ani, precizând că îşi doreşte un nou mandat pentru a putea să continue modernizarea acestei comune. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Vereşti, Dănuţ Gavriliuc: „Şi în perioadă de criză, în comuna noastră s-au făcut investiţii importante”.
 Vizualizări articol: 2220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul din Vereşti, Dănuţ Gavriliuc: „Şi în perioadă de criză, în comuna noastră s-au făcut investiţii importante”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei