Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 ian 2008 - Anul XIII, nr. 17 (3698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Implicare

Măsuri comune pentru rezolvarea problemei de la pasarela Şcheia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neplăcerile cauzate şoferilor de starea proastă a porţiunii de drum de sub pasarela CFR de la Şcheia, la ieşirea din municipiul Suceava, ar putea fi rezolvate printr-un efort comun al Primăriei Şcheia şi Primăriei Suceava.

În urma articolului de ieri din Monitorul de Suceava, primarul Sucevei, Ion Lungu, a trimis inspectorii Primăriei să vadă dacă într-adevăr una din cauzele pentru care şoseaua este plină de gropi şi apă este lucrarea de aducţiune a apei de Berchişeşti în cartierul Burdujeni.

„Acest drum este o ruşine şi pentru municipalitatea suceveană, pentru că este una din porţile de intrare în oraş. Nu ar fi o problemă pentru noi să reparăm zona respectivă, avem fondurile necesare, dar nu avem baza legală, pentru că este pe teritoriul comunei Şcheia. Partea proastă e că nici ei nu au voie să-l repare, asta fiind datoria celor de la Drumuri Naţionale. Ne vom implica totuşi să eliminăm apa adunată sub pasarelă şi să mai facem unele lucrări care să remedieze situaţia existentă. Nu în ultimul rând, împreună cu primarul din Şcheia, voi interveni pe la toate autorităţile, până când se va repara şi acea porţiune de drum care e importantă pentru ambele localităţi”, a declarat Ion Lungu.

Reamintim faptul că porţiunea de drum de sub pasarelă, în care craterele din asfalt sunt ascunse de apa adunată de la ploi şi topirea zăpezii, face parte din DN 17 şi este folosită de toţi cei care circulă între Suceava şi Gura Humorului. Pe lângă pagubele produse şoferilor, care pot rămâne cu roţile blocate în gropi, circulaţia rutieră este îngreunată zilnic, adeseori producându-se şi ambuteiaje.

 

Ieri, din nou probleme în acelaşi loc

Ieri, în jurul orei 12.00, traficul de pe porţiunea de drum din zona pasarelei a devenit din nou anevoios. Pe fondul colmatării şanţurilor de scurgere din zonă, apa s-a adunat pe carosabil, îngreunând mult circulaţia.

La faţa locului au ajuns poliţişti de la circulaţie dar şi echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care au trecut la evacuarea apei. Abia în jurul orei 14.00, pompierii s-au retras de la faţa locului, problema fiind rezolvată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri comune pentru rezolvarea problemei de la pasarela Şcheia.
 Vizualizări articol: 2012 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 8 voturi
Măsuri comune pentru rezolvarea problemei de la pasarela Şcheia4.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nerusinare trimis de
(22 ian 2008, 12:09:26
D-le primar al comunei Scheia va rog sa face-ti un mic EFORT sa reparati si drumul care duce de la Dedeman spre iesirea din Suceava.......pana la peco ptr ca acea portiune de drum apartine de comuna dvs.
1.1  RE: Nerusinare trimis de
(22 ian 2008, 15:14:42
andriciuc are tot interesul sa repare acest drum pentru ca si-a cumparat terenuri linga Dedeman.Stie el ca reparind acest drum va putea vinde aceste terenuri mult mai scump.Atit timp cit interesul propriu este in joc gaseste bani pentru repararea drumurilor
2.   In sfarsit. trimis de
(22 ian 2008, 13:40:26
asa e la noi pana nu dai cu parul.....nu se face nimica acest aspect trebuia rezolvat in urma cu 1 an de zile .toti am circulat pe aceasta portiune si ne-am facut ca ploua nu este al meu drumul etc.De parca primarul de la scheia si cel din sv. ar da bani din buzunarele lor .ATENTIE tot de pe spinarea noastra o face ..RUSINE SA VA FIE
3.   Autostrada trimis de
(22 ian 2008, 14:11:47
Rusine autoritatilor locale si judetene pentru asa intrare in oras, sa faci 45 minute 2 km, pentru ca nu sunt in stare sa asfalteze 500m sub pod, dar asta este fiecare isi urmareste interesul.
3.1  RE: Autostrada trimis de
(22 ian 2008, 15:01:50
atit timp cit in Romania nu va exista un control al puterii,vom continua sa votam ca prostii.Mai bine anarhia decit asa primari
4.   .... trimis de
(22 ian 2008, 14:18:26
Macar atat ar putea face primarul din Scheia:sa sfalteze drumul de la pasarela pana la Dedeman daca ar mai vrea sa apuce un nou mandat pentru ca altfel e jale pentru el.Bine ca a asfaltat la rromi unde merg cu carutele,in loc sa asfalteze strada principala de la Dedeman pana la pasarela sau cea de la pasarela spre gold&platin.Fiecare trage la buzunarul lui.Toti fac promisiuni dar degeaba.Ori cu primar ori fara e la fel.
4.1  RE: .... trimis de
(22 ian 2008, 15:08:59
cred ca uitam ca,chiar daca iam ales ca primari nu sintem obligati sai lasam in functii pina la urmatoarele alegerii.POPORUL DECIDE se pot organiza si alte alegeri
5.   ...... trimis de
(22 ian 2008, 14:43:56
Vor veni ALEGERILE si atunci domnilor PRIMARI o sa va vedeti rezultatul muncii pe care a-ti depus-o timp de 4 ani!!!!!!!!!!Conducatorii auto care au trecut prin acea zona NU VA UITA!!!!!!!!!!
6.   Pentru ce platim atatea taxe? trimis de
(22 ian 2008, 18:11:57
Rovignieta, impozit pe mijloace de transport, taxa de drum inclusa in benzina, pentru ce le platim? Cine sunt Drumurile Nationale in tara asta? Cu se ocupa? Tocmai acum edilii locali au vazut nenorocirea asta de ulita? Intrebari fara raspuns? Toti suntem vinovati ca suportam mizeriile celor pe care noi i-am ales. N-avem niciun gram de demnitate, acceptam tot ceea ce se intampla cu noi. Asteptam sa vina CINEVA sa faca totul in orasul asta, tara asta. Am o veste foarte proasta: NIMENI nu va face curat in ograda noastra in afara de noi. Stiti cum trebuia sa procedam? Sa blocam total porcaria asta de drum!!! In ultimii 18 ani am fost prea "cuminti, toleranti" cu cei care si-au batut joc de noi.
6.1  RE: Pentru ce platim atatea taxe? trimis de
(22 ian 2008, 18:39:29
Atit timp cit nimeni nu controleaza puterea politica continuam sa votam ca idiotii.

CRED CA AM STAT PREA MULTI ANI CU CAPUL PLECAT.A VENIT TIMPUL SA INVATAM SA NE CEREM DREPTURILE. Sa nu uitam ca UNIUNEA EUROPEANA da bani puterii politice din ROMANIA si este de datoria noastra sa-i invitam sa controleze unde merg acesti bani.
7.   RE: Pentru ce platim atatea taxe? trimis de
(22 ian 2008, 19:35:42
DA ESTE FOARTE ADEVARAT CE SE SPUNE!, NOI SUNTEM CEI PROSTI PENTRU CA TOLERAM SI SPUNEM MEREU ,, LAS-O CA MERGE SI ASA,,! DAR NU MAI MERGE! CEI PROSTI SUNTEM NOI PENTRU CA INGHITIM ZILNIC ASA CEVA. DACA SENATORII DE SUCEAVA, PREFECTUL, PRIMARII DE LA SUCEAVA SI SCHEIA AR STA BLOCATI ZILNIC 1-2 ORE IN TRAFIC IN ACEA PORTIUNE DE DRUM ALTA AR FI SITUATIA. DAR CRED CA INTR-O BUNA ZI NE VOM SATURA SI ASA CUM SPUNEA CINEVA MAI SUS POATE SE VA SUPARA CINEVA SI VA PUNE MASINA DE-A CURMEZISUL . CE NE INCALZESTE CA IERI AU SCOS CEI DE LA ISU APA, AZI SE CIRCULA LA FEL DE PROST! CE POLITIE? O MASINA DE LA RUTIERA CONDUSA DE O AGENTA N-A MAI AVUT RABDARE SI S-A INTORS DIN DRUM! TOTI SUNTEM NEPTINCIOSI, DAR, DAR INDATA VIN ALEGERILE SI NE VOM IMBATA CU PROMISIUNI! FACETI O TELEGONDOLA SI SPRE SCHEIA! VA RUGAM , VA IMPLORAM. DACA MASINA SV...DTW SAU SV....LIE SI-AR RUPE O ROATA PE ACEA PORTIUNE CU SIGURANTA SE VA REPARA ACEA PORTIUNE!!! RUSINE, RUSINE DOMNILOR GUVERNANTI LOCALI!
8.   RUSINE trimis de
(22 ian 2008, 21:55:42
SA VA FIE RUSINE DOMNILOR EDILI, PT FAPTUL CA ACEA PORTIUNE DE DRUM NU E STRICATA DE DE O ZI-DOUA SI NICI DE O LUNA-DOUA, E CAM DE MULT STRICATA.....
9.   Fara rusine!!! trimis de
(22 ian 2008, 22:33:39
autorii articolului,cred ca erau copii in momentul cand DN17,care se ternina la "MARATON"(intersectia cu B-dul GEEORGE ENESCU),dar a fost PRELUAT spre administrare de catre MUUNCIPIUUUL suceava,datorita zonei industriale
10.   RE:fara rusine!!! trimis de
(22 ian 2008, 22:54:52
din "SPECIALISTII" PRIMAMARIEI,la cata scoala au (IMPREUNA CU PRIMARUL,CU SCOALA MUUUULTAAAAA!),nu ma mira ca nu cunosc fenomenul INGHET-DEZGHET,care provoaca daune importante in orice "ROST"(chiar de 1 mm in asfalt)!
11.   Din ce in ce mai grav ... trimis de
(22 ian 2008, 22:57:43
Nepasarea , dispretul , impostura sint molipsitoare la Scheia ....Ieri si azi situatia a depasit orice limite .Reactia celor vizati ...intristatoare , circulatia s-a derulat si mai greu stirnind nemultumiri si mai mari . Improvizatiile politistilor rurali ,care mai bine ar fi incuiati la postul Scheia , au degradat inimaginabil /blocat ne /fluiditatea traficului ,luni dupa amiaza ,actionind/intervenind arbitrar si abuziv deviind traficul in mod fortat pe o varianta desfundata, inpracticabila , Unde sint cei de la politia rutiera ? De ce astfel de activitati sint lasate in seama neprofesionistilor ? De ce nu actioneaza in echipa ,in mod organizat sub o comanda si o conceptie care sa aiba ca scop fluidizarea circulatiei .Actiunea politiei rutiere in zona este stringenta si trebuie sa fie permanenta ! Lipsa lor a culminat cu derapajul unui transportor de mare tonaj cu un utilaj de gabarit in seara de marti blocind ambele sensuri ! Asteptam situatii grave ? Solutii de la primari ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ştrudel cu ciuperci de pădure 4 porţii - 40 minute 500g foi de plăcintă2 linguri unt1 ceapă1 că]el de usturoi250g ciuperci de pădure75ml vin alb sec100g telemea desărată1 lingură pătrunjel verde tocat1 lingură mărar verde tocat1 lingură cozi de ceapă verde tocatesare, piper ... Citeşte