Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti

Vineri, 11 Mai 2012 (15:52:00)

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timişoara, unde s-a întâlnit cu conducerea judeţeana a PDL, că "starea de spirit" în partid este "mai bună în ţară decât la Bucureşti", precizând că organizaţia din Timiş a fost întotdeauna "bună".

Vasile Blaga s-a aflat, vineri după-amiază, pe o terasă în Piaţa Victoriei din Timişoara, unde s-a întâlnit cu conducerea judeţeană a PDL, dar şi cu jurnalişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Blaga a spus că se bucură că a revenit în oraşul studenţiei sale, în care lucrurile s-au mai schimbat.

"Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti. La Timiş organizaţia a fost întotdeauna bună şi vă daţi seama că este şi acum bună. În Timişoara, fiind oraşul studenţiei, nu are cum să nu îmi placă. Sunt multe lucruri schimbate. Timişoara este un oraş frumos, dar din păcate a rămas în urma oraşelor din vest din punctul de vedere al infrastructurii. E păcat, dar sper să aibă noroc în continuare să meargă mult mai bine", a spus Blaga.

Întrebat ce părere are despre regionalizare şi ce oraş ar trebui să fie capitala Banatului, Blaga a răspuns că numai Timişoara poate avea acest statut.

"Îmi pare rău pentru colegii mei din Arad, o să se supere dacă mă aud acum, dar capitala Banatului este Timişoara", a spus Blaga.

Cât despre primarii care vor trebui să restituie banii necheltuiţi din sumele primite de la guvern în luna aprilie, Blaga a spus că această chestiune se va tranşa în instanţă.

"Nu o să aibă probleme niciunul. Majoritatea au primit banii pentru cofinanţări, pentru a-şi plăti facturi. Pentru cei care nu au cheltuit banii, instanţa va decide. Sunt rectificări bugetare pe care nu le poate anula nimeni", a afirmat Blaga.

Totodată, Vasile Blaga a spus că deocamdată PDL se va concentra să obţină un scor bun la alegerile locale şi că nu este timp pentru un congres în partid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga, despre PDL: Starea de spirit este mai bună în ţară decât la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei