Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În pat cu străini

Prostituată, la 14 ani. A făcut peste 70.000 de euro în bordeluri din Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre victimele dosarului „mireselor” minore obligate să se prostitueze în bordeluri în Germania, mărturisesc surse judiciare, este o minoră din Liteni, care a început să-şi vândă corpul pe bani la vârsta de 14 ani.

 

A început să se prostitueze în hoteluri din Suceava 

Fata provine dintr-o familie dezorganizată şi intrase într-un anturaj dubios. Aşa a ajuns să-l cunoască şi pe individul arestat zilele trecute în acest dosar, Cristian Irimiciuc, în vârstă de 34 de ani, alias „Bambulea”, din comuna Ipoteşti.

Sub pretextul că e îndrăgostit de ea şi profitând de faptul că minora nu voia să se întoarcă la părinţi, spre sfârşitul lui 2009, “Bambulea”, susţin anchetatorii, i-a propus să se mute la el acasă, minora locuind în acelaşi imobil cu rudele inculpatului.

Promiţându-i sume mari de bani, tânărul din Ipoteşti a reuşit să o convingă pe minoră să întreţină relaţii sexuale pe bani cu bărbaţi străini, asigurând-o că va face acest lucru doar o perioadă, până când vor reuşi să strângă suficient, chipurile, pentru a trăi fericiţi împreună.

Adolescenta a acceptat timp de aproape o lună să se prostitueze, iar în tot acest timp, le mărturisea ea anchetatorilor, a avut în jur de 20 de clienţi pe care îi aducea “Bambulea”, partidele de sex având loc în unităţi de cazare de pe raza municipiului Suceava.

Când şi-a dat seama că totul e o minciună şi că Irimiciuc doar profită de ea, s-a întors acasă la părinţii ei. 

După câteva luni, a intrat în legătură cu un alt individ acuzat în acest dosar, Cristian Gheorghe Filipciuc (35 de ani), alias „Fila”, din municipiul Suceava, individ dat în prezent în urmărire generală pentru că se sustrage executării pedepsei cu 12 ani de închisoare pentru trafic de droguri.  

Prin intermediul lui “Fila”, proxenet şi el, minora l-a cunoscut pe Gheorghe Pleşca (33 de ani), zis „Ghiţă”, din Dorneşti, cel care a reuşit să-i sucească minţile adolescenei şi prostind-o că vrea o relaţie serioasă cu ea a dus-o în Germania, unde chipurile el avea un serviciu decent şi câştiga foarte bine.

 

“Mi-au explicat că trebuie să stau în faţa uşii camerei şi să aştept clienţii”

Prin intermediul unei cărţi de identitate falsificate, potrivit căreia avea 20 de ani, minora a fost scoasă din ţară şi dusă în localitatea Sidelfingen, de lângă Stuttgart.

Abia aici a aflat care era adevăratul motiv pentru care a fost trecută graniţa, “iubitul” ameninţând-o cu acte de violenţă şi dând-o pe mâna unei alte românce, prostituată şi ea.

I-au cumpărat o costumaţie sexy şi au dus-o într-un bordel, unde proxeneţii i-au închiriat o cameră cu 130 de euro pe zi.

“Mi-au explicat că trebuie să stau în faţa uşii camerei şi să aştept clienţii. Tariful era de 30 de euro pentru zece minute, 50 de euro pentru 20 de minute, 80 de euro pentru 30 de minute şi 150 de euro pentru o oră. La acest bordel am stat aproximativ trei săptămâni, timp în care am avut câte 10-15 clienţi pe zi”, mărturisea minora prostituată, precizând că era supravegheată permanent de cealaltă prostituată româncă, care avea şi ea o cameră închiriată în acel bordel.

Minora povesteşte că toţi banii îi erau luaţi de către Gheorghe Pleşca şi îi lăsa doar cei 130 de euro pentru chirie. A fost dată afară din bordel, după ce patronul a aflat că e minoră.

A fost mutată apoi într-un alt bordel, unde a “muncit” aproximativ două săptămâni, după care, pentru că proxeneţii nu îi lăsau nici bani de chirie, a fost trimisă pe drumuri.   

Gheorghe Pleşca, declara minora la audieri, a dus-o într-un alt bordel, “Sauna Club”, unde s-a prostituat câteva săptămâni, până în ziua în care la respectiva locaţie a descins poliţia.

A fost dusă la poliţie, iar aici i-a recunoscut translatorului că are doar 15 ani şi că actul de identitate este falsificat.

 

„Pe zi aveam 10-11 clienţi care de regulă stăteau cu mine o oră, plătind câte 150 de euro”

Minora din Liteni a ajuns într-un centru social, iar după o lună a fost repatriată în România prin intermediul unei fundaţii umanitare.

“Nu am avut posibilitatea de a alerta autorităţile sau să fug, deoarece nu cunoşteam locurile în care mă aflam, nici o limbă străină şi eram în permanenţă supravegheată de alte prostituate, persoane de încredere ale lui Ghiţă (n.r. -Gheorghe Pleşca). (…) Am fost bătută de trei ori de către acesta, pentru că refuzam să întreţin relaţii sexuale. Mă ameninţa că mă duce să mă prostituez pe stradă, că mă omoară. Pe zi aveam 10-11 clienţi care de regulă stăteau cu mine o oră, plătind câte 150 de euro. Din calculele mele, scăzând chiria pentru camere, am <câştigat> aproximativ 73.000 de euro”, e una dintre declaraţiile tinerei, dată în faţa anchetatorilor acestui caz.

 

Cinci mandate de arestare în lipsă, cerute de procurorii DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au cerut arestarea în lipsă a proxenetului minorei din Liteni, Gheorghe Pleşca, a tânărului care le-a făcut „lipeala” celor doi, Cristian Gheorghe Filipciuc – „Fila”, precum şi a altor trei suspecţi în acest caz, acuzaţi şi ei de trafic de minori, proxenetism şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni: Vasile Cătălin Pleşca (21 de ani), Florin Ciprian Marcu (25 de ani), zis „Bibi”, din comuna Dorneşti, şi Constantin Puiu Dumitrache (38 de ani), din comuna nemţeană Bodeşti.

Judecătorii Tribunalului Suceava trebuiau să se pronunţe în cursul zilei de ieri, dar pentru lipsă de procedură, au dat un nou termen la începutul săptămânii viitoare.

 

Dosarul „mireselor” minore prostituate

Zilele trecute, structurile de combatere a crimei organizate din judeţ au anunţat că au destructurat o reţea care a traficat patru victime, din care trei minore, în vederea practicării prostituţiei.

„Au racolat trei minore de pe raza judeţului Suceava şi o altă tânără, de pe raza judeţului Iaşi, în scopul exploatării sexuale, prin determinare la practicarea prostituţiei, iniţial prin false promisiuni privind un viitor mariaj şi ulterior prin acte de violenţă”, se arăta în comunicatul anchetatorilor.

Victimele au fost obligate să se prostitueze în unităţi de cazare din municipiul Suceava şi împrejurimi, după care cele trei  minore au fost date unor proxeneţi din Dorneşti, care le-au traficat în bordeluri din Germania, iar tânăra majoră a ajuns să facă sex pe bani în Spania.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală în acest dosar împotriva a nouă persoane. Până în prezent au fost duşi în faţa judecătorilor doi suspecţi, Cristian Irimiciuc, care a fost arestat preventiv, şi George Zlotar (fost Cega), zis „Gicuţă”, de 32 de ani, din comuna Dorneşti, care a fost lăsat să se întoarcă acasă, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

Alte cinci propuneri de arestare preventivă, în lipsă, pentru că suspecţii nu se află în ţară, urmează a fi judecate luni, 14 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituată, la 14 ani. A făcut peste 70.000 de euro în bordeluri din Germania.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Prostituată, la 14 ani. A făcut peste 70.000 de euro în bordeluri din Germania4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De vina este mass-media care promoveaza zilnic! trimis de
(11 mai 2012, 11:16:30
Uite unde duce educatia libertina din familie, mass-media,societate !

Cuvintul de ordine este dezinhibare, dezinvoltura extrema piana la nesimtire etc.

Fetele cu bun simt ,, miros” persoanele ,, binevoitoare,” nu se intind la discutii cu ele si nu au cum ajunge in astfel de situatii. Mai ales daca sunt minore !!!
2.   Stie Rusu sa puna titluri la articole... trimis de
(11 mai 2012, 11:29:39
Unde a facut fata 70.000 euro cand ea nu incasa nimic din ce producea.
3.   Rusule, te acuz ca faci reclama pt...meseria asta trimis de
(11 mai 2012, 13:33:40
cu titlul asta !!!
iti dai seama acum ce inghesuiala ai provocat la ...fortele de munca din...domeniul asta ???!!!!
propun 10 % penalizare pe.....5 luni !!
4.   ATENTIE STIMATI ROMANI!! trimis de
(11 mai 2012, 14:24:26
tacit in aceasta tara PROSTITUTIA este de domeniul fantasticului... numai ca biserica la fel de tacit spune ca este un pacat de NEIERTAT!
ATUNCI PREASFINTITI PARINTI(PREOTI)stimabililor domni care sunteti factori de decizie(parlamentari,guvernant priviti occidentul si procedati ca ei..legiferati aceasta meserie si scapa tara de excroci de tirfele de pe centurile marilor orase s.a.m.d!
5.   Pfff trimis de
(11 mai 2012, 19:01:40
Placa asta cu "credeam ca ma duc la munca" e deja de domeniul S.F.-ului. La munca nu te duci cu ceafa lata ditamai interlopu ultra-mega-renumit, blindat de aur si lovele, care conduce o masina mai scumpa decat casa ta si n-are 10 clase. Ala n-are nicio treaba cu munca legala si asta se stie bine in comunitatea unde traieste. Problema e ca la noi exista mentalitatea asta: "de ce sa ma chinui sa fac o scoala si sa lucrez legal pt. cateva milioane cand pot sa fac zeci de mii de euro peste noapte, ilicit, fara sacrificii si cu riscuri minime?" . Inainte auzeai asta de la tineri de 16-17 ani, dar acum, daca de la 14 ani au ajuns sa gandeasca asa, inteleg de ce noul Cod Penal va cobora pragul varstei care reglementeaza raspunderea minorului de la 14 la 13 ani.
6.   Carte de identitate securizata romaneste trimis de
(11 mai 2012, 21:35:02
Asta ar ttrebui sa explice ministerul internelor , cum se face ca un document falsificat a permis trecerea granitei ???? Articolul face mentiunea in treacat , dar consider ca ea este esenta articolului , sugerez autorului o documentare si o revenire asupra problemei, nu de alta dar ne putem trezi peste noapte cine stie ce personaje ce-si plimba faradelegile cu informatiile noastre personale.
M a intreb cum o fi aratat CNP-ul acestei minore, validat prin baza de date de evidenta a persoanelor , cu care urlam prezidential fortosi ca suntem pregastiti pentru Shengen , si ne suparam rau de tot cand cate cineva informat ne mai arata obrazul.
7.   RECLAMA MASCATA trimis de
(11 mai 2012, 22:44:23
dupa parerea mea, asta e reclama mascata la meseria de prostituata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei