Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Băişanu spune că nu a făcut şi nici nu va face înţelegeri cu Lungu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat în cursul zilei de ieri că nu a făcut şi nici nu va face o înţelegere cu actualul primar al Sucevei, Ion Lungu. Băişanu a precizat că a dorit să facă această precizare după ce mai mulţi prieteni i-au spus că au auzit că ar fi căzut la învoială cu Ion Lungu, pentru ca după alegeri să ocupe unul dintre cele două posturi de viceprimar.

„Nu voi mai răspunde niciodată la astfel de minciuni şi calomnii. Nu voi mai intra în acest joc mârşav”, a subliniat Alexandru Băişanu. Preşedintele PNL Suceava a spus că vrea să-i asigure pe suceveni că el nu se joacă cu această candidatură pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

„Alexandru Băişanu nu se joacă de-a primăritul şi nu face târguri. Alexandru Băişanu face contract de parteneriat doar cu cetăţenii Sucevei”, a declarat liderul liberalilor suceveni.

El a mai spus că lupta electorală pentru funcţia de primar al Sucevei este una cât se poate de serioasă, iar interesul liberalilor este „să schimbe destinul Sucevei”.

Alexandru Băişanu a declarat că pe perioada acestei campaniei electorale, 99% din timp îl va petrece printre alegători, pentru a le explica acestora care sunt proiectele pentru dezvoltarea Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu spune că nu a făcut şi nici nu va face înţelegeri cu Lungu.
 Vizualizări articol: 1822 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Băişanu spune că nu a făcut şi nici nu va face înţelegeri cu Lungu5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Funcţia de primar alSucevei este o treaba serioasa trimis de
(11 mai 2012, 11:40:36
Sa ne gindim bine cum vom alege…. speram sa scapam de conducatorii diletanti, puturosi, corupti si hoti!

....Parerea mea este ca avem nevoie de oameni competenti care sa se implice in refacerea orasului distrus!

-Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.

- Sa se inteleaga odata ca aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere, care asa cum se obisnuieste, umbla numai dupa capatuiala, intrecindu-se in hotie si lichelism!
2.   Campania electorala la USL: trimis de
(11 mai 2012, 13:14:19
Suceava merita o sansa! (cu alte cuvinte ceilalti v-au furat 4 ani de zile, meritam si noi o sansa)

Nici Lungu nici Baisanu nu sunt oameni capabili si nici nu au o echipa capabila sa conduca o primarie.
Din pacate nu stiu daca Suceava are un candidat care sa inspire incredere si sa se tina de promisiuni dupa ce castiga alegerile.
3.   Baisanu - credibilitate ZERO! trimis de
(11 mai 2012, 13:17:51
Cine sa te creada bai (de la Baisanu).
NU tu l-ai primit pe carcalete in PNL? Chiar dupa ce a facut albie de porci cu tine. Sau poate ti-a dat vreo spaga ca sa-l primesti?
4.   Lasa-Ne, Du-te acasa ba Baisanule!!!!! trimis de
(11 mai 2012, 13:32:09
Tot ce stie Baisanu e sa minta, sa-si doreasca favoruri , viseaza la milioane de euro!!!!!!!!!!!muhaha:)))) cine te crezi domnule profesor( nu tractorist dupa cum bine zici chiar matale)?! Sa-ti fie rusine! Ai mai candidat odata si ai iesit schelalaind cu coada intre picioare, dar poate ca nu ti-ai invatat lectia umilintei:)))Esti pa prietene, noapte buna!!!!!!!
5.   Parinte, ce-i cu tine?! trimis de
(11 mai 2012, 15:20:51
Parintele Baisanu - ca am citit ca, mai nou, face facultatea de teologie - este de-a dreptul penibil, dar dumnealui nu-si da seama. Cine sa-ti dea tie 1 milion de euro si mai ales...pentru ce?! Te crezi foarte important, din cate observ...Asa contracandidezi tu impotriva lui Lungu, cu aberatii de genu'? Asta e prima ta zvacnire electorala?!
Parintzele, la fel cum spunea si cineva de mai sus, esti in lumea viselor. Noapte buna!
6.   DAAAA trimis de
(11 mai 2012, 20:47:11
penivil de tot...macar de ar recunoaste ca e un vesnic invins....
7.   Numai "epave" trimis de
(12 mai 2012, 10:18:47
Altul ? Pai asta este o epava cu deziderate nascute din "cresterea USL in sondaje"pe seama romanilor saraci si naivi.Noi sucevenii ce sa facem acum ? Sa schimbam un "hot"cu un alt "hot"mai flamand ?"Bravo"natiune ! Sa faca,ce? Primul este infipt in "caracatita"cheltuielilor de bani publici ireversibil,se spune.Urmatorul,este un "voiajor"desprins din "uniunea ciumei rosii USL-iste".Unde nu ar fi trait un Sofroni sa aiba fondurile din 2012 ? Cu siguranta ca Suceava ar fi aratat altfel astazi.Daca Suceava ar fi fost un oras din Germania,astazi unii ordonatori de credite din Romania ar fi infundat puscariile pana la adanci batranete.Asadar,nu votez epave si "hoti",ma rezum sa merg la vot pentru a anula o sansa de a truca sau maslui aceste alegeri locale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei