Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mai 2012 - Anul XVII, nr. 107 (5012)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesaj

Ioan Bălan: „Principala condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească un slogan: să fie adevărat”

Deputatul Ioan Bălan, şeful campaniei electorale a PDL Suceava, a ţinut să adreseze, astăzi, la debutul campaniei electorale, un mesaj tuturor alegătorilor. Un mesaj în care deputatul Ioan Bălan explică de ce trebuie votaţi Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, dar şi oamenii din echipa acestora.

„Am ales atât pentru Gheorghe Flutur, cât şi pentru Ion Lungu, două sloganuri clare, simple, şi care descriu foarte bine, în doar câteva cuvinte, o realitate de necontestat. De altfel, veţi putea observa că PDL Suceava nu va avea o campanie încărcată stilistic, pentru că nici preşedintele Consiliului Judeţean, nici primarul Sucevei nu au nevoie de zorzoane retorice demagogice pentru a convinge alegătorii.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Flutur: sloganul său e pur şi simplu o constatare, dincolo de orice dispută politică. Ştiu că mulţi dintre cei care au fost plecaţi o vreme din judeţ sau dintre vizitatorii care vin mai rar la Suceava şi pot avea, astfel, o perspectivă obiectivă asupra schimbărilor din ultimii ani, chiar răspund, atunci când îi întrebăm cum li se par lucrurile pe la noi, cu ideea din sloganul lui Gheorghe Flutur. <Da, la voi chiar se simte diferenţa>. Din stagnare, cenuşiu, tern, <locul unde nu se întâmpla nimic>, ca să-l parafrazez pe Sadoveanu, Suceava a devenit locul unde se întâmplă toate, de-a ajuns o doamnă din turism, de pe la malul mării, să spună cu obidă şi invidie: <Ne întrebăm cu toţii ce-o fi în Bucovina de vin atât de mulţi turişti>. Păi, se întâmplă proiecte, se întâmplă atragere de bani europeni, se întâmplă oameni harnici şi ospitalieri, se întâmplă idei bune şi perseverenţa de a le pune în practică, se întâmplă Gheorghe Flutur. Asta se întâmplă. Aşadar, sloganul îndeplineşte principala condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească un slogan: să fie adevărat. Chiar se simte diferenţa, şi faţă de ce-a fost înainte în Suceava, şi faţă de ce este prin alte părţi. Cât despre diferenţa de calitate umană şi anvergură faţă de contracandidaţii care râvnesc să-i ia locul la Consiliul Judeţean lui Gheorghe Flutur, dar nu pot să-i facă şi munca, ei, aici chiar că se simte diferenţa. Ştim deja că sucevenii pot să o aprecieze corect şi se va vedea acest lucru peste doar o lună, la vot.    

Dacă vorbim acum de sloganul lui Ion Lungu, <Suceava merge înainte!>, imaginaţi-vă oraşul ca pe un tren, plecat în direcţia bună. Ion Lungu este ca o locomotivă, care uneori trage, alteori trebuie să împingă înainte lucrurile, dar traiectoria e vizibilă: Suceava merge înainte, cu aceeaşi echipă care a arătat că se poate face o diferenţă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan: „Principala condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească un slogan: să fie adevărat”.
 Vizualizări articol: 1392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Bălan: „Principala condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească un slogan: să fie adevărat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Logoree si acum la incheierea mandatului!? trimis de
(11 mai 2012, 12:02:28
..face jocul sefilor!
2.   Balan trimis de
(11 mai 2012, 12:45:38
Pe d-l. deputat nu l-am vazut niciodată spunând ceva în parlament, în afară de depunerea jurământului. Nu a promovat nicio lege, nu a luat niciodată cuvântul, cred că era sub acoperire; nu a vrut să fie desconspirat.
3.   SLOGANURI SI O TONA DE PROMISIUNI trimis de
(11 mai 2012, 14:49:56
Da,am vazut astazi pe calea Unirii ca PDL are bani in prostie pentru campania electorala.Panouri uriase cu Lungu si Flutur peste tot,de zici ca esti in China lui Mao.Pai cum sa nu fie bani daca Ungureanu a facut cadou PDL 170 milioane euro?Cum sa nu fie bani daca PDL a furat banii bugetarilor si pensionarilor?Cum sa nu fie bani daca Symetrica schimba bordurile si le muta de colo colo?Cum sa nu fie bani cand Florconstruct castiga licitatiile la asfaltari una dupa alta?Cum sa nu fie bani cand s-au facut parcuri la tara si parcuri in paduri si un topogan a costat 30.000 euro?
4.   Si , sa traiti bine e adevarata ! trimis de
(11 mai 2012, 21:37:23
Traim, dar in alte tari departe de familii si cei dragi ! Venim in tare cu autocarul nu cu avionul ca Domnul Fluture si alti PDL Vrem sa traim bine ! Dar voi nu ne lasati ,a-ti vandut tot ce se putea .Unde e industriea din judetul Suceava? Unde sa muncim ? Cum sa traim bine ? ,Cand parinti nostri nu pot macar sa moara linistiti ,de griji si dor de copi si nepoti .
4.1  RE: Si , sa traiti bine e adevarata ! trimis de
(12 mai 2012, 10:22:32
Nu este destul sa coboare la prima,poate sa urce, insa treptele DNA pentru ancheta.
5.   HAI SA-TI ZIC EU SLOGANU BALANE trimis de
(12 mai 2012, 07:00:35
Sloganul pentru primarie este urmatorul:Suceava merge mai departe si LUngu coboara la prima.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei