Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un vagon al unui tren de călători de pe ruta Oradea - Arad a deraiat, nimeni nu a fost rănit

Marţi, 21 Februarie 2012 (19:58:04)

Un vagon al unui tren de călători aparţinând unui operator privat, care circula pe ruta Oradea-Arad, a deraiat, marţi seară, în urma incidentului nicio persoană nefiind rănită, la ora transmiterii acestei ştiri echipele de intervenţie fiind la faţa locului, trei trenuri fiind oprite în gări.

Într-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX marţi seară, Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că circulaţia feroviară pe relaţia Oradea - Arad este întreruptă începând cu ora 17.50, după ce un vagon din compunerea trenului R 15.111, care aparţine operatorului privat SC Regional SRL, a deraiat de un boghiu între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, din judeţul Bihor.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, mai multe trenuri de călători staţionează în gările adiacente. Astfel trenul IR 1930, care circulă pe relaţia Oradea - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 17.59, trenul IR 1743, care circulă pe ruta Timişoara Nord - Baia Mare, staţionează în gara Ciumeghiu de la ora 18.14, iar trenul IR 1833, care circulă pe relaţia Iaşi - Timişoara, staţionează în gara Salonta de la ora 18.53.

La faţa locului, s-au deplasat echipele de intervenţie din cadrul sucursalei teritoriale CREIR Cluj care, cu ajutorul utilajelor speciale, vor face operaţiunile de repunere pe şină a vagonului deraiat şi eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar să poată fi reluat în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un vagon al unui tren de călători de pe ruta Oradea - Arad a deraiat, nimeni nu a fost rănit.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un vagon al unui tren de călători de pe ruta Oradea - Arad a deraiat, nimeni nu a fost rănit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei