Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Finala

Music Star „Petru Rareş” şi-a desemnat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Concursul de interpretare muzicală Music Star „Petru Rareş” şi-a desemnat câştigătorii, duminică, 19 februarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, în prezenţa unui public numeros, care şi-a susţinut, timp de mai multe ore, favoriţii. Trofeul Music Star „Petru Rareş”, ediţia a III-a, oferit pentru cea mai bună prestaţie din concurs, a fost câştigat de Diana Ioana Hrişcă. Premiul pentru cel mai bun instrumentist a fost câştigat de Iulian Fodor, iar premiul pentru cea mai bună compoziţie a fost acordat trupei D’eagle. Premiul de popularitate i-a revenit tot trupei D’eagle.

 

Cei mai buni, aleşi de juriu

Concurenţii au fost împărţiţi pe trei secţiuni şi au interpretat câte două piese, fie o piesă străină şi una românească, fie compoziţii proprii.        

Juriul concursului, format din profesori ai Colegiului Naţional „Petru Rareş”: Daniel Toderaş, Lorin Preda, Crina Stroe, Ana Maria Fomin, Marius Vrînceanu, Nicolae Postolache, împreună cu eleva Andra Mărăciuc, a desemnat următorii câştigători: la secţiunea întâi: Premiul I - Medeea Soroceanu, Premiul II - Cezara Adam, Premiul III - Cristiana Morar şi Teona Severin; secţiunea a doua: Premiul I – Diana Ioana Hrişcă, Premiul II - Bianca Ciubotaru, Premiul III - Andra Matei; secţiunea a treia: Premiul I – trupa D’eagle, Premiul II - trupa The MechaniX, Premiul III - Daniela Bejinariu.

 

Sponsor principal, magazinul Expert Music

Premiile, la fel ca în anii trecuţi, au constat în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale. După cum ne-au spus organizatorii, premiul de popularitate, în valoare de 100 de lei, constă în două cărţi şi trei CD-uri, oferite de Alexandria Librării. Premiul de compoziţie, în valoare de 150 de lei, constă în două cărţi şi două CD-uri şi a fost oferit de Alexandria Librării. La acest premiu se adaugă un capodastru Tanglewood, oferit de sponsorul principal, magazinul Expert Music.

Premiul pentru cel mai bun instrumentist a fost în valoare de 100 de lei (două cărţi şi trei CD-uri oferite de către Alexandria Librării).

Premiul III, la secţiunea întâi, a fost în valoare de 50 de lei şi a constat într-o carte şi un CD, oferite de Alexandria Librării, şi un CD oferit de Trupa Odyssey. Premiul II, la secţiunea întâi, în valoare de 100 de lei (două cărţi şi două CD-uri), a fost oferit de Alexandria Librării, iar un CD a fost oferit de Trupa Odyssey. Premiul I, la secţiunea întâi, în valoare de 450 de lei, a fost o chitară electrică Dimavery, instrument muzical oferit de sponsorul principal, magazinul Expert Music.

Premiul III, la secţiunea a doua, în valoare de 50 de lei (o carte şi un CD), a fost oferit de Alexandria Librării, la care s-a adăugat un CD oferit de Trupa Odyssey. Premiul II, la secţiunea a doua, în valoare de 100 de lei, a constat în două cărţi şi două CD-uri, oferite de Alexandria Librării şi un CD oferit de Trupa Odyssey.

 

Marele premiu, un microfon RØDE cu cablu

Premiul I, la secţiunea a doua, în valoare de 590 de lei, este un set Tanglewood Deluxe oferit de sponsorul principal al competiţiei - magazinul Expert Music. Premiul III, la secţiunea a treia, în valoare de 100 de lei, constă într-o carte şi un CD, oferite de către Alexandria Librării şi un CD oferit de Trupa Odyssey.

Premiul II, la secţiunea a treia, în valoare de 150 de lei, constă în două cărţi şi un CD, oferite de către Alexandria Librării, un CD oferit de Trupa Odyssey şi un Tunner oferit de Expert Music.

Premiul I, la secţiunea a treia, în valoare de 595 de lei, este un amplificator de chitară Laney, oferit de magazinul Expert Music.

Complexul sportiv Fly Dance Club i-a premiat pe toţi concurenţii, oferindu-le o lună de lecţii de dans gratuite. Câştigătorii premiilor I, II şi III, de la fiecare secţiune, vor putea lua cursuri de dans gratuite pe o perioadă de trei luni. Marele premiu, în valoare de 545 de lei, este un microfon RØDE cu cablu, oferit de magazinul Expert Music din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Music Star „Petru Rareş” şi-a desemnat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Music Star „Petru Rareş” şi-a desemnat câştigătorii4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fara trimis de
(21 feb 2012, 13:14:27
Felicitari tuturor castigatorilor, participantilor, organizatorilor si publicului. deasemenea felicitari profesorilor si elevilor de la acest colegiu.
Pe alta parte le urez celor de la CNPR sa aiba parte de un examen de bac si de admitere corect, cu camere, la care sa nu copieze nimeni si care sa arate adevarata valoare a liceului, corpului profesoral si absolventilor.
Asta pentru ca se aud foarte multe lucruri urate cu privire la coruptia , notele luate pe spaga sau interese si tentativele de fraudare a bacului de anul acesta si fraudarea de anul trecut.
Mult succes
1.1  RE: Fara trimis de
(21 feb 2012, 19:21:47
Spuse marele muzicant dat afara din "ARCANUL" . OFuscatule care ești ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei