Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aseară

Agent de la Poliţia municipiului Suceava, săltat într-un dosar de corupţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent de poliţie a fost săltat ieri seară de lucrătorii de la Direcţia Generală Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, pentru o presupusă luare de mită. Totul s-a întâmplat în cadrul unui flagrant, desfăşurat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Din informaţiile pe care le avem, poliţistul acuzat de luare de mită ar fi agentul Ovidiu Drăgoi, în vârstă de 36 de ani, din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. În cauză ar fi vorba de o sumă mai degrabă modică, în jur de două sute de lei.

Aseară, la închiderea ediţiei, procurorul de caz era încă în faza audierii suspectului, fără a se decide dacă împotriva sa se va lua măsura reţinerii. Anchetatorii au precizat că vor reveni cu detalii şi cu un comunicat de presă în cursul zilei de astăzi.

 

Cine este Ovidiu Drăgoi 

Agentul Ovidiu Drăgoi are o carieră de poliţist pătată, existând cel puţin două episoade în care acesta a provocat mari scandaluri.

Mai recent, în mai 2010, în timp ce se afla într-o crâşmă din Piaţa Mare, acesta s-a luat la bătaie cu un bărbat mult mai în vârstă decât el. La vremea respectivă, după cum se preciza chiar într-un comunicat al Poliţiei, subofiţerul, aflat în timpul liber, a tăbărât cu pumnii pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, conflictul izbucnind pe fondul consumului de alcool al ambilor. Victima sa a fost diagnosticată cu multiple leziuni în zona capului.

Anterior acestui episod de agresiune, pe 15 martie 2006 acelaşi Ovidiu Drăgoi a mai fost în centrul unui scandal monstru. Atunci, poliţistul a făcut un adevărat circ în stradă, pe DN 2, în comuna Forăşti, după ce a reclamat că a fost tâlhărit de doi şoferi.

Colegii săi care au mers la faţa locului aveau să constate însă că lucrurile nu stăteau deloc aşa, iar agentul abia se mai ţinea picioare din cauza stării de ebrietate în care se afla. Drăgoi, aflat la volanul unei maşini, circulase cu luminile de avarie pornite şi în zig-zag, iar la un moment dat, un autocamion ce venea din spate a încercat să-l depăşească. Poliţistul nu a acceptat să fie depăşit, ţinând în spate camionul până când a scăpat volanul de sub control şi a ajuns de-a latul drumului.

Atunci, şoferul camionului din spate a oprit, şi, ajutat de alt conducător auto din trafic, i-a luat cheile din contact agentului, după care a sunat la 112.

Incidentul deosebit de grav, confirmat de ancheta ulterioară a procurorilor, s-a soldat doar cu o amendă de 10 milioane de lei vechi pentru poliţist, pentru refuzarea de recoltare a probelor biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agent de la Poliţia municipiului Suceava, săltat într-un dosar de corupţie.
 Vizualizări articol: 4297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Agent de la Poliţia municipiului Suceava, săltat într-un dosar de corupţie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bun baiat! trimis de
(21 feb 2012, 12:04:54
Magarul asta si-a facut un mod de viata din betii si scandaluri! Era timpul sa fie pus la punct de cineva! Bravo celui ce a pus la cale flagrantul! In ceea ce priveste suma "modica", azi 100, maine 100 si tot asa...Oricum nu era in stare sa faca nimic-doar sa se faca de ras! Poate doar sa bata mosnegi si babe! Pacat ca are o familie frumoasa si o face sa sufere mereu!
Poate daca ramane fara uniforma se linisteste!...
2.   Ce trimis de
(21 feb 2012, 17:21:02
articol jalnic. imi zice ce s-a petrecut in 2010. Si noi suntem in 2012...
3.   Un articol patetic trimis de
(21 feb 2012, 22:52:21
de ce nu spuneti pentru ce a primit acea mita?
povestiti ce s-a intamplat cu 2 ani in urma?
Rusinica, rusinica....d-le marioneta, ma scuzati ziarist doream sa scriu...:)))
4.   Pita si odihna trimis de
(22 feb 2012, 08:36:43
Stimata redactie si la toti oamenii de bizuiala ,gospodari adevarati va zic "hai noroc".Acest stimat domn politist , alaturi de alti Dragoi ,caci am avut nenorocul sa dau si eu peste unul Dragoi ,tot de-al Politiei Nationale Romane ,sant slujbasii natiunii, si cu adevarat Al. I Cuza nu stia ce va iesii peste una suta si cinci zeci si ceva de ani. Asa cum armata are batalion disciplinar ,aceasta institutie nu poate sa-si inaugureze una, pentru ca acel om din tinerete pana la maturitate a beneficiat de haine,alimente si salariu insa nu cred ca a stiut care este adevarata lor utilitate. Aveti nevoie in sistem de policlinici ,spitale ,grupuri sanitare si multe alte utilitati si infrastructura care se construieste cu uniii oameni din afara sistemului dvs dar pentru sistemul dvs. care poate fi reabilitat si reinprospatat tocmai cu aceste elemente foarte utile in nobila dumneavoastra misiune. Ca un om gospodar ,de bizuiala si trecut prin telenovela vietii,crestin ca si dvs. veti vedea ca armata de pensionari M.A.I . cu pensii si .... altele si... altele frumusele va reusi sa va calauzeasca in nobila dvs. meserie. Cu multa consideratie, al dvs. ALPIN

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei