Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Mutul de la IŞJ şi de la PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima victimă a ninsorilor şi a gerului care s-au pus pe capul judeţului Suceava a fost şcoala din Corlata, comuna Berchişeşti. Directoarea şcolii şi primăriţa din localitate au decis suspendarea cursurilor, lucru care, ulterior, a fost confirmat de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Suceava, Laura Hacman. Numai şefului Inspectoratului, Petru Carcalete, s-a încăpăţânat să spună că şcoala de la Corlata nu s-a închis. După ce a minţit cu tupeu, domnul Carcalete a muţit. A fost mut ca o lebădă. O lebădă care se rătăceşte iarna pe iazurile îngheţate din zona Fălticeni ori ca o lebădă de arătură care încearcă să dea zăpada la o parte cu ciocul, în speranţa că va găsi o nucă scăpată de vreo surată de-a sa în toamnă.

Petru Carcalete a muţit ca elevii din clasele I-IV care nu mai pot descleşta maxilarele după ce merg la şcoală prin zăpadă până la brâu, iar acolo îi întâmpină săli în care nu sunt mai mult de 10 grade Celsius. În judeţul Suceava sunt numeroase şcoli cu pereţii mai reci decât apa de munte în care, vara, domnul Carcalete ţine sticlele cu bere atunci când iese la iarbă verde cu cumetrii. Însă, acest lucru nu l-a îngrijorat câtuşi de puţin pe şeful învăţământului sucevean, care şi-a văzut în continuare de muţenia lui în biroul său bine încălzit.

Mut nu a fost doar şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, ci şi liderul PD-L Rădăuţi, Petru Carcalete. Acesta a tăcut şi a făcut. A făcut o şedinţă în cadrul căreia s-a pus candidat pentru postul de primar al municipiului Rădăuţi, în locul primarului Aurel Olărean. Numai că votul dat de membrii de partid controlaţi de domnul Carcalete a fost dat degeaba, fiindcă la nivelul Organizaţiei Judeţene a PD-L s-a hotărât ca toţi primarii PD-L să mai candideze pentru încă un mandat. Deci, ăsta-i Petru Caracalete. În loc să se ocupe de băgat lemne pe foc în sobele unităţilor de învăţământ, acesta se ţine de băgat strâmbe politice. Acum ar fi normal ca şi şefii PD-L să-l bage undeva pe domnul Carcalete. De exemplu, într-un con de umbră, dar unul adânc, din care să nu mai poată ieşi pentru a ajunge la Inspectoratul Şcolar, dar nici la sediul PD-L Rădăuţi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutul de la IŞJ şi de la PD-L.
 Vizualizări articol: 3170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Mutul de la IŞJ şi de la PD-L3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avram si...scoala, Avram si ...politica.....Avram trimis de
(21 feb 2012, 12:17:06
Deci sa revenim... Nici un pamfletar n-ar scrie randurile acestea..De ce...ptr ca suna urat...ura si neputinta parvenitului... Apreciez gestul d-lui avram, de multitudinea domeniilor unde se pricepe- dar se pricepe...prost, de oamenii pe care...trebuie(...ca doar este platit ptr asta)...trebuie sa-i balacareasca, intr=-un cuvant sa fie ciufut, acru, nemernicut...la fel ca si...jurnalismul pe care-l practica....
Ca simplu cititor si simpatizant al ziarului, asi fi chiar ff fericit...daca acest ...banuit ziarist...ar scrie numai la Cotidianul, Dreptatea...ori in ziarele ...trustului Inpasc si Realitatea... Nu obliga cetatenii sa-ti asculte....jojoagele....! Cine are urechi de auzit sa auda..( P.S. nu vreau sa fiu ...alipit vreunei formatiuni politice, ori individ..Sunt un simplu cititor, care mi-am propuis sa schimb lumea...incepand cu mine) Domnul sa fie cu voi!!!
2.   Oameni şi oameni.... trimis de
(21 feb 2012, 13:39:38
d-le Sorin Avram mi se pare că te faci că nu ştii cu cine ai de-a face. Carcalete în linia urmaşilor de la conducerea ISJ SV e un dur. atât de dur că sar scântei din dibla lui dacă se întâmplă ca o şcoală de la cucuieţii din deal se încăpăţâneaz�
3.   Gospodar ? trimis de
(21 feb 2012, 14:01:01
carcalete se vrea primar??/
4.   Pt pocaitu din vale trimis de
(21 feb 2012, 14:54:52
Mai fratzica ce ai tu cu libertatea de exprimare a dlui Avram? Omul poate sa scrie ce vrea atatt timp cat exista o farama de adevar si nu inventeaza fapte. El doar comenteaza in stilul caracteristic niste intamplari cotidiene. Ori esti un pupi in fundist de pdl ist, ori te bagi in seama ca chilotii in fund. Asa ca nu L mai baga pe Domnul in mizeriile tale basiste.
5.   Achile non capit muscam trimis de
(22 feb 2012, 09:38:52
(traducere aproximativă:
Ahile nu trage cu tunul după muște cocoțate-n parul de la căpiță!)

Mă roade o nelămurire.
(Roade-o și tu pe ea. Poftă mare!)

Oare cum de palicarii ăștia de greci reușesc să-i ducă de nas pe-alde Merkozy ca pe măgarul lui Buridan?
Ian să vedem cam cum îi ceamă pe flăcăi:
Papadopoulos, Kiriakopoulos, Anastopoulos, Angelopoulu,
Nikos, Spiros, Demetrios, Kyprianos, Kyriakos, Georgios, Alexios, Adamantios,
Mikis, Theodorakis, Kazantzakis,

Mi se pare mie ori băjeții ăștia au o componentă a numelui care sugerează că au Mătărângă. Sau că au pompa cu suficientă presiune sanguină astfel încât să stea sub un unghi radian suficient de mult ca să facă pishu peste Parlamentul din Brusel.
Da la noi de ce nu se poate? Oare neapartenența la moneda euro?
Niet! Samaliot mișto zburaet! Ăta scazca ne țineaet!

Ian să vedem noi ce particule „nobiliare” împut viața publică din Rromanica:
Băsescu, Hăhăianu, Căncescu, Boc, Prigoană, Predoiu, Boangiu, Brânză, Ponta, Bejinariu, Văcăroiu, Vanghelie, Mazăre, Bostan, Falcă, Flutur, Igaș, Blejnar, Săniuță, Capră, Greblă, Funeriu, Frunzăverde, Chisăliță, Carcalete, Hârdău, Buda, Grosaru, Buhăianu, Boștinaru, Stoica, Suciu, Orban, Surdu, Neagu, Scurtu, Spânu, Mutu, Știrbu, Baconschi, Pricină, Lupu, Cocoș, Găină, Rățoi, Cotoi, Ciocan, Turcanu, Ciobotea, Socaciu, Săftoiu, Coclici, Mititelu, Borcea, Baba, Badea, Micu, Stoleru, Vântu, Cinteză, Cocoș, Ciorbea, Ghiveciu, Porumboiu, Gușă, Tărâță, Plăcintă, Păsat, Calcan, … et cætera (ejusdem farinæ).

Tăți unul și unul, frumoși ca Omu’ spân, deștepți ca tarașul de la gard, sinceri la grai ca o baragladină gâcitoare și onorabili ca o candrea de borfaș .

Miștocăreală, behăit, pagubă, inaptitudine, lăcomie, neam-prostie, incultură.
Eeeeeeeeee? Limpede?
6.   Bakugan trimis de
(22 feb 2012, 10:46:40
Alice Masquerade? Ceva Magda style?
i dont know

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei