Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 feb 2012 - Anul XVII, nr. 42 (4947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La sfârşitul săptămânii

Număr record de dosare penale şi permise reţinute de Poliţia Rutieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune de control organizată de Poliţia Rutieră la finele săptămânii trecute s-a soldat cu un număr record de abateri grave constatate, nu mai puţin de 41 de conducători auto alegându-se cu dosare penale ori cu permisele de conducere reţinute.

Controlul s-a desfăşurat de vineri până duminică, la nivelul întregului judeţ, punându-se accent pe controale cu radare şi verificările cu aparatul etilotest.

Şirul abaterilor constatate este extrem de lung. Astfel, s-au întocmit 17 dosare penale, din care şase pentru consum de alcool, cinci pentru conducere fără permis, două pentru fals material, două pentru uz de fals şi două pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
În ceea ce priveşte permisele de conducere reţinute, 24 la număr, cele mai multe, 11, au fost ridicate de la şoferi depistaţi băuţi, însă cu concentraţii de sub 0,40 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, aducă sub limita pentru care se întocmeşte dosar penal.  

Aşadar, în total, în trei zile, 17 şoferi au fost prinşi băuţi la volan.

Nici la capitolul amenzi situaţia nu a fost mai roz. Pe parcursul acţiunii de control au fost aplicate 573 de sancţiuni contravenţionale, valoarea lor apropiindu-se de o sută de mii de lei.

Subcomisarul Petrică Jucan, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, a precizat că acţiunile s-au concentrat cel mai mult pe zona Gura Humorului şi a subliniat că un număr atât de mare de abateri grave nu s-a mai contabilizat de multă vreme. Concluzia care se trage este că în ciuda condiţiilor mai grele de trafic din această perioadă de iarnă, şoferii pericol public, care merg cu viteză cu mult peste limita legală ori cei care se urcă băuţi la volan, nu au fost deloc mai puţini, ba, din contră, numărul lor pare să fi sporit. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Număr record de dosare penale şi permise reţinute de Poliţia Rutieră.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Număr record de dosare penale şi permise reţinute de Poliţia Rutieră3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ANDRA7 trimis de
(21 feb 2012, 11:57:11
MUNCA IN CAMPANIE E O CAPCANA TOTUL E VERIFICAT SI CONTROLAT.SE IAU TAXE PE CAP DE OM ADUS LA MINCA CATE 5 EURO PE ZI IAR ROMANII CARE VA ADUC SUNT INTERESATI SA MUNCITI CAT MA IMULTCA SA IA EI MAI MULT SI CU CAT STITI MAI PUTIN CU ATAT NU VA AJUTA CU NIMIC.SE MUNCESTE COT LA COT CU TIGANII.E EGALITATE.SI IN CHIRIE LA FEL VA BAGA CU TIGANII.TIGANII AU TOATA CARE VIN FARA BANI LI SE IAU DOCUMENTELE SI SA VEZI ATUNCI TRATATIE.CEI CE ADUC OAMENI IN CAMPANIE ISI BAT JOC DE EI DOAR SA I VANDA LA ITALIENI II ADUC.SI NU POTI SPUNE NIMIC PTR CA MULTI NU STIU SA VB BINE SI NU AU DOC PTR CA LE IAU ITALIENII.SOS SOS SOS

2.   SOS SOS MUNCA IN ITALIA trimis de
(21 feb 2012, 12:02:20
COT LA COT CU TIGANII CARE NU STIU SA SCRIE CONDITIILE DE MUNCA IN CAMPANIE IN ITALIA IN CALABRIA CITITI MAI SUS SOS SOS
3.   SOS SOS MUNCA IN CAMPANIE trimis de
(21 feb 2012, 12:05:20
E PLIN DE ROMANI INGHETATI DE FRIG SI CARE CAUTA PRIN BUNCARE NU VISATI
4.   Si-aseara vantul bateaaaaaa..... trimis de
(21 feb 2012, 12:07:46
Cum bate melitiaaaaaa!!!!!!!
5.   Vama trimis de
(21 feb 2012, 13:31:50
Sa nu uitam ca unii mai fac si punct de trecere la ora 04,00 dimineata in fata la Orizont...jegurile draq....
6.   Observatii pertinente trimis de
(21 feb 2012, 14:13:10
De acord cu aceste actiuni, de acord cu dosarele penale, de acord cu amenzile ....
INSA... Niciun militian nu amendeaza carutasii care umplu Suceava, niciun militian nu amendeaza masinile parcate aiurea, poate cel mai elocvent loc fiind shormaria Pasa, chiar langa seful de la circulatie. Dar deh, de acolo papa moka militieni pizza.
Deci, daca e sa fiti corecti tovarasi militieni, fiti de la cap pana la coada. Nu va auto laudati cu asa zisele realizari doar fiindca seful cel nou are nevoie de o limba pe buci.
Hai pa.
7.   Oaie trimis de
(22 feb 2012, 09:03:01
pe langa ca estiincoerenta si mi-am pierdut 5 minute din viata sa citesc ca.ca.turile ce le-ai scris mai scri si cu litere mari oaie cu cabina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei