Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Mazăre

Vineri, 26 August 2011 (16:00:02)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus, vineri, la lansarea viziunii USL pe turism, că din cauza lui primarul de Constanţa, Radu Mazăre, nu a putut să facă o prezentare din care să facă parte şi câteva fete.

La începutul lansării strategiei USL, Mazăre a făcut o scurtă introducere, el menţionând că, dacă ar fi fost lăsat, ar fi apărut pe scenă însoţit de vreo cincisprezece fete.

După prezentarea strategiei, Victor Ponta a ţinut să îşi asume responsabilitatea pentru a-i fi stricat planurile iniţiale asupra modalităţii de intrare în scenă.

"Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Radu Mazăre. Mai devreme am fost la şcoala de vară a femeilor din PSD şi am fi dat un semnal greşit de promovare în partid. Nu aş fi vrut să se întâmple acest lucru şi îmi asum această vină", a spus Ponta.

După el, la microfon a intervenit copreşedintele USL Crin Antonescu, precizând că Ponta îşi asumă o responsabilitate mai mare decât vina actuală.

"Mă conving din ce în ce mai mult că Victor Ponta este bun de premier. Este bine ca un ministru, un prim-ministru să îşi asume răspunderea în general, ba să îşi asume pentru mai multe lucruri decât este vinovat, cum a fost cazul astăzi", a afirmat Antonescu.

Înaintea lansării strategiei USL pe turism, între Radu Mazăre, pe de o parte, şi Crin Antonescu şi Victor Ponta, pe de altă parte, a avut loc o discuţie în contradictoriu privind modalitatea de prezentare a evenimentului, primarul din Constanţa dorind una mai animată.

De altfel, Radu Mazăre a declarat, vineri, că politicienii care "au strâmbat din nas" că din prezentarea strategiei pe turism a USL fac parte şi "fetele frumoase", spunând că vor fi daţi la televizor, vor "să pozeze în altceva decât sunt", deşi unii au ajuns la a treia soţie.

"Când o să prezentăm turismul şi strategia în turism, sigur am făcut un mic spectacol, din acest spectacol fireşte că nu pot să lipsească fetele frumoase. Mulţi politicieni strâmbau din nas, nu se poate, o să ne dea la televizor, ce o să spună lumea, dar cum o să fie, că noi trebuie să fim oameni serioşi. Dacă-i cauţi, vezi că sunt pe la a doua, a treia nevastă, au mai avut şi d-alea şi nu ştiu ce, dar altfel se ascund şi sunt extraordinar de sobri şi vor să pozeze în altceva decât sunt. Eu am ajuns şi le urez tuturor să le dea Dumnezeu să ajungă în viaţă să nu se mai autocenzureze, să fie exact ceea ce sunt şi să spună exact ceea ce gândesc", a declarat Mazăre, vineri, la Şcoala de vară a femeilor PSD organizată la Mamaia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Mazăre.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Din cauza mea nu mai sunt pe scenă fetele lui Mazăre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei