Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă

Vineri, 26 August 2011 (14:43:37)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Mamaia, la Şcoala de vară a femeilor social-democrate, că femeile din politică nu trebuie criticate "pe criteriul că sunt doamne", susţinând că "doamna Udrea este un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă".

Victor Ponta a afirmat că "marea strategie" a lui Traian Băsescu este de a spune că toţi oamenii politici sunt la fel, iar reprezentanţii PSD trebuie "să se bată cu această minciună".

"Aveţi aceeaşi sarcină ca toţi comunicatorii PSD-ului şi ai USL-ului. Principalul atac nu este că eşti PSD sau că eşti femeie, principalul atac, care este marea strategie a lui Băsescu, şi presa, din păcate, din greşeală, joacă în această strategie, este că suntem toţi la fel. Asta este marea strategie a lui Băsescu, ăsta este locul în care, fără intenţie, presa este principalul aliat al lui Băsescu pentru că de fapt toţi suntem la fel. Şi tu când în teritoriu, jumătate dintre oameni o să-ţi spună, ce dacă eşti eşti femeie sau bărbat eşti la fel cu cei de la putere. Dacă vreţi din partea mea o sarcină de comunicare, bateţi-vă cu această minciună uriaşă pentru că altfel mesajul vostru nu este auzit. Atâta timp cât se aude că toţi suntem la fel, nu vă ascultă", a spus Victor Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD a mai spus că niciun atac la adresa femeilor din PDL nu a fost făcut pe criteriul că sunt femei, ci pentru activitatea pe care au desfăşurat-o.

"Nicio critică şi niciun atac la adresa doamnelor de la PDL nu se face pe criteriul că sunt doamne. Nu o să o critic niciodată pe doamna Udrea pe criterul că e o doamnă, ci pe criteriul a ceea ce face ca ministru. De altfel, eu am spus tot timpul că doamna Udrea e un Băsescu cu fustă, şi că doamna Paul Vass este un Boc cu fustă. Din punctul ăsta de vedere să staţi liniştite, nu o să încurajez aşa ceva, pentru că dacă şi noi procedăm la fel, chiar suntem la fel", a explicat Ponta.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă.
 Vizualizări articol: 392 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Udrea e un Băsescu cu fustă, iar doamna Paul Vass este un Boc cu fustă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei