Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anunţ

Racla cu osemintele Sfântului Nectarie va mai sta două zile în Biserica de la Spitalul Vechi

Pentru că în aceste zile vin foarte mulţi credincioşi să se închine la racla cu osemintele Sf. Nectarie, adusă din Grecia în biserica din curtea Spitalului Vechi Suceava, preotul Constantin Diaconaşu ne-a spus că s-a prelungit cu două zile termenul de şedere a raclei în biserică. „Racla va mai sta în biserică până duminică, 28 august, la ora 20:00, după care va fi preluată de delegaţia venită special din Grecia”, a spus preotul Diaconaşu. Tot el a completat că biserica este deschisă de dimineaţă, de la ora 6:00, şi până seara, la ora 23:00, pentru ca toţi cei care vor dori să se închine Sf. Nectarie să aibă timp să o facă.

 

Sf. Nectarie, un dascăl al rugăciunii

Sfântul Nectarie nu este doar un sfânt făcător de minuni, vindecător de boli. Nu este doar un doctor fără de arginţi. Este şi un dascăl al celor care vor să fie izbăviţi de necazuri. Este un dascăl al rugăciunii, un frate mai mare care vrea să mergem pe drumul bătătorit pe care au mers şi alţii înaintea noastră. Şi au ajuns la lumină...
Sfântul Nectarie a rămas în inimile creştinilor ca unul dintre marii eroi care au dus crucea suferinţei. Prigonit ca episcop de către alţi slujitori ai altarului, el a rămas cu aceeaşi inimă tânără, cu aceeaşi inimă plină de nădejde în Dumnezeu: suferinţele nu l-au ocolit până la sfârşitul vieţii. Însă, cu răbdare le-a biruit pe toate. Şi mucenicia nesângeroasă a suferinţei l-a transformat într-un stâlp al Bisericii, l-a transformat într-un prieten şi într-un ajutor al tuturor credincioşilor care poartă crucea suferinţei.

 „Fie că rugăciunile preablândului nostru Părinte, marele Sfânt făcător de minuni al Eginei, Nectarie, să acopere Biserica, poporul nostru şi toată lumea. Amin”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Racla cu osemintele Sfântului Nectarie va mai sta două zile în Biserica de la Spitalul Vechi.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Racla cu osemintele Sfântului Nectarie va mai sta două zile în Biserica de la Spitalul Vechi3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei