Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opinie

Donţu: „PD-L nu are nici un motiv să înceapă deschiderea sticlelor de şampanie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, consideră că PD-L-iştii nu au de ce să se bucure prea mult după alegerile de duminică din colegiile din Neamţ şi Maramureş pentru ocuparea a două fotolii de deputat, opinând că, în Maramureş, Uniunea Social Liberală (USL) a câştigat „pe bune”, în timp ce în Neamţ democrat-liberalii au câştigat „prin fraudă”.

Donţu s-a arătat mirat că cei din PD-L „îşi fac curaj în urma fraudelor de la Neamţ şi cred că va veni soarele şi pe strada lor”. El le reaminteşte democrat-liberalilor că scorul electoral este de 2 la 1 în favoarea USL, amintind şi de alegerile pentru Pimăria Baia Mare adjudecate de USL.

„Astăzi scorul este de 2 la 1 pentru noi, adică 66,66% la 33,33%, cam în zona în care USL este dată şi de către sondajele de opinie. PD-L-iştii nu au de ce să se bucure foarte mult, pentru că USL nu a spus niciodată că va câştiga toate colegiile electorale. Aceste colegii au fost colegii rurale, unde electoratul este mai puţin informat. Din datele pe care le avem, circa 30% din electoratul rural încă nu ştie că PSD, PNL şi PC funcţionează sub sigla USL. Sunt lucruri care au fost programate să atingă un anumit maxim în cursul anului viitor. Vestea proastă pentru PD-L este că electoratul urban este mult mai informat şi, numai în Bucureşti, din datele noastre, USL are 70%. PD-L nu are nici un motiv să înceapă deschiderea sticlelor de şampanie”, a spus Donţu.

 

„Pentru a câştiga alegerile de la Neamţ, caracatiţa PD-L s-a folosit de şapte tentacule”

 Ovidiu Donţu s-a referit la alegerile din judeţul Neamţ, unde a dat o mână de ajutor la campania electorală a candidatului USL, afirmând că, pentru a câştiga alegerile, „caracatiţa PD-L” s-a folosit de şapte tentacule.

„Pe de o parte mita electorală, şi am văzut cum PD-L a oferit bani şi pachete alegătorilor. Apoi e vorba de mita bugetară. În acest colegiu sunt comune care de şapte ani nu au mai primit nici un ban, iar acum, dintr-o dată, am văzut cu ochii mei cum se asfaltau străzile acolo. Problema este că, în grabă, se asfaltau negru pe verde, deci pe iarbă se turna direct asfalt, fără nici o altă pregătire. Oricum acele drumuri nu vor rezista în timp.  E vorba apoi despre implicarea instituţiilor statului în campania PD-L. În judeţul Neamţ, APIA a fost motorul chemării oamenilor la întrunirile electorale, sub pretextul că se vorbeşte despre subvenţiile în agricultură. Contractele publice au fost extrem de mult folosite în judeţul Neamţ. Să ne aducem aminte că familia primarului Gheorghe Ştefan are contracte în energie care sigur că au fost resursă pentru acest tip de alegeri. Dar acolo ştim că şi Culiţă Tărâţă şi Adrian Porumboiu au finanţat campania PD-L. Foarte multe contracte publice au fost puse în mişcare. De asemenea, primarii au fost ameninţaţi şi şantajaţi”, a spus Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu: „PD-L nu are nici un motiv să înceapă deschiderea sticlelor de şampanie”.
 Vizualizări articol: 723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donţu: „PD-L nu are nici un motiv să înceapă deschiderea sticlelor de şampanie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(26 aug 2011, 11:07:06
Din miile de discuţii pe care le port
Prin prisma meseriei pe care o am
Extrag un singur lucru : disconfort
E lucru’ ce-n toate gurile îl auzeam

Să-şi pregătească şampania ? cine , ei ???
La pdl se bea şampanie şi-n caz de eşec ?
Chear cred că un orez şi-o sticlă cu ulei
Îi vor duce-n top ? ( ce partid ciumec ?! )

Suceava-i o Somalie a României
Simbolul electoral e ,,obrazul gros’’ al ipocriziei
Şi-ar fi culmea culmilor prostiei
Să te crezi iubit de valul .. antipatiei
1.1  RE: * trimis de
(26 aug 2011, 11:16:33
aşa papagalule! acum după ce ţi-ai lăsat saliva pe dosul lui donţu, şterge-te la gură.
1.2  RE: * trimis de
(26 aug 2011, 11:37:27
asta-i tot ce-ai înţeles tu ( din TOT ) ? ? ?surprise Nici nu mă obosesc să te numesc .. idiot
1.3  RE: * trimis de
(26 aug 2011, 13:07:50
măi bolovanule tu ai impresia că nu urmăresc modul electoral în care îţi "constuieşti" pseudo "poieziile". "Din miile de discuţii pe care le port
Prin prisma meseriei pe care o am" deja te erijezi în formator de opinie când în realitate eşti un şpagangiu rămas fără lucrări cu statul. te înţeleg, foamea e mare în opoziţie când ai fost obişnuit altfel, adică tu la putere şi alţii, nişte alţii, în opoziţie. acum raşchetezi fundul usl, dar la anul dacă dă dracu o să fii la putere. atunci o să avem parte numai de "poiezii" despre faptele măreţe ale lu' Schultz, ospătarul parvenit, milică milogul şi alte noi staruri ale psd-ului. pe cei de la pnl nu-i văd pe la ciolan fiindcă aveţi voi grijă să le trageţi o ţapă drept în spate.
2.   Seful mafiotilor striga mafia trimis de
(26 aug 2011, 12:32:00
asadar seful mafiotilor striga mafia......e bine macar ca putem alege intre ciocoii vechi si noi...........am schimbat mafia alcoolului si vamilor pe cea a padurilor si drumurilor..... e bine si asa rau?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei