Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cum a ratat Torje Liga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aţi putut auzi în studioul Champions League, sau cum s-o numi emisiunea-intro, cum încercau unii să bage cărbuni în soba ratingului spunând că vom asista la un meci foarte important, fiindcă l-am putea vedea apoi pe Torje toată toamna acolo unde visa Borcea de o viaţă să ajungă. Nu de o viaţă de om, ci de câine, că s-au strâns vreo 10-12 ani! Nu cred că oamenii ăia ne amăgeau cu bună ştiinţă, cred doar că erau nepregătiţi. S-au cam dus vremurile când trebuia să te duci documentat într-o emisiune. Acum împrăştii nişte chestiuni generale, îţi mai dai cu părerea şi gata. Adevărul incomod este că, indiferent dacă Udinese câştiga miercuri seara partida cu Arsenal, Torje n-avea drept de joc în competiţie. Nici proteviştilor nu le vine să râdă că l-au ratat rivalii, fiindcă nici în Liga Europa n-o să joace. Dar în Pache Steaua e numai una, imediat coboară şefu’ la microfon şi face şou. Bate Borisov pe Sturm, nu pe Steaua, asta ar fi culmea, să-i ia bulgăroiul lui Jiji şi calificarea după ce i l-a luat pe Moraes!

Refugiindu-ne în fotbalul-fotbal, au fost două seri la rând în care am văzut la lucru echipe italieneşti care s-au clasat sezonul trecut pe locuri de Liga Campionilor. Slab! Dezamăgitor! Cu Napoli, Barcelona părea că se străduieşte să nu dea prea multe. Catalanii făceau întrecere, care dă mai multe bare... A urmat Udinese, total lipsită de anvergură. E drept, cel care, alături de Di Natale, răvăşea apărări astă-primăvară, joacă acum la stânga lui Messi. Friulianii, viitorii coechipieri ai lui Torje, au fost puşi la respect de Arsenal, o echipă care va fi destul de maltratată la ea în insulă. Nu-i exclus, ba chiar e probabil, ca la final să primească interdicţie în zona Big Four.

Ca să rămânem la italieni, doar Milan mai poate spera la o fază superioară în Liga Campionilor, căci Inter, după despărţirea de Eto’o, mai stă doar în Sneijder şi Pazzini. Ceilalţi au balamale şubrede, vor mai străluci, stingheri, prin câte un meci, dar nu se mai pot înhăma la drum lung. Iar cu Gasperini pe bancă pot spune „bine ai venit” tranziţiei! Pe plan intern, pe Bătrâna Doamnă o văd bine cosmetizată, după chipul noului antrenor, Conte, cel care purta chelie cu breton când era jucător, iar acum un sioux s-ar mândri cu scalpul său!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum a ratat Torje Liga.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cum a ratat Torje Liga5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei