Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tupeu maxim

Poliţist bătut şi jefuit în timp ce verifica o reclamaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene incredibile în satul Mironu, acolo unde un poliţist trimis să verifice o reclamaţie a fost bătut şi jefuit de fiul femei care făcuse sesizarea la poliţie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, miercuri după-amiază, în jurul orei 16:30, un agent de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Păltinoasa s-a deplasat la casa unei familii din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, în urma unei sesizări primite prin 112. 

Artica Troia a sunat la serviciul de preluare a apelurilor de urgenţă şi a reclamat faptul că fiica ei ar fi fost sechestrată la locuinţa unui consătean.

Agentul de poliţie s-a deplasat la locuinţa reclamantei şi, după ce a stat de vorbă cu părţile implicate, a constatat că sesizarea nu se confirmă, fiica Articăi Troia fiind „sechestrată” de bună voie la locuinţa concubinului ei.

La un moment dat, de poliţist s-a apropiat Petrică Troia, în vârstă de 26 de ani, fiul femeii care sunase la 112. „Fără nici un motiv şi fără a da vreun semn că are intenţii ostile, l-a prins cu o mână de gât pe poliţist şi l-a împins, încercând să-l lovească cu pumnii”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că agentul de poliţie a reuşit să se ferească şi să dea cu spray lacrimogen, îndepărtându-l pe agresor.

Deşi, potrivit reprezentaţilor Biroului de Presă, poliţistul a reuşit să pareze loviturile şi să-l ţină deoparte pe agresor, omul legii a rămas fără mai toate bunurile pe care le avea asupra sa, mai puţin pistolul şi uniforma.

Ce nu se explică în comunicatul IPJ Suceava este de ce poliţistul a intervenit de unul singur la o sesizare, cu atât mai mult cu cât era vorba de o infracţiune gravă, lipsire de libertate în mod ilegal.

„În urma altercaţiei, agentului de poliţie i-au fost sustrase un telefon mobil, o mapă în care se afla hârtie de scris, mai multe acte normative şi 50 lei”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava.

 

Agresorul a fugit în pădure

După comiterea faptei, Petrică Troia a fugit în pădurea din apropierea locuinţei, dispunându-se măsuri de căutare a agresorului.

Ieri, în jurul prânzului, suspectul a fost prins în timp ce îşi făcea provizii şi se pregătea să fugă din nou în pădure, pentru a se ascunde de oamenii legii.

Petrică Troia a primit ieri seară mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Cazul de la Mironu nu este singular.

La începutul lunii iunie a.c., poliţiştii din Vereşti au fost sesizaţi că un individ din localitate, Vasile Axinte, 51 de ani, a intrat în curtea unei consătene, o ameninţă cu acte de violenţă şi i-a spart geamurile de la casă.

Când au sosit oamenii legii la faţa locului, scandalagiul l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti cu bătaia, iar asupra celuilalt a aruncat cu o piatră, lovindu-l în faţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist bătut şi jefuit în timp ce verifica o reclamaţie.
 Vizualizări articol: 975 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Poliţist bătut şi jefuit în timp ce verifica o reclamaţie3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incompetent trimis de
(26 aug 2011, 11:07:02
Politist incopetent ca si majoritatea politistilor. Toti agaracii la care le tataia curu de mici cand vedeau o bataie si care erau terorizati de toti au ajuns pe la politie si asta explica tot.
2.   Pt POPSV trimis de
(26 aug 2011, 11:28:23
ar trebui sa iei in considerare si numarul prea mic de politisti in raport cu numarul de locuitori ai unei localitati si poate asa o sa iti schimbi cat de cat optica.
3.   Oare? trimis de
(26 aug 2011, 12:35:25
Numar mic de politisti? Mie imi vine sa rad cand te aud, e plin de ce crezi ca vor sa-i restructureze am ajuns sa avem ''organe'' mai ceva ca in Elvetia. Daca nu stii ce vorbesti ... Problema principala o constituie legile proaste, daca am avea legi ca in State si politisti competenti fara nepotisme si martalogi asa ceva nu s-ar mai intampla.
3.1  RE: Oare? trimis de
(26 aug 2011, 12:54:35
aici o sa folosesc o vorba de a lui FANTOMAS..." in afara..asta nu se intampla"...daca in Romania nu ar trebui completate o mie de acte si deschisa ancheta de interne din cauza ca politistul numai a scos pistolul din toc,nu mai zic sa si traga cu el,poate ar sti si infractorii de frica lor.......politistilor le este impus sa apleneze conflictul abuzand de minimul de violenta posibil,da uneori chiar e imposibil.....si repet.."in afara"...se ducea politaiu'.vedea care e treaba si daca ala il ataca ,scotea arma..si isi facea datoria de politist...nu sa scoata spray-ul..k nu e bodyguard sau politist comunitar...da asa e la noi...un presedinte de rahat...un guvern de rahat...si..legi de rahat..
3.2  RE: Oare? trimis de
(27 aug 2011, 13:46:05
DESTEPTULE!!! Tu compari Elvetia cu Romania!?!?!?! pai aceste doua state nu pot fi comparate nici daca Elvetia ar sta pe loc 200 de ani si Romania ar progresa cat alte state in 400!!!!! Tu conpari infractionalitatea de aici cu cea din Elvetia!?!?! iesi din balonul in care traiesti!!! coboara cu picioarele pe pamant!!! nu poti compara nivelul de trai, de civilizatie, de cultura, sau orice nivel vrei tu, al locuitorilor celor doua state!!!
pentru tine se aplica foarte bine zicala: daca taceai (sau, ma rog, daca nu scriai) filosof ramaneai!!!
ori scrii si tu ceva pertinent, ori ramai acolo in lumea ta!!!
4.   Oare ce s-ar intampla trimis de
(26 aug 2011, 12:40:56
Oare ce ar fi fost daca erau doi agresori si o violau pe una, ce patea politistu? il violau si pe el cel mai probabil, pun pariu ca de la prima palma i-au tremurat chilotii pe el. Iar asta cu jefuitu e fix o mare vrajeala, asa fac toti ruptii in ziua de azi daca mananca bataie mai baga si ca li s-au sustras bunuri ca sa il bage pe ala la talharie. Pai cum el statea asa ca o fata mare si asta il pipaia si ii lua tot de pe el dar de pistol nu s-a atins? Imi provoaca greata cand vad ce ''organe'' avem platite din banii nostrii!
5.   =)) trimis de
(26 aug 2011, 12:43:07
asta e politist?? ce fata de prost arerolling on the floor
5.1  RE: =)) trimis de
(26 aug 2011, 12:46:48
fii mai atent....ala din poza,scrie si deasupra pozei ca e agresorul...
5.2  RE: =)) trimis de
(27 aug 2011, 10:37:38
Lu ☭ ane iar ne-ai demonstrat ca esti prost. Daca insisti mult, POATE iti vei da si tu seama cat de retardat esti. Tine-o tot asa!!!rolling on the floor
5.3  RE: =)) trimis de
(27 aug 2011, 10:39:17
Lu c a c a t ane, sa se inteleagawinking
6.   ... trimis de
(26 aug 2011, 12:57:59
tot frustratul care a avut tangenta cu politia sau cu legea in general A DEVENIT ALERGIC la astfel de articole aruncand cu gunoi in stanga si-n dreapta!! iar daca politistul ar fi folosit forta fizica sau pistolul s-ar fi trezit o 100 de constipati ca POPSV sa critice ca ''POLITIA TREBUIE SA FIE IN FOLOSUL CETATIANULUI NU IMPOTRIVA LUI''!
6.1  RE: ... trimis de
(26 aug 2011, 18:28:08
subscriu. POPSV incearca sa tii un jurnal unde sa iti scrii frustrarile nu mai scrie tampenii pe internet.se vede ca esti un prost educat in fata tv-ului pe canalul REALITATEA. daca nu am trai in Romania sunt sigura ca dreptatea s-ar face altfel. sunt sigura ca mai toti politistii le-ar "sparge muianele" la unii ca tine dar se gandesc ca trebuie sa dea o gramada de explicatii si de cele mai multe ori legea nu ii apara pe ei ci pe infractori, asa ca o lasa balta.
6.2  RE: ... trimis de
(27 aug 2011, 13:48:06
ADEVARAT!!! BRAVO GELU66!!!
7.   Comentariu trimis de
(26 aug 2011, 13:29:32
Nu mai sariti pe POPSV, intrucat el e usor influentat asa cum sunt si cei 80% din populatia acestei tari,asta se vrea sa fie imaginea politiei in randul populatiei.Putini sunt cei care inainte de a comenta un eveniment legat de politie,inainte de acomenta s-ar pune in locul politistului.Voi chiar nu observati ca orice informatie cat de mica legata de politie vinde orice,rating pentru radio si televiziuni dar mai ales pentru ziare,imediat o stire despre politie e pusa ca articol pe prima pagina.Daca un politist ar salva viata unei persoane in cel mai bun caz stirea va aparea ca un articol minuscul pe ultima pagina.Asta e presa romaneasca cu care defilam de 21 de ani si nici nu au de gand sa isi schimbe comportamentul.Vine Basescu cu trupa lui de pdl-isti si ne spune ca in politie sunt prea multi oameni,de asta s-a ajuns la situatii din astea.Cum sa isi faca treaba politia daca noi avem o lege a ordinii si linistii publice depasita din 1991,nici un partid politic aflat la guvernare nu a dorit sa modifice aceasta lege,oare DE CE? Toti politicienii racnesc in gura mare ca nu sunt bani la buget,dar nimeni nu isi pune probleme de ce numai 20% din totalul amenzilor din Romania sunt platite.La Mironu e un sat cu peste 2000 de tigani,ca si la Gulia(Dolhasca) asadar treaba nu e chiar asa simpla precum o judeca unii.
7.1  RE: Comentariu trimis de
(26 aug 2011, 17:45:11
n-as folosi un termen precum "influentat" ci mai degraba "persoana cu intelect redus".Tot el daca tin bine minte era cel care "comenta" atunci cand un vicovean a fost impuscat pentru ca nu s-a supus somatiei.Prietene gaseste-ti o viata ... ca de papagali e plina lumea ...si Romania e cuibul lor.(pentru distinsul domn POP )
8.   Mironu.... trimis de
(26 aug 2011, 14:34:42
Il invit pe dl popsv la mironu, intr-o vizita, si-l rog sa aiba si putin aur la gat si un telefon mobil la vedere. Si sa nu uit. Sa vina singur cu masina. Pentru cine nu cunoaste (popsv mai exact), Mironu e un sat in care locuiesc numai minoritari de etnie rroma. Si care este cunoscut pentru scandaluri si batai. Si in care de obicei se duc mascatii, nu un singur politist. Care nici n-are voie sa folosesca pistolul din dotare, ca atunci sariti ca politistii faca abuz de arma, si ca bietul rrom impuscat era si el un suflet care trebuia invitat la cafea si rugat sa se potoleasca, nu impuscat!
9.   ............ trimis de
(26 aug 2011, 14:46:33
in orice parte a lumii se intampla aceeasi poveste..sa nu uitam ca in america latina politistii sunt condusi de mafioti..exclusi cei de la DEA..o fi ca legea ordinii publice nu e e rectificata din 91 dar nici badaranismul agentilor de politie nu e rectificat de mult....e grea misiunea lor in Romania sunt haituiti...cei ce-s scosi in trafic la pus amenzi is scuipati in fatza de romanii ce vin din afara...e si de inteles vii de exemplu din spania si nu te opreste nimeni si ajungi la 2 km de casa si te opreste un cocalar si-ti cere 15 documente....in italia si spania un politist prin simpla prezentza impune respect..structura atletica,peste 1.85...in schimb in romania majoritatea sunt infratiti cu porcul de craciun....faptul ca politistul roman nu-i respectat are multiple cauze....respectul unul si-l castiga nu si-l impune...
10.   Tiganii trimis de
(26 aug 2011, 14:47:40
Pe langa alte probleme, tiganii sunt si ei de mult o problema. De mici, eram speriati ca daca nu facem ceva, ne da la tigani. Pe vremea lui Ceasca, cand vedeau miltia, tigani fugea de pe strada....acum sar la gatul lor.
Atat timp cat se promoveaza aceste "valori", si aici ma repet:
1) stiri la ora maxima despre tigani;
2) telenovele despre tigani pe posturi romanesti, facute de noi;
3)artistii nostri, la emisiuni de divertisment...fac scenete cu tigani;
si ma opresc aici. Pt un strain care vede la tv ce am spus eu...ce concluzie poate sa traga?
Dar noi nu suntem tigani, dar sunt si ei oameni.
11.   Nebunul Satului.. trimis de
(26 aug 2011, 16:14:48
Daca era "Walker politist texan" din 2 miscari il facea pe puradel varzalaughing)
Ce mai urasc filmele cu sf-urile lu asta...
12.   Romani frustrati trimis de
(26 aug 2011, 19:47:43
E tara in care m-am nascut, in care traiesc si am dreptul sa-mi spun parerea. Legi proaste, politisti incompetenti ( nu toti dar majoritatea ) si romani oripilati de de rromi, cand vad negru parca vad pe dracu. Asta probabil e un amarastean care nu are nici ce pune pe masa si ce s-a gandit el ii da doua la rinichi la militian si are iarna asta mancarea asigurata si lemnele de foc....
13.   Fantomas..... trimis de
(26 aug 2011, 20:13:43
popsv cred ca are in mare parte dreptate.daca aceste fapte se intamplau in londra,ma intreb ce se intampla diseara?articole numai despre politisti in care abia-si fac serviciul din cauza conditiilor[neajunsuri materiale,efective etc]toti sunt numai si in slujba legii..........frustati sunteti cei care postati comentarii pe forum,in mare majoritate"politisti".cred ca intai sa se comporte ca adevarati politisti[politicosi,in slujba legii],nu singur ca in western,arogant,fitos..."padur e plina de uscaturi",iar politistul are pregatirea necesara sa faca fata la astfel de situatii....sa traiti bine
13.1  RE: Fantomas..... trimis de
(26 aug 2011, 20:29:12
LELEAFLOAREA, sa stii ca nu e nici o diferentza daca se intampla la Londra sau aici. Politia londoneza, nu poarta arme la ei din 1986. Tot ce au e doar un baston si o statie de emisie-receptie. Ultarjul e un fenomen in floare in Anglia, nu Marea Britanie. Deci nici o diferentza.
14.   Din ciclul România Pitorească trimis de
(26 aug 2011, 21:00:21
Shadow,mă pui în dilemă.In afară nu trage nimeni,bat Europa în lung și in lat și pot să-ți spun că nu se trage,chiar cu riscul vieții respectivului om de ordine.Da, are dreptate cel care a postat la 13.1 ,bravo ție se vede că ești umblat ca să zic așa!Din proprie experiență vă spun că polițiștii de afară se comportă altfel.Cei mai exigenți sunt francezii,pentru 5 minute de conducere în plus am încasat 600 euro.In Italia ,carabinierii nu au voie să folosească arma,indiferent de situație.Cel ce o folosește dă dovadă de incompetența și a doua zi e out.Ca fapt divers,ce aveți cu nickul meu,nu ați găsit alte titluri mai autohtone?3.1,ai foarte mare dreptate,în seara asta fără salutul tradițional.
14.1  RE: Din ciclul România Pitorească trimis de
(26 aug 2011, 22:37:46
FANTOMAS, esti enervant si ingust la minte daca tot iti faci imagine ca ai fost cu camionul pe ici pe colo de parca ai studiat/scolit pe acolo. Esti un tzaran prost, un frustrat din copilarie si un retardat care se crede intelectual daca a fost cu camionul prin Europa. Acum ai descoperit matale Europa de faci atata caz si uz de Europa? Ia zi matale, e substantiv comun sau propriu? Ai incasat amenda de 600 euro? Pai si ce vrei sa ne demonstrezi, ca ai bani? Pai esti un prostalau de prima clasa daca ai dat 600 de euro si pun pariu ca ziarul ar face si articol pe seama prostiei tale. Ma ce grozav esti tu. Franta, Italia.....ma da' tu estu umblat bine nu asa'. Ia zi ce vine dupa Franta, pe ce banda circuli si cine are voie sa treaca pe rosu? Pun pariu ca tot tu. Scapam si noi de un "umblat prin Europa"...cu troasca, bineinteles si asta daca e adevarat, dar se afla.
14.2  RE: Din ciclul România Pitorească trimis de
(26 aug 2011, 22:47:13
Atunci salutul tradițional din seara aceasta este pentru tine.Deci:te bag în  ☭  mătii!Mulțumit,oaie cu cabină?Întrebările acestea să le pui lui taicătu sau lui curva de măta că nu a tras apa la wc când te-a avortat.Dacă sunt enervant,acesta este scopul, să-i fac pe invidioșii ca tine să-și bage degetul în ☭ să se sufoce.Ai confirmat ceea ce știam de mult,țara asta e plină de berbeci ca tine.
14.3  RE: Din ciclul România Pitorească trimis de
(27 aug 2011, 10:56:41
Pentru alandala!!! Si daca circula cu troasca sau cu camionul in Europa, care-i problema ta? Fantomas a vrut sa ne povesteasca de corectitudinea politistilor din "afara".
15.   Statistic trimis de
(26 aug 2011, 22:55:46
Pt toti cei care au sau nu ceva cu cei care sunt pe afara,sa stiti ca jumatate din castig tot in Romania cheltuiesc. E de prost gust ca toti care muncesc "afara", sa fie catalogati hoti, cersatori sau ....
In 2008-2010 peste 12 miliarde de euro au fost aduse in Romania de cei care au muncit afara. Asta e statistic. Cine stie neoficial cata bani au fost adusi in Romania?
Vrei nu vrei...asa apar hypermarketurile in orase ca Suceava.
Carefour (nu stiu daca am scris corect) are politica de a nu deschide magazine in orase mai mici de 500000 de locuitori. Cum de a deschis la Suceava?
Raspunsul e mai sus.
16.   "Afara" nu e Europa trimis de
(26 aug 2011, 22:56:56
FANTOMAS, pentru tine "afara" inseamna doar Europa??

In Chicago, acu o saptamana un politist a impuscat mortal un copil de 16 ani ce il ameninta cu un pistol cu gloante.
16.1  RE: "Afara" nu e Europa trimis de
(26 aug 2011, 23:00:34
Mă piș pe Chicago-ul tău.
16.2  RE: "Afara" nu e Europa trimis de
(26 aug 2011, 23:10:43
politisti incompetenti si competenti sunt peste tot...si in comunitatea europeana si in afara ei...toti de dam cu parerea in functie de imprejurarile in care am fost implicati sau doar simpli spectatori...problema e ca la noi in tara regimul armelor si munitiilor este extrem de strict,si nu doar la noi, este foarte strict pentru ca politistul sa nu faca abuz de arma sau de putere....ei el se numeste politist,si normal trebuie ca el sa realizeze momentul necesar utilizarii armamentului din dotare...in cazul de fata,eu cred ca politistul trebuia sa foloseasca arma, problema ca era singur sau nu...asta tine de organizarea ministerului si a sediului de politie din care face parte...oricum nimeni nu o sa ia vreo invatatura din articolul de mai sus...
16.3  RE: "Afara" nu e Europa trimis de
(26 aug 2011, 23:16:20
si...sa referitor la ce ai spus tu in 14...in afara de romani,moldoveni,ucrainieni si parte de serbia si muntenegru...toti sunt mai civilizati...se respecta om pe om... da la noi nu..daca il injuri pe politist esti smecherul satuluiiiiiiiiiiii....
17.   Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:08:10
bre, voi parca sunteti un cuplu gay. dar cred ca ambii sunteti pasivi. voi chiar nu aveti treaba de intinati acest site cu ineptiile voastre? mai era pe vremuri un cretin ca voi, de-si zicea TEMIDA. voi ii duceti mai departe, cu cinste, stindardul prostiei. nu poate citi omul o parere, ca tot trebuie sa vada ce debiteaza constant doi cretini care au descoperit netul. tu, fantomas, lasa-ne, omule, si vezi-ti de capsuni, buzunare sau cu ce te mai ocupi tu "pe afara", ca tare esti tu destept in toate si tare mai stii sa dai sfaturi. iar tu, popsv, du-te in parc si joaca sah cu mosnegii.
17.1  RE: Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:16:22
Dar tu nu poți să te duci in Petrea Marinescu?Ce e pagina lui măta?Cine e impotriva mea este dușmanul meu .Dacă ești pizdos du-te-n măta-n-cur cu ideile tale pacifiste.
17.2  RE: Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:20:07
Bre să-i spui lui taicătu,neobrazatu-le!
17.3  RE: Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:20:24
UDREA....nu ii iau apararea lui fantomas ..ca am avut certuri cu el aoleuuu....dar draga pentru asta s-a creat forumul asta..ok?...de obicei,pe forum se discuta despre un subiect..ok?...fiecare are dreptul sa intre si sa scrie ce il duce pe el capu despre articol! daca tu nu ai reusit sa intelegi care e treaba cu forumul...nu pot decat sa te felicit pentru username-ul tau...
17.4  RE: Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:38:24
shadow, esti unu cu vechime mare pe site, de multe ori am avut aceleasi pareri, numai ca aveam un alt user. si chiar iti eram drag(a). in fine... unul ca fantomas, care jigneste si foloseste invective la tot pasul si tot se rupe in figuri cum le stie el pe toate, e deja mai mult decat un om care isi spune parerea. cat despre udrea...mai bine nu ma felicita. nu sunt blond(a) si nu sunt fan al respectivei. din contra.
ia te uita cum isi exprima fantomasu asta frustrat parerea "Atunci salutul tradițional din seara aceasta este pentru tine.Deci:te bag în ☭ mătii!Mulțumit,oaie cu cabină?Întrebările acestea să le pui lui taicătu sau lui curva de măta că nu a tras apa la wc când te-a avortat.Dacă sunt enervant,acesta este scopul, să-i fac pe invidioșii ca tine să-și bage degetul în ☭ să se sufoce". tovarase shadow, de asta s-a creat forumul asta? ca sa posteze toti soferii de camion gen fantomas? si sa foloseasca limbaj de genul celui pe care il folosesc cu panaramele in camere ieftine la f1? ce parere legata de articol a exprimat acest nevertebrat?
17.5  RE: Popsv si fantomas trimis de
(26 aug 2011, 23:57:38
pe toate forumurile e asa numai ca filtrele de cenzura sunt diferite....mnah...in general..toti ne dam cu parerea,scriem un comentariu care ajunge sa fie comentat si de alti useri... nu am nimic impotriva,ar fi bine daca toti care dezbatem subiecte pe forum am si putea face cate ceva din ceea ce zicem...sau daca ceea ce scriem noi aici,ar creea "emotii" cuiva care ar putea face ceva..dar totul ramane doar vorbe...si..daca fantomas are un stil mai agresiv de vorbit e problema lui...o fi omul mai impulsiv asa...nah fiecare are defecte...
18.   Heh trimis de
(26 aug 2011, 23:31:54
sunt distractivi...apas f5 si mananc popcorn
18.1  RE: Heh trimis de
(26 aug 2011, 23:39:16
Deci MANOS ar putea fi:MÂNOS ceea ce e rău,MĂNOS ceea ce e bine sau MÂNOȘ ori
MĂNOȘ(să fie de la mănușă?)Prefer a doua variantă.
18.2  RE: Heh trimis de
(26 aug 2011, 23:44:43
cum zici tu..nu vreau sa te supar ca mai iei la spurcat si ma pierd usor...
19.   Ave Cesar! trimis de
(26 aug 2011, 23:45:12
17.4 Ești atât de sigur că sunt șofer de camion?Con pezzi di merda come sei tu sono costretto di parlare in questo modo.Nu am respectat gramatica non vale la pena per un cafone come te.
19.1  RE: Ave Cesar! trimis de
(26 aug 2011, 23:49:51
Cu bucăţi de rahat ca tine sunt nevoiţi să vorbească în acest respectat gramatică modo.Nu nu am meritat pentru un ţăran ca tine (traducere google) n am inteles nimic...offf daca n am facut si eu o facultate..FANTOMAS ai buna vointa sa traduci?
19.2  RE: Ave Cesar! trimis de
(26 aug 2011, 23:52:12
chiar tu ai spus-o "Cei mai exigenți sunt francezii,pentru 5 minute de conducere în plus am încasat 600 euro." si lasa-ma cu cunostintele tale de sluga la stapan italian ca am in cartier zeci de frustrati care au imprumutat bani sa vina in sv. mai vazusem una umblata ca tine, zilele trecute. ii zicea lu barbat'su, in auchan, cand se uita la hainele ieftine, de la reduceri : "ti piace roz?". AVE CAESAR se zice, agramatule. dar probabil in cutia de carton de la marginea romei folosesti alt dialect.
19.3  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 00:04:00
....am vorbit cu roman care e plecat de 20 de ani in SUA si vine in tara cam o data la un an...dar sincer vorbea perfect limba romana,nu se balbaia...dar in scimb vad multe specimene care au stat un pic in strainatate si se fac,ca nu mai cunosc banii...te intreaba cat inseamna 10 lei....sau in pronuntia unei fraze scapa si 2 cuvinte din limba tarii unde a fost...asta e exact ca si cum un boschetar se imbraca la costum...da uita sa se spele si sa se tunda...
19.4  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 00:06:54
Exceptându-l pe Udrea,un figlio di troia ,traducerea pentru 19.1:Cu căcați cum ești tu,sunt constrâns să vorbesc in acest mod.Nu merită osteneala pentru un mitocan ca tine.Contento signor MĂNOS?
19.5  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 00:13:44
Poți să te scremi tu cât vrei cu Google Translate că nu vei afla niciodată ce înseamnă astfel de ”aprecieri”la adresa cornutului de Udrea.
19.6  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 00:42:19
uita-te si la romanii din canada. am prieteni plecati de ani buni, cu acte, care vb foarte bine romana. Nu ca soferii de camion gen fantomas care, avand din vanzarea vacilor lu' tac'su 2000 lei, a facut CE si eventual D-ul si acum se considera umblati prin lume. pun pariu ca specimenul asta retardat, de-si zice fantomas, e din praxia sau ostra. la 16 ani, cand a vazut prima data asfaltul, s-a descaltat, sa nu-l zgaraie, la 18 ani, cand a vazut prima data trenul, a alergat dupa el cu coceni de porumb, sa-i dea sa manance. iar la 20 de ani, cand s-a mai emancipat si a avut sansa sa vada avionul, s-a dus in padure sa-i caute cuibul. iar cand a ajuns la oras si a vazut prima data Salvarea, s-a inchinat si a fugit dupa ea sa-i pupe crucea. cam asta e omul asta umblat prin lume, fantomas, care scrie numai aberatii. probabil are capul pe umeri doar ca sa nu-i ploua in gat.
19.7  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 11:06:59
La fazele cu 16, 18, 20 de ani m-am  ☭  pe mine de ras. Dar in proportie de 85% sunt de acord cu Popsv si cu Fantomas. Militienii din Romania sunt de toata jena. Cine spune ca sunt prost platiti se inseala. Sunt chiar prea bine platiti pentru cat muncesc si pentru CALITATEA muncii lor.
19.8  RE: Ave Cesar! trimis de
(27 aug 2011, 20:13:23
La 16 ani am  ☭ t-o pe soră-ta,la 18 pe curva de maică-ta iar la 20 ți-am tras mu=ie .Hai râzi acum yoyo.
20.   Pentru frustratul de fantomas trimis de
(28 aug 2011, 15:49:41
Eu doar am scris ca m-a distrat comentariul. Daaar, se vede ca esti un biet sclav facut din "piciorul" de caine, aruncat pe perete, strans cu hartia igienica gata folosita (evident ca s-a utilizat partea folosita) si introdus in locul pe unde te-a fatat vita de ma-ta. Si daca ai vazut prea multe filme XXL, hai sa-ti trag o flegma in ochi ca sa te trezesc onanistuleeee !!! Iar ai uitat ca singurele femei din viata ta sunt "aia dreapta" si "aia stanga"?
21.   Să mă pupi inprin p--lă trimis de
(28 aug 2011, 20:02:16
Boule,comentariul era pentru 19.6,dar tu te-ai băgat ca musca în pi..da iepei.boule încălțat.Vacă e măta,cretinule.Ce era de râs la inepțiile scrise de un idiot?Păi dacă ești la fel... Cuvântul frustrat este folosit de puțoii neânțărcați.Mar�
21.1  RE: Să mă pupi inprin p--lă trimis de
(28 aug 2011, 20:05:36
Marș la supt la scroafa de maică-ta,mucosule și stai în banca ta dacă ești prost.
22.   Wow cata "cultura"!!! trimis de
(30 aug 2011, 17:34:03
1. LELEFLOARE parca ti-am mai zis o data sa iti vezi de vaca ta sa nu scape in trifoi la vecini si iar ai aparut cu comentarii de-a droanga. dupa cum vezi aici numa politisti nu sunt.dar daca se schimba legea in romanica si da voie la spart dintii tampitilor si nesimtitilor, ma bag si eu in politie. am eu ciuda pe cativa.
2. fratilor eu inteleg ca prima data intr-o limba straina se invata injuraturile dar chiar asa sa va injurati ca la usa cortului si noi sa nu intelegem mai nimic? ziceti-i in romana ca sa radem si noi mai gras.
3. eu din cate stiu asta numai forum de "discutii" nu e. dar va propun sa faceti unul si sa il intitulati ceva de genul "forum de injuraturi agramate in toate limbile" cu acces nelimitat. BAFTA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei