Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mazăre: Politicieni care strâmbau din nas că vin fete la strategia pe turism sunt la a treia nevastă

Vineri, 26 August 2011 (15:59:24)

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, vineri, că politicienii care "au strâmbat din nas" că din prezentarea strategiei pe turism a USL fac parte şi "fetele frumoase", spunând că vor fi daţi la televizor, vor "să pozeze în altceva decât sunt", deşi unii au ajuns la a treia soţie.

"Când o să prezentăm turismul şi strategia în turism, sigur am făcut un mic spectacol, din acest spectacol fireşte că nu pot să lipsească fetele frumoase. Mulţi politicieni strâmbau din nas, nu se poate, o să ne dea la televizor, ce o să spună lumea, dar cum o să fie, că noi trebuie să fim oameni serioşi. Dacă-i cauţi, vezi că sunt pe la a doua, a treia nevastă, au mai avut şi d-alea şi nu ştiu ce, dar altfel se ascund şi sunt extraordinar de sobri şi vor să pozeze în altceva decât sunt. Eu am ajuns şi le urez tuturor să le dea Dumnezeu să ajungă în viaţă să nu se mai autocenzureze, să fie exact ceea ce sunt şi să spună exact ceea ce gândesc", a declarat Mazăre, vineri, la Şcoala de vară a femeilor PSD organizată la Mamaia.

El a susţinut că una din cheile succesului pentru un politician este realizarea unei echipe bune care să fie în stare să funcţioneze şi atunci când eşti plecat.

"Să nu credeţi că în Constanţa mă votează numai pentru că sunt simpatic, de multe ori. Sunt foarte multe lucruri serioase pe care le fac. Ştiţi care e cheia succesului, de unde se pleacă ? De la echipă. Ca tu să poţi să fii plecat, iar lucrurile să meargă fără tine, asta este cheia succesului. (...) Nu ştiu dacă aţi auzit un scandal în PSD, la Constanţa sau vreun scandal în administraţie, la Constanţa. Asta înseamnă că fiecare îşi face treaba lui, fireşte şi eu am grijă de fiecare. Este un proverb pe care l-am învăţat, care spune aşa, pâinea se face rotundă, dar se mânâncă felii. Asta nu trebuie să o uite niciun politician şi niciun conducător, niciodată", a spus Mazăre.

El a adăugat că nu poţi să fii relaxat dacă nu ai realizat lucrurile pe care le-ai promis oamenilor.

"Nu poţi să-ţi permiţi în viaţă să fii atât de relaxat şi de degajat ca mine, dacă lucrurile pe care le-ai spus nu se întâmplă. Am în spate multe lucruri făcute şi atunci îmi permit să râd, îmi permit să dansez, să răspund oricui orice pentru că există şi această parte serioasă în spate", a spus Mazăre în finalul discursului de la Şcoala de vară a PSD.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mazăre: Politicieni care strâmbau din nas că vin fete la strategia pe turism sunt la a treia nevastă.
 Vizualizări articol: 443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mazăre: Politicieni care strâmbau din nas că vin fete la strategia pe turism sunt la a treia nevastă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei