Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Idee

PSD Suceava se gândeşte la înfiinţarea de gărzi patriotice pentru a supraveghea urnele la alegerile de anul viitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că cetăţenii sunt aşa de indignaţi de guvernarea PD-L, încât sunt hotărâţi să reînfiinţeze gărzile patriotice pentru a supraveghea urnele la alegerile de anul viitor, ca să nu se fure la vot.

„Acesta este semnalul pe care l-am primit noi de la cetăţeni. Sunt determinaţi să participe în masă la vot şi să reînfiinţeze gărzile patriotice dacă este necesar pentru a apăra urnele. Ne luăm măsuri de protecţie pentru ca votul să fie corect”, a spus Donţu.

El nu exclude posibilitatea ca acele gărzi să fie formate chiar din militanţi social-democraţi. Potrivit lui Donţu, succesul Uniunii Sociale Liberale în alegerile locale şi parlamentare de anul viitor este legat de prezenţa masivă la vot. De aceea, preşedintele executiv al PSD Suceava le cere celor nemulţumiţi de actuala guvernare să iasă din starea de pasivitate şi să participe la ceea ce el a numit „lupta pentru libertate”.

„E nevoie de o nouă atitudine a oamenilor care stau şi privesc această bătălie politică de la televizor. Îi chemăm la o nouă atitudine, să se implice, să participe la viaţa publică, la lupta pentru libertate şi la lupta prin care românii urmează să-şi primească ţara înapoi, pentru că lupta nu este doar a noastră, este a tuturor celor care îşi doresc ca schimbarea să se producă în România”, a afirmat Donţu.

În opinia sa, PD-L nu poate câştiga alegerile decât prin fraudă, de aceea a cerut organelor abilitate ale statului să-şi facă datoria în mod corect.

Pentru a fi cât mai convingător, Ovidiu Donţu, a citat dintr-un articol al lui Mihai Eminescu în care vorbea despre mita electorală, arătând că apucăturile au rămas aceleaşi şi după 120 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava se gândeşte la înfiinţarea de gărzi patriotice pentru a supraveghea urnele la alegerile de anul viitor.
 Vizualizări articol: 831 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
PSD Suceava se gândeşte la înfiinţarea de gărzi patriotice pentru a supraveghea urnele la alegerile de anul viitor4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ok trimis de
(26 aug 2011, 11:49:22
Luati-va orice masura credeti de cuviinta fiindca astia sunt in stare de orice....Au aratat asta si la alegerile trecute,s-a vazut si la Neamt cum fluturii verzi-portocalii din stomacul lor l-au SPRIJINIT pe Pinalti si asta numai din disperarea lor de a nu pierde puterea si de a da socoteala ,ca ei stiu foarte bine ce au facut pana acum...Si la orice tip de scadenta in general,te apuca groaza cand te stii cu musca pe caciula.
2.   Schultz eşti zero barat trimis de
(26 aug 2011, 12:46:55
nu ai înţeles nimic din lupta politică. adică tu vrei să reînvii "gărzile patriotice", a se citi cetele de mardeiaşi, cu care comuniştii au preluat puterea în mod democratic după WW2 în 46'. în locul lui nea Gavril ţi-aş pune botniţă să nu mai debitezi aberaţii. pt. cultura ta generală să ştii că în ţara asta există multe ong-uri care au ca preocupare tocmai monitorizarea alegerilor. mai mult, în comisiile electorale sunt judecători, funcţionari publici şi profesori care au ceva experienţă în organizarea alegerilor. dar tu un veşnic perdant, atât al proceselor cât şi al alegerilor, ai tot felul de "flatulaţii mentale" (vorba lu' ABCDAR). mai bine te-ai gândi cum să atragi lumea la vot fiindcă mai mult de 32% nu ştiu dacă se vor prezenta şi e păcat de banii cheltuiţi pt. buletinele de vot.
3.   Au aparut camasile verzui-portocalii trimis de
(26 aug 2011, 13:18:13
Atentie mare la acesti fascisti portocalii-verzui. Folosesc exact metodele tatucilor Hitler si Stalin, nu-i intereseaza decat sa se mentina la putere, mijloacele nu conteaza. Pentru a preantampina actiunile bandelor de huligani PD-Latrai trebuie musai sa ne trezim la realitate si sa-i huiduim atunci cand apar in peisaj. La fel trebuie procedat si cu nesimtitii care pentru o punga cu ceva haleala distrug viitorul romanilor. Comitetele cetatenesti de aparare a democratiei trebuiesc infiintate. Atentie mare cu betivanii si tiganii care sunt votantii de baza ai acestor aschimodii portocalii-verzui, la fel atentie mare la medici, politisti, profesori, care la randul lor, au pus botul iar acuma racnesc la soare. Cetele de mardeiasi au fost folosite de catre PD-Laturi in campania trecuta, asa ca nu-i o noutate, Ilie stie mai multe. Aceste creaturi portocalii trebuiesc ologite iar Fluture cap de bou mort inchis pentru multa vreme ca sa nu mai imputa spectrul politic.
4.   ....... trimis de
(26 aug 2011, 13:32:40
poate asa o sa fie un presedinte corect...nu ca data trecuta,cand Geoana era presedinte si Basescu striga in gura mare ca a castigat,iar a doua zi...stupoare...Basescu presedinte....
5.   ... trimis de
(26 aug 2011, 13:33:45
Se reinfiinteaza garzile rosii ?
Probabil ca vor chema din nou minerii ca sa impuna democratia.
6.   ... trimis de
(26 aug 2011, 13:44:26
Declaratiile politicianului imi aduc aminte de vremuri traite inainte de '89
De nu ma insel era si un cantec care suna cam asa:

Hai la lupta cea mare
Muncitori sa ne unim
Internationala
Prin noi s-o faurim
(...)
7.   ALEXX... trimis de
(26 aug 2011, 14:35:56
Democratia pe care tu o propavaduiesti insemna : sistem de sanatate in care mori cu zile, pensionari care nu au bani de mancare nu de medicamente , scolari analfabeti , salariati invrajbiti intentionat de Cirmaci , taieri de pensii,salarii si alocatii , diferenta uriasa intre cei care au bani pentru 100 de vieti in timp ce altii nu au de o paine. Capitalismul si-a dovedit valoarea: este o oranduire falimentara (vezi criza ) . Asa ca ar fi binevenite garzile rosii care NU SA INCHIDA ci SA-I IMPUSTE DIRECT PE ACTUALII LIDERI TRADATORI AI TARII SI VANZATORI AI ACESTEIA CATRE F.M.I. . S-a construit in 20 de ani de capitalism atat cat s-a construit in 25 de ani de comunism ??? Asa ca ,,zeflemeaua" ta este de-a dreptul jignitoare !
7.1  RE: ALEXX... trimis de
(26 aug 2011, 16:02:19
Ce facem ? schimbam o clasa politica putreda cu alta si mai putreda ?
Ce garantii am ca daca vine PSD-ul la putere (din nou) respectivele garzi patriotice nu vor intra peste mine in casa ca sa ma educe in spirit cetatenesc ?
Crede-ma ca am trait sub conducerea lui marza si... nu mi-a fost bine. Si acu' se traieste greu, dar daca am de ales intre flutur si marza... aleg raul care ma va afecta cel mai putin, adica pe flutur.
Cat despre pensionari si celelalte categorii defavorizate (asistatii social)... ce sa spun: daca semeni vant, culegi furtuna. Mai pe intelesut tau: daca in 1990 ai votat cu FSN, acu' culegi roadele. Urlau studentii in piata universitatii si se chinuiau sa explice ca nu e bine ca lumea sa voteze cu FSN, dar... cine sa-i auda (doar minerii ne-au auzit atunci)...
Ei bine stimata 'cetateanca' cei care au votat atunci ca oile cu FSN, acu' au iesit la pensie si platesc votul de atunci.
7.2  RE: ALEXX... trimis de
(26 aug 2011, 16:07:57
Atunci (in '90) dupa vot, s-a spus in mod clar: o sa vedeti urmarile votului abia dupa 20 de ani.
Ei stimati pensionari care in '90 ati votat cu FSN: dormiti asa cum v-ati asternut.
Partea proasta e ca votul vostru ne afecteaza si pe noi, cei care nu suntem de acord cu sloganul: noi muncim, noi nu gandim).
8.   ALTE TERTIPURI trimis de
(26 aug 2011, 15:11:08
1.VIZA DE RESEDINTA [CHIRIASI] PTR O LUNA DE ZILE NUMAI,PE LA RUDE,PRIETENI,CUNOSTINTE.A VERIFICAT CINEVA LA S.E.I.P.CINE SUNT ,,CHIRIASII'' SI DACA AU VOTAT IN DOUA LOCURI?
2.,,MUSAFIRII'' CARE SOSESC,TOT PE LA RUDE,PRIETENI, CU 1-2 ZILE,INAINTE DE ALEGERI?
3.SUNT SUPRAVERGHEATE,CAT DE CAT,SECTIILE ,,SPECIALE'',PTR CA S-AR PUTEA RECUNOASTE UNELE PERSOANE DIN LOCALITATILE LIMITROFE,CARE VOTEAZA LA ACESTE SECTII? ALOOOO-PARTIDELE!
POSESORII DE APARATURA FOTO SI VIDEO S-AU INMULTIT,POT FI GASITI SI MEMBRI DE PARTID,CARE SA MONITORIZEZE DIN EXTERIORUL SECTIILOR,DE PE DOMENIUL PUBLIC.SI ASA AVEM PARTE DE MONITORIZARI,ASCULTARI,COTROBA PE NET,ETC.
4.SPONSORII DE PARTID CARE DETIN MAI MULTE MIJLOACE DE TRANSPORT,PROVIN DIN ALTE LOCALITATI SAU AU PUNCTE DE LUCRU IN MAI MULTE LOCATII-SI ACESTIA SUNT PRINTRE CEI RACOLATI SI MITUITI CONSISTENT,PTR A CONTRIBUI CATEODATA, DECISIV,LA SOARTA REZULTATELOR,EX. C-LUNG 2008SI 2009!
5.URNA MOBILA PLIMBATA SI IN ALTE LOCATII DECAT,CELE PTR CARE ESTE NECESARA!
PREZENTARE IN 5 PASI,ASA CUM I-AR PLACEA LUI PDL-Le ,Le-Le!
VA URMA!
9.   PTR ALEXX......6 RECTIFICARE trimis de
(26 aug 2011, 20:37:11
HAI LA LUPTA CEA MARE,
ROB CU ROB, SANE UNIM.........
DE AICI SURVINE SI SLAGARUL ,,ROBARAIA ADUCE PLOAIA''-REDAU O STROFA NUMAI:
FRUNZA VERDE BARABOI,
URLA ROBU' DIN PUHOI,C-O FURAT PADURILI
SI-L CARA PUHOAILI
LA MAI MULTI INAINTE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei