Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2011 - Anul XVI, nr. 117 (4715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hizo: Nu cred că Dinamo îşi permite să nu joace corect la Timişoara

Vineri, 20 Mai 2011 (16:24:50)

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, vineri, că Dinamo nu îşi permite să nu joace corect meciul cu FC Timişoara, din ultima etapă, şi că speră că o eventuală victorie sau o remiză a bucureştenilor, coroborată cu o victorie a FC Vaslui la Târgu-Jiu, va duce echipa vasluiană în preliminariile LC.

"Cred că Dinamo nu-şi permite să nu joace corect la Timişoara. Când opreşti jucătorii înainte de un meci atât de important, cum este finala Cuperi României cu Steaua, îţi scoţi echipa din mână. Am făcut-o şi eu şi am menajat anumiţi jucători la unele partide şi nu am mai dat acelaşi randament în meciul următor. De aceea, cred că Dinamo este atât de matură şi îşi ştie foarte bine potenţialul. Oricum, ultima etapă are implicaţii doar în ceea ce o priveşte pe Steaua, care trebuie să lupte pentru un loc de Liga Europa, şi pe Vaslui, care speră la o calificare în preliminariile Ligii Campionilor", a spus Viorel Hizo într-o conferinţă de presă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În ceea ce priveşte meciul pe care FC Vaslui îl va disputa cu Pandurii Târgu-Jiu, Hizo speră într-o victorie în faţa unei echipe care pierde foarte greu pe teren propriu. "În primul rând, ne dorim ca noi, cei din staful tehnic, să aducem jucătorii la o motivaţie necesară să câştige acest meci, din deplasare. Pandurii este o echipă tânără, foarte talentată, care a pierdut foarte greu pe teren propriu, chiar dacă joacă la Turnu-Severin. De aceea, nu ne va fi foarte uşor să obţinem cele trei puncte", a conchis Viorel Hizo.

FC Vaslui va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 17.00, formaţia Pandurii Târgu-Jiu, în cadrul etapei a XXXIV-a a Ligii I, ultima din actualul sezon. O eventuală victorie a Vasluienilor, coroborată cu un meci nul sau o înfrângere a formaţiei FC Timişoara în întâlnirea cu Dinamo Bucureşti, ar face ca echipa moldavă să încheie campionatul pe locul doi, care ar duce-o automat în preliminariile Ligii Campionilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hizo: Nu cred că Dinamo îşi permite să nu joace corect la Timişoara.
 Vizualizări articol: 471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hizo: Nu cred că Dinamo îşi permite să nu joace corect la Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei