Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2011 - Anul XVI, nr. 117 (4715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supraveghere

Nechifor susţine că trei VIP-uri sucevene se află în atenţia DNA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a criticat „metodele ceauşiste” folosite de Direcţia Naţională Anticorupţie în activitatea sa, aducând în prim plan cazul celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Iaşi, care au fost urmăriţi prin camerele video montate în pereţii birourilor de la serviciu. Nechifor crede că DNA a recurs la astfel de practici şi la Suceava şi recomandă verificarea încăperilor din toate instituţiile publice.

„Cred că trebuie verificate toate instituţiile publice, pentru că avem semnale că şi la Suceava primarul Ion Lungu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Daniel Cadariu şi Ilie Vasile sunt în atenţia DNA şi s-ar putea să avem surpriza să găsim implantate şi aici microfoane şi camere de luat vederi”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava consideră că este trist ca după 21 de ani de la Revoluţie să revină în scenă vechile practici securiste şi crede că scopul nu este acela de a-i prinde pe corupţi, „ci de a obţine anumite concesii politice sau de multe ori un noncombat politic, şi asta în sensul de a asigura pentru viitor hegemonia PD-L la guvernare”.

„E trist ca după 21 de ani să ajungem în această situaţie în care lumea se teme mai rău decât înainte de ceea ce înseamnă sistemul opresiv, de ceea ce înseamnă interzicerea dreptului la viaţă privată şi cred că trebuie luate de urgenţă măsuri, pentru că un astfel de sistem nu este democratic. Dacă cineva are probleme cu legea, organele statului trebuie să-şi facă datoria, dar nu putem accepta ca o masă mare de cetăţeni să stea sub teroare politică, să fie urmăriţi, tracasaţi, monitorizaţi permanent, pentru că dreptul la viaţă privată trebuie să existe şi în România”, a mai spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor susţine că trei VIP-uri sucevene se află în atenţia DNA.
 Vizualizări articol: 816 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Nechifor susţine că trei VIP-uri sucevene se află în atenţia DNA4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Luminează-ne măria ta! trimis de
(20 mai 2011, 12:15:16
Cătă, zi-ne și nouă celor școliți la Academia FRUNZE ce însamnă VIP!
Cumva Very Important Paharnic?
2.   Nu ai nimerit-o ospătarule! trimis de
(20 mai 2011, 12:24:55
nu 3, ci toţi ar trebui să purtaţi în fund câte un aparat de interceptare, fiindcă acolo vă purtaţi partea cu care gândiţi! drept dovadă aberaţiile cu care ieşi în presă. nu cumva erau foarte liniştiţi cei doi de la Iaşi după ce au vizualizat autorizaţia de interceptare pe numele lor!
3.   Voi vreti sa preluati puterea...??? trimis de
(20 mai 2011, 12:27:39
Mai baiatule.,..dar tu esti pe langa tare.... Chiar crezi ca la iasi n-a fost o inscenare facuta de ce-i doi...sa fie bagati in seama....Stii cas serviciile de informatii nu gresesc...?
Ai vazut ca chipurile camerele erau puse....ca-n filmele cu prosti....si fixate in interior cu ...carpa...???? mai bine vorbeste de fotbal, masini si ...femei...ca de politica....n-ai nici o treaba...!
4.   * trimis de
(20 mai 2011, 13:02:00
Politizarea indecentă până şi-a unui ziar on-line
Sub curcubeul crochipului sucevean contemporan
Fac ( prin cnezatele portocalii ) să fie un tot uncertain
O comfuzie ca-ntr’un amestec dintr’o biblie şi-un coran

Foşti domni , actuali Iuri , Garaşi şi fluturi ( Cătălini )
Ne ciuruie cu bube portocalii , contondente
În oglinda’n care se privesc nu văd că-s babuini
Şi recidivează ( zilnic ) cu-aceleaşi .. antecedente

Acum supravieţuim doar prin excepţii , din păcate
Malpraxis’ul din politică îmbracă noi şi noi forme
Ne-am îngrădit semi-voluntar destinele abandonate
Şi ni le-am pus la dispoziţia unor .. râme
5.   Doamne, cum naiba scapam de astia! trimis de
(20 mai 2011, 18:07:04
Voua chiar nu va e rusine ce prostii debitati prin ziare? Ati scos tara asta la talcioc in 20 de ani si acum va plangeti ca va spionati intre voi? Avea dreptate Puskin ca lumea nu mai vrea pamant ci altceva. Pai cea fost iarna trecuta a fost un lux, greul vine de acum si voi va imbatati cu sampanie.
5.1  RE: Doamne, cum naiba scapam de astia! trimis de
(20 mai 2011, 19:06:32
aşa e domnu' ALOEV , psd-ul e vinovat ( mama ei de opoziţie ) ăştea de la putere ne provoacă o moarte lentă ( de foame şi ruşine ) da' nu-s vinovaţi , NU ... opoziţia are oameni în toate structurile de decizie ( fira'r ei de comunişti ) şi taie pensii , salarii şi închid spitale ( Dumnezeu răspunde tuturor rugăciunilor însă , se pare , uneori răspunsul e NU ) ... unii se nasc cu gust pentru bani , alţii .. cu foame de bani... SĂ TRĂIŢI BINE !
6.   Verificati danadi srl trimis de
(20 mai 2011, 20:44:12
mai bine verificati ce contracte cu statul are danadi srl,firma lui dan cadariu de l
7.   Serios ? trimis de
(21 mai 2011, 10:58:32
Catalin,fii atent la ceea ce-ti spun "purtatorii de stampila in alegeri":voi cei care va autointitulati VIP,genii sau elite,fara a generaliza,in fapt sunteti niste profitori,"valeti de curte",niste ageamii pusi pe capatuiala.Mai toti salivati dupa imbogatire pe spinarea contribuabililor,diferenta este facuta doar de numele clicii numita partid.Declaratii de genul "Catalin a criticat metoda..,Catalin crede ca..,sunt doar "abureala electorala" ptr ca electoratul sa-si aduca aminte ca existati si voi pe esicherul politichiei sucevene.Daca,chiar crezi in ceea ce spui in declaratie,se pare ca esti un credul naiv numai bun de aruncat la cosul organizatiei judetene a PSD,daca insa rostesti "balarii electorale" sperand la cateva procente ptr CJ,reprofileaza-te,electoratul vrea cu totul si cu totul altceva,vrea initiativa,proiecte,cinste si corectitudine,incoruptibilitat
8.   ABEA trimis de
(22 mai 2011, 23:32:01
astept sa faci si tu o conferinta de presa in care sa iti spargi burta si sa demonstrezi tuturor ca ai implantat un microfon. apoi treci la partea cu aparatura video din cap.
Succes
9.   Pff trimis de
(24 mai 2011, 09:43:08
mama ce putoare de ipotesti vine , mai spala-te curjoace!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei