Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2011 - Anul XVI, nr. 117 (4715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sub semnul anonimatului

Studenta cu malformaţie pe creier, ajutată să ajungă la clinica din Viena

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma publicării materialului „O studentă cu malformaţie pe creier are nevoie urgent de 700 de euro”, în numărul de ieri al cotidianului Monitorul de Suceava, material care a fost comentat ieri dimineaţă şi în cadrul emisiunii Pulsul Matinal de la Radio Top Suceava, de jurnaliştii Sorin Avram şi Doru Popovici, o persoană care a dorit să-şi păstreze anonimatul s-a oferit să o ajute pe tânără cu 3.000 de lei.

 

În drum spre clinica din Viena

Astăzi, la primele ore ale dimineţii, studenta, în vârstă de 21 de ani, împreună cu mama ei, a plecat în Austria, la Spitalul General al oraşului Viena -  Universitatea Clinică pentru neurochirurgie. Tânăra va fi supusă la cea de-a treia intervenţie chirurgicală, după ce în lunile august şi noiembrie ale anului trecut a suportat alte două operaţii.

Deşi statul român - Ministerul Sănătăţii prin Direcţia de Sănătate Publică Suceava - i-a aprobat finanţarea celor trei intervenţii chirurgicale (Loredana a fost diagnosticată cu malformaţie arterio-venoasă cerebrală), tânăra are nevoie de un însoţitor pe perioada cât este internată în clinica din străinătate. Mama ei i-a fost mereu alături, dar, de această dată, pentru că fiica ei este programată marţi, 24 mai, pentru operaţie la Viena, trebuia să plece cât mai repede din ţară, şi nu adunaseră banii necesari şederii în capitala Austriei, alături de fiică.

 

„Nu îmi vine să cred. Este o minune!”

Când am anunţat-o pe mama tinerei, prin telefon, că o persoană care şi-a păstrat anonimatul este dispusă să îi ofere 3.000 de lei, pentru o clipă femeia a rămas fără glas. I-am explicat că un om generos l-a sunat pe jurnalistul Sorin Avram, după ce acesta a făcut lobby ieri dimineaţă pentru cazul Loredanei, la rubrica revista presei – Pulsul Matinal - Radio Top, şi i-a spus că poate dona întreaga sumă de bani, pentru ca cele două femei, mamă şi fiică, să ajungă în timp util la clinica din Viena.

„Nu îmi vine să cred – plângea mama tinerei. Este o minune. Nu mă aşteptam ca aşa repede să ne sară cineva în ajutor. Parcă este un vis. Îi mulţumesc din suflet persoanei care a făcut un gest atât de mare pentru fiica mea, care se află acum la facultate, unde susţine un examen. Îi urez domnului care ne-a ajutat multă sănătate, şi Dumnezeu să-l binecuvânteze, pe el şi pe familia lui, cu tot ce este mai bun”, ne-a spus ieri mama fericită, în momentul în care i-am oferit banii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenta cu malformaţie pe creier, ajutată să ajungă la clinica din Viena.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Studenta cu malformaţie pe creier, ajutată să ajungă la clinica din Viena5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De apreciat trimis de
(20 mai 2011, 20:11:19
Mai sunt si oameni cu inima printre noi nu numai milionari scartari.Bravo lui.
1.1  RE: De apreciat trimis de
(20 mai 2011, 22:10:57
Ai dreptate, mai ales ca persoana respectiva doreste sa-si pastreze anonimatul...
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc pentru binele facut!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei