Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2011 - Anul XVI, nr. 117 (4715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ariton, despre o eventuală remaniere: Nu va fi nicio supărare

Vineri, 20 Mai 2011 (18:48:39)

Ministrul Economiei, Ion Ariton, afirmă că nu s-a discutat în Guvern despre o eventuală remaniere, dar că a auzit că numele său este vehiculat în acest sens, susţinând că "nu va fi nicio supărare" în cazul în care va fi schimbat, deşi nu are nimic să îşi reproşeze.

Ministrul Economiei, Ion Ariton, a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, cum comentează faptul că numele său este vehiculat în legătură cu o posibilă remaniere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Atâta timp cât voi fi în minister o să-mi fac treaba cât pot mai bine. În momentul în care, din raţiuni economice şi politice, va trebui să las locul unui alt coleg, nu va fi nicio problemă. Îl voi sprijini cu tot ce am făcut, va fi o predare de ştafetă între noi fără nicio greutate. Nu va fi nicio supărare pentru noi, din contră, tot sprijinul. Dacă în perioada cât voi sta în minister va considera că este necesară expertiza mea acumulată în această perioadă, i-o voi pune la dispoziţie", a declarat Ariton.

El a apreciat că experienţa de a fi ministru "merită trăită, şi o zi, şi o oră, şi o lună sau oricât".

Întrebat dacă s-a discutat oficial în Guvern despre o remaniere, Ariton a răspuns: "Nu. Dacă vreţi vă spun şi neoficial, dar nu s-a discutat".

Întrebat dacă are ceva să îşi reproşeze sau ce i s-ar putea reproşa, Ariton a declarat că mass-media îi reproşează că a dus la minister trei consilieri din Sibiu, dar că el personal nu are ce să îşi reproşeze.

"Au fost reproşurile pe televizor, le-aţi văzut. De ce am trei consilieri din Sibiu. Dacă astea sunt reproşurile după nouă luni de muncă la un minister ca cel al Economiei, vă spun că nu am ce să-mi reproşez", a afirmat Ariton.

Întrebat dacă Raluca Turcan mai are vreo şansă de a ajunge ministru al Muncii, după ce nu a reuşit să câştige din nou funcţia de vicepreşedinte al PDL, Ariton a precizat că nici acest lucru nu s-a discutat în Guvern şi că ştie despre posibila numire a lui Turcan la Ministerul Muncii din presă, la fel cum tot din presă a aflat şi despre posibilitatea ca el să fie remaniat.

"S-a vehiculat numele meu. Şi vă spun, un minister de Finanţe sau de Economie, când este vorba de remaniere...", a afirmat el.

Preşedintele Traian Băsescu nu a respins, joi seară, la TVR, posibilitatea unei remanieri guvernamentale, refuzând să indice eventualii miniştri vizaţi pentru schimbare, afirmând că "relansarea guvernării" va fi subiectul unei analize interne a noii conduceri a PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ariton, despre o eventuală remaniere: Nu va fi nicio supărare.
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ariton, despre o eventuală remaniere: Nu va fi nicio supărare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei