Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 mai 2011 - Anul XVI, nr. 117 (4715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Intransigenţă

Flutur: „Cine nu performează în funcţiile publice va fi înlocuit”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Persoanele care deţin funcţii publice şi nu performează vor fi înlocuite. Avertismentul a fost lansat joi, de prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur. El a declarat că la nivelul partidului se lucrează la strategia de evaluare a celor aflaţi în funcţii publice, strategie care va fi pusă în practică foarte repede pentru că, după cum a spus Flutur, „PD-L nu mai doreşte să plătească politic pentru neperformanţă, nepricepere sau stângăcii”.

Flutur recunoaşte că PD-L a făcut unele greşeli la numirea în funcţii publice şi consideră că, pe viitor, filtrul trebuie să fie mult mai drastic. În evaluările care vor urma, a subliniat liderul democrat-liberal, nu vor avea loc sentimentele, ci doar raţiunea. „Nu vom lucra cu inima, ci cu mintea, cu raţiunea”, a spus Flutur.

Flutur le-a transmis celor cu funcţii publice care nu au dat dovadă că sunt profesionişti şi cred că şi-au găsit în PD-L o umbrelă de vreme rea să nu-şi facă iluzii că vor rămâne pe posturi.

„Cei care sub o anumită umbrelă, chiar şi funcţie politică, dau rateuri, vor fi schimbaţi. Aici trebuie să lucrăm fără sentimente, chiar dacă s-au acoperit de o funcţie politică. Nu avem voie să avem sentimente, ci raţiune, pentru că într-un an de zile cântarul electoral e pe noi şi eu unul nu sunt dispus să pierd. Avem un an foarte greu. Când am intrat în bătălii am ştiut să mă lupt şi să muncesc foarte mult. Avem o echipă de oameni cu care sunt foarte compatibil şi am încredere că partidul va recupera procentele pierdute prin măsurile nepopulare luate de Guvern”, a spus prim-vicepreşedintele PD-L.

 

PD-L îşi schimbă maniera de lucru

Gheorghe Flurur a spus că, în perioada următoare, PD-L îşi va schimba maniera de lucru, în sensul că îşi va apăra imaginea cu mai mult aplomb şi va sprijini mai mult Guvernul în măsurile de reformă pe care acesta le va lua.

„Nu am fost acoperiţi ca baterie de foc în lupta cu opoziţia şi cu o parte a presei ostile în a sprijini măsurile de reformă ale Guvernului. Nu poţi să ţii costumele la naftalină dacă eşti un lider politic naţional şi să rămâi neşifonat în lupta politică. Trebuie să ieşi la bătaie să-ţi susţii reformele şi în teritoriu, şi la Bucureşti”, a spus Flutur.

El a mai adăugat că miniştrii vor ieşi public mai des pentru a explica măsurile de reformă pe care le vor lua, iar PD-L va fi în spatele lor ca să-i apere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Cine nu performează în funcţiile publice va fi înlocuit”.
 Vizualizări articol: 765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 8 voturi
Flutur: „Cine nu performează în funcţiile publice va fi înlocuit”1.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pd-ist trimis de
(20 mai 2011, 12:30:05
Dl Flutur nu credeti ca aceste masuri sunt prea tarziu luate ,eu unul cred ca nici in al 12 ceas nu le vati aplica.
1.1  RE: Pd-ist trimis de
(20 mai 2011, 12:57:11
Chiar il crezi pe nesimtit. Sunt nenumarati incompetenti tinuti in functii publice doar de dragul politicului. PDL = MAFIA. Competenti fara apartententa politica cat de cat corespunzatoare, adica PDL sau UNPR nu au nicio sansa.
2.   Primul pe listă! trimis de
(20 mai 2011, 12:31:42
ţi-l recomand pe pârlipcan, alias guşatul din primăria SV. are toate calităţile unui om neperformant pe care le-ai descris nea Gheorghiţă. caută un candidat adevărat pentru la anul că de ăsta m-am bâhlit.
3.   Daca taceai, filosof ramaneai. trimis de
(20 mai 2011, 13:00:24
E prea mare caracatita, ii rupi un brat si-i creste la loc. Asta inseamna sinucidere inainte de alegeri.
4.   * trimis de
(20 mai 2011, 13:03:33
Fără patimă sau ură , doar cu supărare-n suflet
Privesc în jur cu frica de-a privi la ,, mâine ’’
Reforma Statului făcută taclagiu e un pamflet
Un pamflet amar întins pe-o scumpă pâine

Sunteţi pe un drum greşit ! uităte’n jur !
Până şi Ben Laden ( pe facebook ) moare .. de râs
E cronica unui faliment anunţat , domnule Flutur
Eşti un mangosit cu un ştrengar surâs !

Năvlegul tău şef de la TriCoceni e beat
Cu ce ajută închiderea spitalelor ? a şcolilor ?
Reforma voastră pe toţi ne’a îngenuncheat
Voi sunteţi conştienţi de efectul tăierii salariilor ?
5.   ... trimis de
(20 mai 2011, 13:27:40
„Cine nu performează în funcţiile publice va fi înlocuit”
Sunt curios sa vad cine-l mai crede.
Sau poate in loc de "performeaza" vroia sa spuna "cotizeaza".
6.   Munca patriotica trimis de
(20 mai 2011, 13:30:51
Ma ofer pe gratis sa va fiu consilier in "combaterea kitschuri-lor" din Judet. Incepand cu faimoasele porti din judet, cu ouale de prin parcuri si strazi si terminand cu stanele pe care le iubiti de mama focului.
7.   ` trimis de
(20 mai 2011, 14:15:10
Domnu Flutur refuz să cred declaraţia , îţi ofer un sfat. "Cel care încearcă să-l înşele pe cel înţelept îşi dezveleşte singur spinarea pentru bici"
8.   Oare? trimis de
(20 mai 2011, 16:02:47
Dl.Flutur uita ca a fugarit toti performerii la venirea PDL.ului si ca el insusi a incurajat smecherii numindu-i pe functii....S-a distrus tot ce mai era bun in cei 2 ani si jumatate.Pe langa suferinta celor loviti si umiliti,cine mai plateste moral si material pentru tot raul produs ? Doar un proces la o curte europeana ar mai lumina lucrurile ca nu ati mai putea dispretui si amana sentintele definitive si irevocabile;sau,poate va veni si vremea aia....
9.   Comentariu trimis de
(20 mai 2011, 17:29:10
Au fost numiti in functii de conducere la spitale ,la scoli persoane incompetente fara nici o valoare profesionala si nici morala ,s-a ajuns chiar pina la inlocuirea unor asistenti sefi din spitale,pe criterii politice sau pentru ca erau incomozi pt. noua conducere,ori pentru ca erau sprjiniti de domnul FLUTUR.
10.   Sefu.... trimis de
(20 mai 2011, 20:23:59
sa nu zici mai flutur ca il vei schimba pe cretuleac de la itm? sau pe nevasta lui cretuleac la gura humorului? sau pe cadariu,sluga ta de toate zilele? parerea mea este ca astia doi sunt mai destepti si mai buni ca tine.nevasta-sa stii tu de ce este buna!are sufletul mare,bineanteles. cand scapam de tine?
11.   Primarul cu maturoi electoral trimis de
(21 mai 2011, 10:31:36
I-as recomanda d-lui Flutur sa analizeze activitatea "rotofeiului" din Arini.O sa constate ca acest "rotofei" a fost,este si sper ca nu o sa mai fie din 2012 "veriga slaba" a primarilor din Romania. Spre exemplificare as enumera doar ceea ce imi amintesc acum :"a distrus" strazile si trotuarele din oras,a cheltuit banii contribuabililor pe nimicuri(oul lui Lungu,"statuia capsatorul bucovinean",chiolhanuri aducatoare de voturi," a distrus'" Termica pe care a introdus-o in faliment," a favorizat" firmele capusa a PDL sa incaseze banii de la bugetul local si central ptr fel de fel de lucrari de asfaltare,inlocuire de conducte etc,a cheltuit ptr ceasul din Burdujeni o suma enorma,ptr parcul din centru la fel,ptr transportul gunoaielor la Botosani la fel,etc,etc,etc,etc,etc).Asada d-le Flutur,analizati si nu-l mai sustineti pe acest "rotofei" ,sau,daca il considerati primul "gospodar" din UE neputandu-va lipsi de el vb romanului "corb la corb.....,propuneti-l ptr o functie mai mare si mai calduta,doar astfel scapa sucevenii de "risipitorul din Prelipca".
12.   V-as recomanda sa mai studiati gramatica trimis de
(21 mai 2011, 11:14:52
V-as recomanda sa mai studiati gramatica dragi postaci PSD-isti. Stim prea bine ca nivelul vostru nu este foarte ridicat ca doar nu trebuie multa minte ca sa intri odata la 10 minute pe monitorul si sa postezi comentarii la adresa actualei puteri. Dar parca totusi nici chiar asa. Oricum, sefii din centru de acolo de langa Orange o sa va mai plateasca mult si bine...ca sa aveti activitate pentru ca puterea curand nu o sa o prinda. Si ce altceva le ramane de facut decat sa manance rahat aiurea prin presa locala. Ce sa zic..spor la treaba si luati si un servetel.
12.1  RE: V-as recomanda sa mai studiati gramatica trimis de
(21 mai 2011, 16:18:14
"Senior corector",posibil membru al Academiei Romane,nimeni dintre cei ce isi spun oful pe acest forum,nu are pretentia ca este absolventul "de la litere".In ceea ce priveste plata ptr criticile aduse puterii actuale,sper ca d-ta sa ai atati bani cati incasam noi de la PSD.Daca nu vezi ce se intampla in tara,judet,oras sau orice alta localitate din Romania,este problema ta.Ce ramane de facut,este sa folosesti si tu servetelul dupa masa copioasa de scris "aiurea" !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei