Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bonfim şi Ricardo şi-au reziliat contractele cu Steaua

Miercuri, 4 Mai 2011 (17:26:27)

Jucătorii brazilieni Ricardo Gomes şi Eder Bonfim şi-au reziliat, miercuri, contractele cu clubul Steaua, cu acordul ambelor părţi, informează site-ul oficial al grupării steliste.

Fundaşul Eder Bonfim a semnat un contract cu Steaua la începutul lunii august, atunci când antrenor era Victor Piţurcă. Ricardo a ajuns la gruparea "roş-albastră" la sfârşitul lunii august, împreună cu alţi şase jucători de la Unirea Urziceni, îîn momentul în care tehnicianul Stelei era Ilie Dumitrescu.

De la sosirea lui Sorin Cârţu, ambii jucători brazilieni au fost implicaţi în mai multe incidente cu antrenorul stelist.

La meciul cu Victoria Brăneşti, primul al lui Cârţu pe banca Stelei, Bonfim a gesticulat nervos atunci când a fost înlocuit de antrenor.

La mijlocul lunii aprilie, într-un moment când echipa se afla în cantonament, Bonfim şi Ricardo au părăsit hotelul de la stadionul Steaua şi au petrecut o noapte într-un club bucureştean. Pentru partida următoare, ambii jucători au fost excluşi din lot, dar decizia a fost revocată la scurt timp.

Revenit la partida din Cupa României cu FC Braşov, Ricardo s-a accidentat şi a fost schimbat în prima repriză, el devenind indisponibil până la sfârşitul sezonului.

Eder Bonfim a avut o altă ieşire nervoasă la adresa antrenorului stelist la meciul din deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, când a fost înlocuit. Antrenorul stelist Sorin Cârţu a susţinut că a fost înjurat de Bonfim după înlocuire, brazilianul folosind un limbaj nepotrivit şi la adresa coechipierilor.

Bonfim a evoluat în 19 meciuri în Liga I pentru Steaua, în şapte partide în Liga Europa şi în două jocuri în Cupa României. Bonfim a reuşit un singur gol pentru Steaua, în partida de pe teren propriu cu FC Liverpool. În România, Bonfim a mai evoluat la FC Timişoara şi Gloria Buzău.

Ricardo Gomes a evoluat în 16 meciuri în Liga I pentru Steaua, în şase partide în Liga Europa şi în două jocuri în Cupa României. Ricardo nu a reuşit să marcheze pentru Steaua. În România, Ricardo a mai evoluat la Unirea Urziceni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bonfim şi Ricardo şi-au reziliat contractele cu Steaua.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bonfim şi Ricardo şi-au reziliat contractele cu Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei