Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bordeanu: Sper să salvăm cu CFR din ce a mai rămas

Miercuri, 4 Mai 2011 (16:40:51)

Fundaşul formaţiei Dinamo, Valeriu Bordeanu, a declarat, miercuri, că speră ca echipa sa să obţină o victorie în partida de vineri cu CFR Cluj pentru a mai salva ceva şi să ocupe la finalul sezonului un loc care să-i permită participarea în Liga Europa.

"E un meci important cu CFR Cluj. Sper să mai salvăm ceva din ce a mai rămas. Am pierdut la Mediaş, pe nedrept. Meritam un punct. A fost o greşeală clară, a văzut toată lumea, o greşeală clară a asistentului. Greşeli s-au făcut şi se vor mai face în arbitraj. Dacă noi ne îmbunătăţim jocul, echipa arată bine, cred că putem trece şi peste greşelile de arbitraj", a spus Bordeanu.

Fundaşul Valerică Găman consideră că e greu ca echipa sa să mai urce în clasamentul Ligii I, dar speră până la final să îşi realizeze obiectivul: "Da, eu zic că a trecut supărarea după meciul cu Mediaş. Sunt însă şi anumite regrete, toată lumea ştie că la golul nostru a fost ofsaid, la golul nostru anulat. Nu ştiu dacă o să ne răzbunăm pe CFR Cluj, o să dăm ce avem mai bun din noi. Sperăm într-o victorie. Nu e un meci decisiv. Pentru ce să fie decisiv? Mai sunt 4 etape, se poate întâmpla orice. Este greu să mai urcăm în clasament, dar sperăm până la final. Tratăm fiecare meci la victorie".

Găman speră ca fost sa echipă, Universitatea Craiova, să reuşească să se salveze de la retrogradare. "Da, normal că am mai vorbit cu cei de la Craiova. Sunt colegii mei, trec şi ei prin momente grele. Sper s-o scoată la capăt, să se salveze. Cum să nu mă bucur dacă s-ar salva. Doar am stat acolo atâţia ani", a mai spus jucătorul echipei "alb-roşii".

Partida Dinamo-CFR Cluj, din cadrul etapei a XXXI-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.20.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bordeanu: Sper să salvăm cu CFR din ce a mai rămas.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bordeanu: Sper să salvăm cu CFR din ce a mai rămas0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei