Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Porque?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Penultimul articol din seria El Clasico. Iar cum de situaţii ingrate nu numai Mourinho are parte, de data asta este vorba despre o avancronică pe care o veţi citi după meci! Pentru suspendatul Mourinho nu a existat telefonul mobil, nici bileţelele, nici măcar un coş de rufe în care să se ascundă, ca pe vremuri, la Chelsea. În sinea lui, cred că şi-ar dori să mai joace o dată meciul de pe Bernabeu. Pe parcursul meciului devenise aşa de evident că Realul va claca în acea formulă, încât eliminarea lui Pepe a venit aproape ca o izbăvire! Ştiu că mulţi au ridicat o sprânceană, dar asta cred, că a fost alibiul perfect pentru antrenorul Realului. Cu doar câteva zile înainte de acea partidă, tripleta Higuain-Benzema-Kaka zburda la Valencia, înscriind 6 goluri. Toţi îşi arătau astfel disponibilitatea. Aveau moral, aveau voinţă, deci forţă motrice, ştiţi povestea. Însă marele Jose s-a temut. Aşa că s-a betonat iarăşi, iar la un moment oarecare a venit şi atacul lui Pepe asupra lui Alves. Mourinho nu şi-a mai amintit vorbele sale de odinioară, dar a făcut-o Andrei Niculescu, în Gazetă: “niciodată nu trebuie să-i oferi arbitrului motive”. Dacă vom considera această afirmaţie ca fiind o axiomă, atunci Pepe a fost mai prost ca Oana! Hai că am amestecat borcanele, sorry…

La conferinţa de presă, senhor Jose a lansat un rechizitoriu la adresa Barcelonei, care are şi ea păcatele ei, dintre care eu aş reţine două: unii jucători catalani simulează, iar după ce că simulează o fac şi prost! Mourinho a bravat cu chestiuni aproape abstracte, întrebându-se retoric porque, porque, porque?! Pentru că memoria sa a fost cam selectivă, am şi eu o serie de “porque” pentru Mourinho. Semifinala de Liga Campionilor, Inter-Barcelona 3-1. Fault de penalty la Alves, dar brazilianul se alege cu cartonaş galben. Porque? Milito, golul de 3-1 din ofsaid. Porque? Barcelona-Inter 1-0. Golul calificării anulat Barcelonei pentru un henţ închipuit la Keita. Porque? În contrapartidă, doar eliminarea lui Motta pentru o mână în bărbie, accentuată grotesc de Busquets. Dar să nu mai dezgropăm morţii, mai ales că, mai nou, se aruncă în mare!

Dacă măcar aseară au jucat şi cei trei marcatori de la Valencia, chiar şi alternativ, The Special One merită reabilitarea. Porque no?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Porque?.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Porque?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei