Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Femeile, interesate de cursuri în domeniul comunicării şi organizarea de evenimente

Miercuri, 4 Mai 2011 (13:59:38)

Româncele sunt interesate în special de domeniul comunicării şi organizării de evenimente, majoritatea celor care au făcut astfel de cursuri, în perioada ianuarie 2010 - martie 2011, având vârste între 21 şi 35 de ani şi activând deja în domeniu, rezultă dintr-un studiu remis, miercuri, MEDIAFAX.

Potrivit studiului, realizat de Big Media Relaţii Publice, 64 la sută dintre participanţii la cursurile de comunicare şi relaţii publice organizate, în 2010 şi în primele trei luni ale acestui an, au fost de sex feminin.

"Femeile s-au dovedit a fi cel mai interesate de cursuri în domeniul comunicării şi în special de organizarea de evenimente, unde proporţia de participare feminină a depăşit 90 la sută. Profilul predominant la programele de comunicare şi evenimente este constituit din femei cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani care activează deja în domeniul comunicării sau care lucrează ca organizator de evenimente şi doresc să aibă o specializare recunoscută", precizează iniţiatorii studiului.

Cursurile preferate de barbăţi sunt cele de negociere şi vânzări, 88 la sută dintre ei optând pentru astfel de specializări, iar 74 la sută dintre ei au studii superioare şi urmăresc doar să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare.

"Potrivit chestionarelor completate de participanţii la curs, motivele înscrierii la cursurile de perfecţionare sunt obţinerea unei diplome acreditate, reîncadrarea într-un alt domeniu, sau pur şi simplu diversificarea cunoştintelor personale. Peste 40 la sută dintre participanţii la cursuri au sub 25 de ani, majoritatea fiind absolvenţi de studii superioare", se mai arată în studiu.

Gabriel Ferugean, director de training în cadrul companiei care a realizat studiul, precizează că aşteptările cursanţilor în ceea ce priveşte formarea profesională au fost diferite în 2010 şi 2011 faţă de anii precedenţi, aceştia dorind să se perfecţioneze în cât mai multe domenii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeile, interesate de cursuri în domeniul comunicării şi organizarea de evenimente.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeile, interesate de cursuri în domeniul comunicării şi organizarea de evenimente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei