Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boureanu către Udrea: Cine a fost în ţară a văzut că nu a existat nicio declaraţie de atac la Guvern

Luni, 18 Aprilie 2011 (14:35:52)

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a respins, luni, acuzaţiile Elenei Udrea potrivit cărora susţinătorii lui Vasile Blaga ar fi atacat Guvernul, arătând că "cine a fost în ţară a văzut că nu a existat nicio declaraţie de atac la adresa Guvernului".

"Nu comentez declaraţiile doamnei Udrea. Cine a fost în ţară a văzut că nu a existat nicio declaraţie de atac la adresa Guvernului. Mai mult decât atât, şi acum vorbesc în numele meu, dar citez din ce a spus şi domnul Blaga la toate întâlnirile, trebuie să ne asumăm toate politicile Guvernului în această perioadă. Consider că Emil Boc a făcut ceea trebuie să facă şi a avut tot sprijinul partidului, şi implicit al nostru ca participanţi în conducere", a afirmat Boureanu.

El a spus că în această perioadă de campanie internă, de 30 de zile, trebuie verificată eficienţa fiecărui lider al partidului, dacă şi-a făcut treaba corect şi dacă mai poate să facă în continuare treabă bună pentru partid.

"Una este să funcţionezi cu o maşină care merge cu trei bujii şi care consumă 15% şi alta este să funcţionezi cu o maşină care este Guvernul, care să meargă cu patru bujii şi consumă 10%. Asta se cheamă eficienţă şi nu are rost să se supere pe mine", a adăugat Cristian Boureanu.

Întrebat dacă era necesar ca preşedintele Traian Băsescu să intervină public pentru a nu fi invocat numele său în campania PDL, Boureanu a spus că preşedintele României poate să facă orice fel de declaraţie pe orice subiect consideră necesar. El a adăugat că la întâlnirile cu 11 organizaţii judeţene la care el a participat nu au existat niciun fel de precizări legate de vreo întâlnire cu preşedintele Băsescu şi nici de o eventuală susţinere.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, luni, că a constatat, "din păcate", că susţinătorii platformei lui Vasile Blaga "atacă Guvernul în chip nepermis", Vasile Blaga respingând aceste acuzaţii.

"Eu am constatat că, din păcate, colegii din platforma domnului Blaga atacă Guvernul în chip nepermis, pentru că şi ei au făcut parte din acest guvern şi, în plus, este un guvern al PDL, nu al platformei, al moţiunii domnului Emil Boc", a afirmat Elena Udrea.

În replică, secretarul general al PDL, Vasile Blaga, candidat la şefia partidului, a spus: "Nu, nici pe departe".

"Am avut întâlniri în 11 judeţe şi sectoare şi niciodată nu am atacat Guvernul", a adăugat Blaga.

Udrea, Blaga şi Boureanu au făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boureanu către Udrea: Cine a fost în ţară a văzut că nu a existat nicio declaraţie de atac la Guvern.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boureanu către Udrea: Cine a fost în ţară a văzut că nu a existat nicio declaraţie de atac la Guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei