Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciere

PD-L-iştii suceveni au apreciat că Boc nu a atacat moţiunile contracandidaţilor săi la şefia partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au apreciat modul decent şi echilibrat în care preşedintele PD-L, Emil Boc, şi-a prezentat sâmbătă la Gura Humorului moţiunea cu care va candida pentru un nou mandat la şefia partidului. Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a arătat că Boc nu a atacat moţiunile contracandidaţilor săi, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu, fiind convins că această atitudine va întări unitatea partidului.

“Ţin să remarc faptul că liderul nostru de partid şi-a prezentat moţiunea într-un mod decent, fără să atace moţiunile contracandidaţilor săi, crezând că dacă ar fi procedat altfel ar fi creat răni care s-ar vindeca destul de greu şi ar lăsa cicatrice adânci în interiorul partidului. Noi salutăm comportamentul preşedintelui Boc. Ceea ce pot să spun cu siguranţă este că după alegerile din 14-15 mai va exista viaţă în PD-L şi va exista o echipă compactă cu un singur preşedinte”, a declarat Bălan.

 

Onofrei: “Sunt absolut convins că PD-L Suceava va vota în bloc pentru Gheorghe Flutur la funcţia la care va candida în partid”  

La rândul său, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PD-L, senatorul Orest Onofrei, susţine ca toate cele trei moţiuni înscrise să fie prezentate în Convenţia Naţională, urmând ca fiecare delegat să-şi exprime votul potrivit convingerilor.

El a apreciat de asemenea modul „extrem de decent” în care Emil Boc şi-a prezentat moţiunea, subliniind că organizarea acestei prezentări a purtat şi amprenta faptului că titularul moţiunii şi susţinători ai acestei moţiuni sunt în funcţii guvernamentale.

„A fost o prezentare şi nu un vot pentru susţinerea moţiunii”, a declarat Onofrei.

El a arătat că fiecare delegat al PD-L Suceava la Convenţia Naţională va vota potrivit convingerilor.

„Din punctul meu de vedere sunt absolut convins că organizaţia Suceava va vota în bloc pentru Gheorghe Flutur la funcţia la care va candida şi va vota într-un anumit fel pentru Emil Boc”, a mai spus Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L-iştii suceveni au apreciat că Boc nu a atacat moţiunile contracandidaţilor săi la şefia partidului.
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
PD-L-iştii suceveni au apreciat că Boc nu a atacat moţiunile contracandidaţilor săi la şefia partidului4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(18 apr 2011, 11:11:10
Cu umorul negru înmormântat în ţărână
Cu zâmbetul ascuns după datorii
Cu speranţele’necate în a voastră damingeană
Ne târâim spre mâine ca nişte bacterii

Ne-aţi infestat oraşul , judeţul , ţara
Vocabularul , portul .. şi bugetul
Privighetoarea nu mai cântă , croncăe cioara
Iar peste doctor , şef , e asistentul

Hingherii capitalismului odios fluturiu
Risipesc şi ( culmea ) nu duc lipsă
Şi ( sper să pierd ) dar aş pune un pariu
Flacăra portocalie încă va mai fi aprinsă
1.1  RE: * trimis de
(18 apr 2011, 21:32:21
ABCDAR, nu te grabi, /
Stai putin nu ponegri /
Degeaba dontu te plateste /
Ca USL-ul o b...este / /

Versul e un pic vulgar/
Poate un pic murdar..../
Dar voi secusti cu state/
Meritati sa fiti injunghiati in spate/

Marza a avut 3 mandate/
Si a furat din toate/
Fii lui au firme tari/
Sucevenii doar dobanzi mari/

Tu ABCDAR-e fals/
Tea scos USL-ul in vals/
Să scrii comentarii multe/
Nechiforas sa le asculte/

Dar pacat ca esti cenzurat/
De un milici mic... ratat/
Si iti taie din cuvinte/
Ca altfel nu esti cuminte/

Catelus cu sgarda scurtă/
Vezi ca lumea te cam spurcă/
De versuri sa săturat/
Dute acasa esti expirat./

2.   Comentariu trimis de
(18 apr 2011, 11:32:09
a = a te baga in seama fara nici o noima (e usor a scrie versuri /cand nimic nu ai a spune/ insirand cuvinte goale/ ce din coada au sa sune)
b = bani luati pentru astfel de poezii care critica actuala putere (Baisanu , 5 lei de comentariu, salariul vine pe 15 a fiecarei luni - numaratoarea de comentarii la organizatia de tineret liberala)
c = gandul poetului '' Ce n-as da sa imi dea Baisanu norma mai mare si sa imi intre mai multi bani in bugetul persoanal''
d = gandul poetului : '' Dar daca imi da teapa Baisanu? Nu cred ...eu nu sunt ca ceilalti colegi ai mei care nu si-au primit banii, Eu sunt mai special...fac rime''
a = gandul poetului : '' aaaaa.....ce sa mai scriu ca nu mai am idei, sa fie multumit seful liberal de mine..
r = gandul poetului : ''Ramane oare asa? Chiar ma trece Baisanu la examene daca scriu poezii impotriva puterii?...''

(no comment)
3.   Blaga trimis de
(18 apr 2011, 12:41:42
Te iseli Dl.senator nu toti vor vota cu flutur.
4.   Fara subiect trimis de
(18 apr 2011, 18:28:06
succes tuturorlaughing
5.   ALL RIGHT trimis de
(18 apr 2011, 20:46:38
Am zis !!!!!!
6.   Comentariu trimis de
(19 apr 2011, 11:00:48
M-a sunat mai devreme Dontu draga Kevin. Mi-a spus ca e destul de suparat pe tine ca nu ai trecut ieri pe la partid sa iti iei banutii asa cum era stabilit si ca daca mai ai de gand sa comentezi mai departe o faci pe propria raspundere. El banii ti-i da asa cum a fost stabilit...ce faci peste acel numar de comentarii e gratuit.
6.1  RE: Comentariu trimis de
(21 apr 2011, 10:12:40
Cosovanul lui Moceanu!
M-am jurat că n-oi mai…scrie, dar…
M-am turat la mai mulți pe forumul acesta dar îmi scot pălăria în fața celor pe care i-am înjurat fiindcă aceștia măcar și-au câștigat dreptul unui dialog neprotocolar: au demonstrat că au ceva valoros în minte dar mai ales au arătat că sufletește au un lucru în comun – UN OF MARE.
Tu în schimb, măi cocoșel de munte, trebuie să fii vreun pădureț dintr-acela miruit de valică solovăstru și neavând ce face, te plimbi printre boscheți cu laptopu și modemu date de partid și ai grijă să-ți manifești permanent nețărmurita recunoștință.
Citat din furnalul gândirii grobiene; „dl. prim ministru a venit la…” – ei hai, nu zău. Nu ai atâta sânge în biluțe să renunți la „dl.”? dar ai sânge să încerci să mă intimidezi cu rahaturi puerile - „să-ți tremure trabucul”. Bine, măi viteazule din spatele LCD-ului, dacă atâta ai înțeles că eu am fost crescut la mănăstire și de felul meu sunt cam sfios. Notă: acum vreo câțiva ani, când Zeus al tău s-a trezit să vorbească (singur) despre Revoluție, povestindu-ne despre cât de beat era el atunci la Constanța, i-am recomandat direct și personal, de pe adresa de mail REALĂ, să se șteargă la gură cu sulul de hârtie igienică a lui Victor Rebengiuc.
6.2  RE: Comentariu trimis de
(21 apr 2011, 10:13:38
Exemplul e pentru mintea ta mononeuronală ca să pricepi cam cât îmi este frică de voi ăștia, pechinezii transpartidului universal-tâlhăresc dar cu aere de mari dogi.
Totuși nu știu de ce naiba îmi pierd timpul cu tine mititelule, atâta timp cât ai arătat că n-ai habar de ce e ăla sens figurat, parafrază, parabolă sau subtilitatea unui text pamfletar. N-ai nici o treabă cu psihologia sau sociologia dar nu te dau afară din casă nici tehnicile ce țin de teoria informației. Un fraier, cu două panouri antiorbire șutite de cocalari de pe autostradă puse pe post de ochelari de cal, care se screme și își încoardă mușchii de mare maestru FIDE. Un liliput insipid care se bagă și el în seamă deși nimeni nu i-a solicitat aportul, nimeni nu l-a întrebat de sănătate sau nimeni nu l-a băgat undeva!
O MĂRUNTĂ ȘI VOLUNTAR-MOTIVAȚIONALĂ FURNICĂ DE PARTID!
Și până la urma urmei chiar admițând că sunt și eu portocaliu, așa cum declamă alți prieteni forumiști, tu chiar crezi că pd-ul și doctrina democrată înseamnă tactu băsescu și unchi-tu boc? Băiețel, dă-ți două palme peste urechi și trei bocanci în gură și du-te la cules ciuperci pe asfaltul din fața Casei de Cultură!
Sfat : nu te băga la muzică dacă nu cunoști notele! Acum ai înțeles ceva?

P.S. știrile ProTv de aseară au debutat cu „A sunat alarma pe fregata ”Regele Ferdinand”
Hă! Hă! Hă!
(Văcăroiu says: Părerea mea! Hâc!)
7.   M-a sunat baisanu trimis de
(19 apr 2011, 21:26:34
Andrei, pe mine m-a sunat sandu baisanu sa ma roage sa dau sfoara in tara sa mai astepte baietii astia care comenteaza, postacii, pana dupa Paste. cica trebuie sa vopseasca oualele si nu mai are bani. Nici la Plus TV nu a platit de mai bine de 6 luni. Pasteti fericiti, ca tot a rasarit iarba...e bun si asta pt comentariile voastre foarte intelepte baieti...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei