Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Soluţie alternativă

Sisteme solare de încălzire, la ofertă, subvenţionate prin programul „Casa Verde”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Proprietarii de case îşi pot achiziţiona sisteme de încălzire care utilizează energie regenerabilă ori le pot moderniza pe cele vechi prin programul „Casa Verde”, program care subvenţionează substanţial, din Fondul de Mediu, achiziţionarea acestora. Oferta este promovată în Suceava de Inter Conti SRL, societate care vine cu pachete foarte tentante pentru cei interesaţi.  

Dintre acestea se remarcă în mod deosebit un sistem solar care poate fi achiziţionat de la Inter Conti la preţul de 6.500 de lei, din care 6.000 de lei se recuperează din Fondul de Mediu.

Sistemul solar cuprinde un colector cu 20 de tuburi vidate, un boiler de 200 de litri, unitate de pompare solară cu automatizare, vas de expansiune de 18 litri, aerisitor solar, ventil termostatic de amestec, lichid solar din propilen glicol de 20 de litri.

„Clientul care va alege să achiziţioneze produsul nostru în această perioadă îşi va recupera 6.000 de lei din Fondul de Mediu, contribuţia sa la achiziţionarea produsului fiind de doar 500 de lei. În program sunt acceptate case particulare şi, ca noutate în acest an, casele duplex, nu şi apartamentele. Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi la sediul firmei noastre, pe Calea Unirii, nr. 24, vizavi de Shopping City, pentru detalii despre program, întocmirea documentaţiei şi consultanţă”, a declarat Mihai Ududec, administratorul societăţii.

Inter Conti mai oferă sucevenilor centrale pe peleţi Biodom de 30 kw la preţul promoţional de 15.900 lei cu TVA, precum şi o gamă largă de centrale termice pe gaz, lemn, materiale pentru instalaţii sanitare, toate la preţuri speciale. 

 

Subvenţie între 6.000 şi 8.000 de lei, prin Fondul de Mediu

Programul „Casa Verde”, prin care proprietarii de case îşi pot achiziţiona sisteme de încălzire care utilizează energie regenerabilă cu bani de la Fondul de Mediu, a fost operaţional, într-o primă etapă, anul trecut, începând cu 1 iulie 2010, în timp ce a doua sesiune a programului debutează odată cu a doua jumătate a lunii aprilie a acestui an.  

Pentru montarea panourilor solare şi a centralelor pe peleţi, valoarea ajutorului nerambursabil este de 6.000 de lei, în timp ce pentru pompe de căldură subvenţia este de 8.000 de lei. 

Vineri, la sediul Inter Conti a avut loc un simpozion dedicat programului „Casa Verde”, 50 de instalatori fiind instruiţi la un curs tehnico-comercial axat pe sistemele solare şi centrale pe peleţi.

Cei 50 de instalatori au fost instruiţi pentru montajul sistemului solar promovat de Inter Conti, precum şi al centralelor pe peleţi, după curs aceştia fiind testaţi, iar la final primind diplome de participare şi câştigând premii în cadrul unei tombole.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sisteme solare de încălzire, la ofertă, subvenţionate prin programul „Casa Verde”.
 Vizualizări articol: 3949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Sisteme solare de încălzire, la ofertă, subvenţionate prin programul „Casa Verde”5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Boiler trimis de
(18 apr 2011, 12:32:44
:))) Buna asta:sistem solar fara boiler!!!unde imi incalzesc apa?este exact cum mi'ai da o masina fara roti:))))
2.   Pentru MITZU trimis de
(18 apr 2011, 13:04:52
Intra pe www.viessmann.ro si iti da tot, poti sa le trimiti intrebari si te lamuresc complet. Cel mai ieftin pleaca de la 1191 euroi fara tva, cel cu panou solar. Urmareste pas cu pas ce scrie acolo si nu cumpara nimic fara aprobarea proiectului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei