Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoţi de râsul lumii

Au spart o casă, au cotrobăit prin dulapul în care erau 15.000 de euro, însă nu au găsit banii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii încearcă să rezolve un caz de furt cu un scenariu ieşit din comun, victima reclamând că din dulapul cotrobăit de hoţi au dispărut câteva sute de euro şi 30.000 de lei, asta deşi într-un sertar al aceluiaşi dulap se aflau nu mai puţin de 15.000 de euro. Anchetatorii iau în calcul două variante: fie au de a face cu un hoţ de râsul lumii, care nu a dat peste suma importantă de bani, fie reclamaţia proprietarului locuinţei este falsă.

 

Vinerea trecută, agenţii Postului de Poliţie Volovăţ au fost sesizaţi de către localnicul Dorel V., în vârstă de 55 de ani, despre faptul că în timp ce el şi soţia erau plecaţi de acasă, hoţii i-au pătruns în locuinţă, furându-i o importantă sumă de bani.

Un semn de întrebare a apărut însă în legătură cu momentul în care a fost sesizat furtul. Bărbatul a relatat că a fost plecat de acasă joi, în intervalul orar 9.00-11.00. Tot joi, când s-a întors, a sesizat că locuinţa a fost călcată de hoţi, însă nu a anunţat poliţia decât a doua zi. Mai mult, înainte de a anunţa anchetatorii, soţii au făcut şi curat în casă, ştergând astfel eventuale urme care să-i ajute pe poliţişti în identificarea autorilor.

Cu ocazia cercetărilor la locul faptei, poliţişti au constatat că uşile şi ferestrele locuinţei nu prezintă urme de forţare, în încăperi bunurile nu au fost răvăşite, iar cheile de la uşile de acces au fost găsite de partea vătămată în locul în care le-a lăsat.

Din bucătărie, din dulăpiorul unei comode, se reclamă sustragerea a aproximativ 800 de euro şi a 30.000 de lei. În alt compartiment al aceluiaşi corp de mobilier se mai afla însă, într-o cutie, o sumă mult mai mare, 15.000 de euro, pe care hoţii se pare că nu au găsit-o.

Anchetatorii nu îşi explică deocamdată cum s-a putut întâmpla acest lucru, mai ales în condiţiile în care hoţii nu au răvăşit casa, căutând bani doar în bucătărie, ceea ce înseamnă că bănuiau unde îşi ţine familia importantele economii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au spart o casă, au cotrobăit prin dulapul în care erau 15.000 de euro, însă nu au găsit banii.
 Vizualizări articol: 5436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Au spart o casă, au cotrobăit prin dulapul în care erau 15.000 de euro, însă nu au găsit banii3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prin mijloace specifice muncii polițienești... trimis de
(18 apr 2011, 12:21:07
Cele două sertare cu marafeți or fi fost ele în același… dulap dar aveau culori (politice) diferite. Negustorul cinstit care a furluat cei 15 mii de kosoni avea poruncă fermă de la stăpânire să nu încalce „delimitarea administrativă” a teritoriului (județului). Pasămite era un hoț cu… Onoare aidoma celorlalți Onorabili ai Noștri – „Vin ai noștri, pleacă ai noștri/ Noi rămânem tot ca proștii” cum cântă un magrofon de manelist!
AiBiSi te bagi la o porcăială tovărășească?
2.   Detectorul de minciuni trimis de
(18 apr 2011, 15:28:32
Mare scofala, ori e unul din consatenii lor care i-a vazut cand mai luau bistari si nu mai stia de alt loc, ori s-au furat intre ei si nu recunosc. Ce vina are militia ca stau cu bancomatu-n casa si n-au nici paza si nici asigurare.
3.   Cred si eu in ... doua variante trimis de
(18 apr 2011, 17:06:27
Daca nu s-au furat sotii intre ei ...atunci sigur i-a furat hotul care stia doar de acel loc ...si nu si de cel in care tineau euro...Probabil , gospodarii l-o fi platit pe cineva pt ca i-a ajutat in gospodarie, i-a dat cumva vreodata bani sa-i cumpere ceva si respectivul a vazut unde tinea banii etc . Si-atunci fie a furat respectivul sau a vandut pontul cuiva ...si s-a ales si el cu o cota parte...Am inteles ca in lumea infractorilor se poarta . La fel de bine cineva poate a spus cuiva chiar neintentionat...ceva de genul..ba uite omul tine multi bani in casa in cutare loc ..si ..e plin de bani ...si a auzit cine nu trebuia ...si respectivul a actionat.Am auzit de un caz in care hotul a actionat dupa o informatie auzita intamplator in tren...stiti cum e cate nu povestesc unii in tren ...parca ii mananca limba ...
4.   Bani multi trimis de
(18 apr 2011, 19:45:38
Sa tii atata banet in casa,si sa te mai miri ca te-au furat hotii??Oricat impozit ti-ar lua statul ,tot bancile raman cele mai sigure,si mai iei si dobanda,si nu le ai grija.
5.   Comentariu trimis de
(19 apr 2011, 11:05:04
''AiBiSi te bagi la o porcăială tovărășească?'' Nu se mai baga ca stie lumea cine e acel ABCDAR care porcaieste versuri prin ziarele locale online. Asa ca ramai singur Kevine pe front...s-ar putea sa iti tremure trabucul despre care discutai in alt comentariu...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei