Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Acum şi aici!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serialul confruntărilor dintre Real şi Barcelona şi-a consumat episodul pilot, în urma căruia rămân cu impresia că, în ciuda scorului egal, au ieşit în câştig madrilenii. O nouă înfrângere le-ar fi accentuat psihoza, aşa, cu egalul ăsta scrâşnit, obţinut în 10 oameni, cu un penalty echivoc, se pot autosugestiona că se poate. Casillas spune că a fost cel mai puţin important meci din serie şi nu îl suspectez de duplicitate, de apreciere de la distanţă a gustului strugurilor. De fapt, el a transmis ceea ce nu se poate spune într-un mediu profesionist, deşi “albii” sunt conştienţi de acest lucru: campionatul era oricum pierdut. Realul nu trebuia să învingă numai Barcelona, ci şi rezerva sa de puncte, şi golaverajul mai bun. În schimb, în ceea ce va urma, nu există motiv pentru a privi în urmă. Nimeni nu vine cu zestre într-o finală sau într-o dublă eliminatorie. Acum şi aici! Degeaba i-au învins catalanii cu 5-0, degeaba au doborât un sac de recorduri şi au dat încă vreo câteva de goluri, dacă acum şi aici se vor dovedi vulnerabili. Dar neapărat ei trebuie “ajutaţi” să fie vulnerabili, iar la partea asta munceşte din greu Mourinho. Lăsarea lui Ozil pe bancă ne poate duce cu gândul la faptul că însuşi Mourinho a făcut acea clasificare după criteriul importanţei, la care s-a referit şi Casillas. De fapt, echipa aliniată de gazde a fost, surprinzător, total transparentă. Adică acum a fost anunţată oficial, chiar dacă excluderea neamţului din primul unsprezece părea un truc ieftin. De partea cealaltă, catalanii avansaseră o echipă cu Maxwell şi Milito în apărare, dar în iarbă au coborât Adriano şi Puyol. Nostimă siguranţa lui Gică Craioveanu, care decretase “sigur fără Pugiol” (pronunţia în catalană) la postul care a transmis meciul în România, fiindcă… vorbise el cu cineva! Fostul nostru internaţional ar trebui să se familiarizeze cu faptul că este asimilat acum ca om de presă, având în vedere multiplele sale colaborări cu posturi de radio şi de televiziune, deci chiar informaţiile pe care le primeşte în cadru neoficial sunt pasibile de o interpretare pe dos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acum şi aici!.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acum şi aici!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei