Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2011 - Anul XVI, nr. 90 (4688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Fără fiţe

Super concert Paula Seling şi Ovi, în faţa a doar 50 de spectatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi artişti de talie internaţională, care au reprezentat cu succes România la Eurovision, ocupând locul III cu melodia “Playing with fire”, Paula Seling şi Ovi, au susţinut un concert de zile mari sâmbătă seara, în Club Babylon, în faţa a doar 50 de spectatori.

Deşi surprinşi de prezenţa foarte redusă a spectatorilor, cei doi nu s-au lăsat păgubaşi în faţa sălii goale, în care doar câteva mese erau ocupate, iar ringul de dans era pustiu, ci au demonstrat încă o dată că talentul adevărat nu lasă loc şi de fiţe de vedetă.

Într-o situaţie în care alţi cântăreţi sau actori ar fi refuzat să mai urce pe scenă, cei doi nu doar că au făcut ceea ce au anunţat că fac, ba mai mult, au transformat o petrecere care părea ratată într-o distracţie memorabilă, în care s-au implicat trup şi suflet.

Concertul a fost deschis cu piesa de dragoste “I’m calling you” compusă de Ovi, simpaticul partener de scenă al Paulei Seling, originar din Botoşani, melodia scoţând în evidenţă minunata voce a solistei.

Ambii solişti şi-au demonstrat apoi aptitudinile muzicale în melodia “To the Flame”, interpretată în duet, atât vocal, cât şi instrumental.

Practic, cei doi au demonstrat că sunt oameni – orchestră, fiind capabili să cânte live 100%, asigurând atât fundalul instrumental, cât şi cel vocal, în acelaşi timp.

“Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!”, versurile poetului Nichita Stănescu, au fost apoi pe buzele tuturor în timpul melodiei interpetate de Paula Seling.

O altă piesă foarte apreciată de public, una dintre melodiile care au consacrat-o în lumea muzicală, “Promit că nu te voi uita”, a stârnit ropote de aplauze de la publicul puţin numeros, dar inimos, care a trăit cu intensitate fiecare vers şi fiecare notă muzicală.

“Printre flori am colindat/ Ghiocei am adunat/ şi oricât te-am căutat/Nu te-am aflat”, versurile celebrei melodii “Trurli dragă”,  veche de aproape un veac, apoi cele ale baladei “De-aş putea întoarce timpul” au răsunat din nou pe buzele publicului de toate vârstele, prezent sâmbătă noapte la Babylon, Paula Seling fiind recompensată cu ropote de aplauze, pe care le-a primit cu graţie şi modestie, mulţumind la rândul ei publicului pentru primirea călduroasă şi pentru aprecieri.

 

Petrecere marca Paula Seling şi Ovi

Ovi a avut ocazia să îşi demonstreze talentul cu o serie de melodii internaţionale foarte cunoscute, dar şi cu o serie de compoziţii proprii, care au reuşit să atragă puţinii spectatori pe ringul de dans, iar Paula, care luase o mică pauză, intervenea din când în când cu vocea ei caldă, răscolitoare, pentru a aprinde şi mai tare petrecerea.

În cele din urmă, Paula a părăsit scena şi a coborât în mijlocul dansatorilor, cântând şi dansând odată cu ei, organizându-i să se mişte toţi în acelaşi ritm şi să se distreze de minune.

Nu a lipsit nici emoţionanta melodie “Ploaie în luna lui marte”, care a precedat melodia de final, “Playing with fire”, cea care i-a propulsat pe podiumul finaliştilor Eurovision.

Cum cei din sală au cerut cu insistenţă un bis, Paula şi Ovi au revenit pe scena pe care au cântat timp de aproape două ore, pentru a mai fi încă o dată sufletul unei petreceri surprinzătoare şi memorabile din multe puncte de vedere, o pierdere pentru cei care nu au participat şi un mare câştig pentru cei care au fost prezenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Super concert Paula Seling şi Ovi, în faţa a doar 50 de spectatori.
 Vizualizări articol: 5218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 13 voturi
Super concert Paula Seling şi Ovi, în faţa a doar 50 de spectatori4.1513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat trimis de
(18 apr 2011, 12:48:03
Pacat de audienta asa slaba...Daca era Guta cap de Maimuta, Florin Salam Carnati Parizer sau Adi Minune-Mananca Gem si c.a.c.a. prune probabil ca era audienta maximalaughing
2.   Problema nu e asta trimis de
(18 apr 2011, 13:14:31
Problema nu e Paula Seling si Ovi, problema e cine mai merge in bomba aia de Babylon plina de pustani, indieni si cocalari?
3.   Comentariu trimis de
(18 apr 2011, 17:11:36
Unde si cand o anuntat ca vine Paula si Ovi?Mergeam si eu.Pacat

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei