Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2011 - Anul XVI, nr. 50 (4648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan-Horaţiu Radu, numit Agent Guvernamental al României la Curtea de Justiţie şi Tribunalul UE

Miercuri, 2 Martie 2011 (18:27:28)

 Răzvan-Horaţiu Radu, fost subsecretar de stat în MAE, a fost numit în funcţia de Agent Guvernamental, însărcinat cu reprezentarea României în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene şi a Tribunalului UE, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE).

Numirea lui Răzvan-Horaţiu Radu în această funcţie a fost făcută prin decizia 24 din 1 martie 2011 a prim-ministrului, se arată într-un comunicat DAE remis agenţiei MEDIAFAX.

Postul a rămas vacant ca urmare a numirii lui Andrei Popescu în funcţia de judecător al Tribunalului Uniunii Europene.

"Experienţa dobândită în cadrul Ministerului Afacerilor Externe îmi va fi deosebit de utilă în îndeplinirea noii misiuni care mi-a fost încredinţată. Deşi prezenţa României în faţa instanţelor Uniunii Europene este de dată recentă şi nu are amploarea celei din faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului am convingerea că voi reuşi împreună cu echipa cu care voi lucra obţinerea unor rezultate consistente. Îmi manifest speranţa că vom continua relaţia stabilită de antecesorii mei cu reprezentanţii instanţelor şi instituţiilor Uniunii Europene", a declarat Răzvan-Horaţiu Radu cu ocazia numirii în noua funcţie, citat în comunicatul DAE.

Răzvan-Horaţiu Radu este magistrat de carieră şi a fost numit la 1 august 2007 subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Agent Guvernamental al României pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Răzvan-Horaţiu Radu a urmat cursurile Institutului Naţional al Magistraturii (2001-2003), după care a fost numit procuror.

Din anul 2006, Răzvan-Horaţiu Radu a deţinut, în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, funcţia de şef al Serviciului de Integrare Europeană şi Programe Phare, (ulterior Serviciul de Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale), îndeplinind această funcţie până la numirea sa la Ministerul Afacerilor Externe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan-Horaţiu Radu, numit Agent Guvernamental al României la Curtea de Justiţie şi Tribunalul UE.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan-Horaţiu Radu, numit Agent Guvernamental al României la Curtea de Justiţie şi Tribunalul UE0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei