Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2011 - Anul XVI, nr. 50 (4648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cei 3 R: redimensionare, reorientare, reabilitare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În doar câteva zile, mirajul numit Napoli a dispărut precum Fata Morgana. Tocmai ce scriam că Jose Mourinho turează mereu la maximum motoarele echipei sale, exploatând total resursele fizice ale lui Cristiano Ronaldo, de pildă, pe care l-a ţinut în teren în fiecare minuţel contabilizat de la începutul campionatului! Iar în Liga Campionilor la fel, cu excepţia ultimului meci din grupă, când jocurile erau făcute şi l-a înlocuit în ultimul sfert de oră cu numitul Sarabia! Ei bine, spre deosebire de arogantul Mou, cum a procedat omologul Mazzarri cu jucătorul său de bază? Antrenorul lui Napoli a găsit de cuviinţă să-l menajeze pe Cavani în returul de la Villarreal, în cadrul Ligii Europa. Nici nu se pune problema unui scor liniştitor, în tur fusese doar 0-0 şi joia trecută s-a jucat cu calificarea pe masă. Faptul că nepoletanii erau cu gândul la derbiul cu Milan nu e de condamnat, dar staf-ul are datoria de a nu pune căruţa înaintea cailor. În definitiv, Napoli avea şansa reală de a rămâne singura echipă europeană din Italia, din moment ce toate celelalte squadre din Liga Campionilor pierduseră în tur pe teren propriu. Când colo, Cavani a fost aruncat în luptă abia după pauză, la 1-2, dar se ştie că de multe ori e mai greu să repari decât să construieşti de la zero. În consecinţă, Napoli a fost eliminată din Europa, iar ca dezastrul să fie complet a pierdut fără drept de apel şi partida cu Milan. Odată încheiat visul frumos, nici realitatea nu e de lepădat, un loc de Liga Campionilor venind mănuşă pentru producătorul De Laurentis. Acesta se dădea rotund că ar refuza orice ofertă pentru Cavani, dar se aude că City ar face una maximală, raportată la nivel istoric. Pentru a-l păstra, banii din Liga Campionilor devin obligatorii, prin zonă se mai învârte şi Lazio, iar din urmă vine ca o furtună Udinese, ce mai vuiet, ce mai larmă... Ultima ispravă a cuplului Di Natale-Sanchez este scorul de 7-0 administrat chiar fostei echipe a lui Cavani, Palermo, pe terenul acesteia! Meciul direct dintre Napoli şi Udinese este marcat în calendar ca „must view”. Pe la mijlocul lui aprilie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei 3 R: redimensionare, reorientare, reabilitare.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cei 3 R: redimensionare, reorientare, reabilitare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei