Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2011 - Anul XVI, nr. 50 (4648)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 120 de tone de cereale, legume şi fructe, confiscate de poliţişti într-o săptămână

Miercuri, 2 Martie 2011 (13:55:32)

Aproape 120 de tone de cereale, legume şi fructe, precum şi peste 4.000 de litri de băuturi alcoolice au fost confiscate de poliţiştii antifraudă într-o săptămână, 35 de persoane fiind cercetate pentru infracţiuni economice.

Poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Fraudelor (DIF) au făcut aproape 1.500 de controale, dintre care peste 450 la sedii de firme şi au verificat peste 800 de mijloace de transport, pentru a depista persoane care săvârşesc infracţiuni comerciale cu cereale, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Române.

În acest domeniu au fost constatate 33 de infracţiuni, pentru care sunt cercetate 19 persoane. Totodată, au fost aplicate peste o sută de contravenţii, iar ca măsură complementară au fost confiscate aproximativ 48 de tone de cereale, precum şi un autovehicul, în valoare de 20.000 de lei.

În ceea ce priveşte comercializarea fructelor şi legumelor, au fost controlate peste 400 de societăţi comerciale şi au fost depistate şapte infracţiuni, pentru săvârşirea cărora sunt cercetate patru persoane. Totodată, au fost confiscate aproape 70 tone de mărfuri sau bunuri, în valoare de peste 310.000 de lei şi au fost aplicate peste 130 de amenzi. Ca măsură complementară au fost confiscate alte bunuri în valoare de aproape 240.000 de lei.

În domeniul prevenirii vânzării de alcool de contrabandă, poliţiştii au făcut peste 1.600 de controale, dintre care peste 500 la societăţi comerciale şi au fost verificate aproape 860 de mijloace de transport. În urma activităţilor, poliţiştii au depistat 15 infracţiuni, fiind cercetate 12 persoane. De asemenea, în dosarele instrumentate, au fost confiscaţi peste 3.000 de litri de băuturi alcoolice, precum şi două autovehicule. Poliţiştii au aplicat 96 de sancţiuni şi ca măsură complementară au dispus confiscarea a peste 1.000 de litri de băuturi alcoolice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 120 de tone de cereale, legume şi fructe, confiscate de poliţişti într-o săptămână.
 Vizualizări articol: 524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 120 de tone de cereale, legume şi fructe, confiscate de poliţişti într-o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei