Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministerul de Interne recalculează pensiile cu ajutorul studenţilor la arhivistică

Miercuri, 16 Februarie 2011 (15:24:21)

Ministerul de Interne îşi propune să încheie la jumătatea anului procesul de recalculare a pensiilor, procesând până la 520 de dosarepe zi, cu ajutorul a 250 de persoane, printre care studenţi la arhivistică.

"Sunt sceptic că reclacularea pensiilor pentru foştii angajaţi se va termina la jumătatea anului, cum a spus ministrul, deşi conducerea Ministerului ne-a spus că se procesează circa 400-500 de dosare pe zi. Faptul că printre cele circa 250 de persoane desemnate să se ocupe cu recalcularea pensiilor se numără inclusiv studenţi de la arhivistică mă face să fiu sceptic că toate datele pot fi interpretate corect", a declarat, miercuri, deputatul PNL George Scutaru.

Vicepreşedintele Comisiei de apărare din Cameră a făcut aceste declaraţii la finalul audierilor ministrului Traian Igaş, miercuri, în comisie.

El a spus că în cadrul discuţiilor, care s-au desfăşurat fără accesul presei, ministrul de Interne a revenit asupra declaraţiilor făcute anterior asupra reducerilor de personal din Minister.

"În cadrul audierilor, ministrul Igaş a revenit asupra declaraţiilor făcute asupra reducerilor de personal din minister, afirmând că vor fi disponibilitate doar 7000-8000 de persoane, restul până la 17.000 (numărul de disponibilizări prevăzut în proiectul de buget, n.red.) fiind de fapt posturi neocupate", a spus Scutaru.

Deputatul PNL a spus că ministrul nu a dorit să precizeze cine este responsabil pentru eroarea din buget, unde se arăta că după trimestrul I al anului 2011 numărul maxim de posturi finanţate este de 131.647, faţă de 149.607 cât avea finanţat ministerul în 2010.

"Nici până în acest moment MAI nu cunoaşte numărul exact de posturi care vor fi disponibilate şi de la ce instituţii din minister vor fi operate aceste reduceri, deşi, la audierile de la Parlament cu ocazia bugetului, Igaş afirmase că acest proces de evaluare se va încheia la 31 decembrie. Acum s-a lansat o nouă dată, 1 martie, precizându-se că reducerile de posturi vor fi echilbrate la toate armele", a mai spus el.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul de Interne recalculează pensiile cu ajutorul studenţilor la arhivistică.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul de Interne recalculează pensiile cu ajutorul studenţilor la arhivistică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei