Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Suceava

Sinucidere de la etajul III al unui bloc din George Enescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul III al blocului în care locuia, în cartierul George Enescu al municipiului Suceava, gestul său răspândind groaza printre locatarii din zonă.

Un apel la numărul unic de urgenţe 112 a anunţat poliţia, luni seară, la ora 20.25, că în faţa unui bloc de pe Aleea Jupiter un bărbat agonizează pe trotuar, după ce s-a aruncat de la balcon. Bărbatul, identificat în persoana lui Gheorghe Sîrghi, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Prima investigare medicală a arătat că acesta avea un grav traumatism cranio-cerebral, fractură de bazin şi fractură toracică, fiind în comă de gradul I şi II. Cu alte cuvinte, bărbatul era în stare gravă, prognosticul fiind rezervat. 

Medicii l-au internat în secţia Reanimare, însă nu au mai putut face nimic pentru el, decesul fiind înregistrat în jurul orei 23.30.

 

Scenele de groază, văzute de vecinul de la blocul de peste drum

Din verificările demarate de poliţie rezultă că, înainte de a se sinucide, bărbatul a consumat o cantitate importantă de alcool, pe fondul stării de ebrietate certându-se şi cu soţia sa. La un moment dat a plecat în vecini, la un prieten, unde a continuat să bea. Aici, după cum rezultă din declaraţiile luate de poliţişti, acesta a afirmat de mai multe ori că s-a săturat de viaţa pe care o duce şi că vrea să se spânzure. Rămas câteva secunde singur în cameră, bărbatul s-a dus pe balcon, în scurt timp aruncându-se în gol. Sinuciderea a fost văzută „în direct” de un vecin de la blocul de peste drum, cel care, de altfel, a şi sunat la 112. Martorul a relatat cum bărbatul s-a aşezat pe marginea balconului cu picioarele în exterior, după care, ţinându-se în mâini, şi-a dat drumul în gol.    

„Din cercetări s-a stabilit că nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, iar după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii se va dispune procedural”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sinucidere de la etajul III al unui bloc din George Enescu.
 Vizualizări articol: 5354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 10 voturi
Sinucidere de la etajul III al unui bloc din George Enescu3.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei