Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 feb 2011 - Anul XVI, nr. 38 (4636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sulfina Barbu:În perioada următoare ar fi potrivit premier tehnocrat cu puternic profil de economist

Miercuri, 16 Februarie 2011 (17:01:55)

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că pentru perioada următoare ar fi potrivit un premier tehnocrat cu "un puternic profil de economist şi cunoscător al mediului de afaceri".

"Cred că un premier tehnocrat cu un puternic profil de economist şi cunoscător al mediului de afaceri este cel mai potrivit pentru perioada următoare, plecând de la prevederile acordului cu FMI", a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că varianta unui premier tehnocrat are avantaje şi dezavantaje.

"Deocamdată Emil Boc este premierul în funcţie. Trebuie şi o discuţie în coaliţie pentru a vedea care sunt soluţiile cele mai bune pentru recâştigarea încrederii în Guvern", a adăugat Sulfina Barbu.

Deputatul PDL a mai spus că şedinţa CNC al PDL a fost amânată deoarece reprezentanţii PDL lucrează încă la propunerile de modificare a statulului.

Consiliul Naţional de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat iniţial pentru sâmbătă, se amână pentru data de 5 martie, a anunţat, miercuri, PDL.

Anunţul vine după ce, marţi, preşedintele Traian Băsescu a avut întâlniri cu parlamentarii PDL, iar seara cu liderii locali ai partidului, în care a susţinut necesitatea înlocuirii lui Emil Boc cu un premier tehnocrat, însă nu a obţinut sprijinul partidului în acest sens.

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus liderilor locali ai PDL, la întâlnirea de marţi seară, că rolul acestora este să îi convingă pe parlamentari că este nevoie de un premier tehnocrat, au declarat în exclusivitate pentru MEDIAFAX surse oficiale, care spun că Emil Boc va fi înlocuit înaintea CNC al PDL.

Discuţiile pe această temă ar urma să fie reluate după Congresul UDMR, programat pentru 26-27 februarie, la care va fi aleasă noua conducere a Uniunii.

CNC al PDL trebuia să convoace Convenţia Naţională a partidului la mijlocul lunii mai, la care să fie aleasă noua conducere a democrat-liberalilor. Mai mulţi lideri ai partidului s-au exprimat deja în favoarea separării funcţiei de premier de cea de preşedinte de partid. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sulfina Barbu:În perioada următoare ar fi potrivit premier tehnocrat cu puternic profil de economist.
 Vizualizări articol: 1182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sulfina Barbu:În perioada următoare ar fi potrivit premier tehnocrat cu puternic profil de economist0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei