Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta despre vizita lui Geoană la Vîntu: Dacă nu aş fi preşedintele PSD aş putea să spun mai multe

Vineri, 10 Decembrie 2010 (15:36:42)

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Galaţi, că dacă nu ar fi preşedinte al partidului ar putea intra în polemici şi ar relata lucrurile "aşa cum au fost cu adevărat" legat de vizita lui Mircea Geoană la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, într-o conferinţă de presă, că acest subiect este unul creat artifical, pentru a distrage atenţia de la probleme importante precum Legea educaţiei sau indemnizaţia pentru creşterea copilului.

"Nu am discutat în interiorul partidului acest subiect şi considerăm că el a apărut artificial şi l-a bucurat foarte tare pe Traian Băsescu. În felul acesta nu am mai putut vorbi zilele acestea despre prostia extraodinară cu legea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, nu am putut explica ce îi interesează cu adevărat pe oameni, cum facem cu Legea educaţiei, Legea salarizării unitare şi Legea bugetului, şi am dezgropat fantomele de anul trecut. Pentru orice pesedist şi orice român, reamintirea momentului 6 decembrie de anul trecut este o amintire extrem de dureroasă. Dar acum trebuie să ne uităm în viitor şi să învăţăm din trecut", a afirmat Ponta.

El a precizat că acest subiect va fi dezbătut, luni, în PSD.

"Cred că e o problemă faptul că eu nu am mai vorbit cu Mircea Geoană din 4 decembrie 2009. Poate că e vina amândurora. Eu, după ce am aflat de vizita de la Vîntu, nu am mai vorbit niciodată cu Mircea Geoană aşa cum vorbesc cu dumneavoastră acum. Nu cred că trebuie să mă iau după toate scenariile şi cred că PSD are un drum foarte clar pe care merge, indiferent de ceea ce gândeşte unul sau altul din PSD", a declarat Ponta.

Liderul PSD a mai spus că dacă nu ar fi preşedinte al partidului ar putea intra în polemici şi ar relata lucrurile "aşa cum au fost cu adevărat".

"Sunt preşedintele acestui partid. Dacă nu aş fi fost, puteam să intru în tot felul de polemici şi să povestesc lucrurile aşa cum au fost cu adevărat. Dar sunt preşedintele PSD şi nu cred că ar fi o greşeală mai mare din partea mea decât să contrazic un om cu o credibilitate atât de mare cum e domnul Guşă, de exemplu, sau să o contrazic pe soţia fostului preşedinte. Nu pot să fac lucrurile astea şi să nu îmi cereţi asta. Dacă nu aş fi preşedintele PSD, aş putea să vă spun mult mai multe", a adăugat Victor Ponta.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a susţinut, într-o declaraţie filmată şi postată, luni, pe blogul personal, că a fost sfătuit de Victor Ponta, la dezbaterea avută cu Traian Băsescu înaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, să spună că a fost acasă, la nevastă, în cazul unei întrebări despre vizita făcută la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

În replică, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că singurul cu care Mircea Geoană s-a sfătuit, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2009, a fost Sorin Ovidiu Vîntu. El a mai spus că afirmaţiile făcute de Geoană pe blog despre episodul vizitei la Vîntu şi reacţia staff-ului de campanie sunt "minciuni". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta despre vizita lui Geoană la Vîntu: Dacă nu aş fi preşedintele PSD aş putea să spun mai multe.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta despre vizita lui Geoană la Vîntu: Dacă nu aş fi preşedintele PSD aş putea să spun mai multe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei