Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 dec 2010 - Anul XV, nr. 291 (4582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manifestări

„Crăciun în Bucovina” la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii oraşului Gura Humorului şi turiştii care vor afla în această zonă au parte de numeroase manifestări incluse în Programul „Crăciun în Bucovina”. Pe 11 decembrie, începând cu ora 15, în Complexul de Agrement “Ariniş”va avea loc spectacolul televizat “Datini şi Obiceiuri din Bucovina”. Tot Complexul de Agrement “Ariniş” va găzdui, o săptămână mai târziu, pe 18 decembrie, la ora 18, un concert de muzică aromână susţinut de Diana Bisinicu Band, iar pe 19 decembrie, de la ora 19, va avea loc spectacolul susţinut de Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu.

Pe 22 decembrie, de la ora 17, va avea loc la Sala Tisa, (accesul se face pe bază de invitaţie) Concertul de Crăciun, pe 23 decembrie, la ora 18, în Parcul Marly, Moş Crăciun va inaugura Orăşelului Copiilor, va asculta poezii, colinde şi cântece şi îşi va dezlega desaga pentru a împărţi daruri.

Pe scena din Complexul de Agrement “Ariniş” va avea loc 25 decembrie, începând cu ora 17, spectacolul Ansamblului “Ciprian Porumbescu”, “Acasă în Bucovina”. Pe 26 decembrie, tot de la ora 17 şi în aceeaşi locaţie, va avea loc concertul susţinut de Hara şi Distincto, urmat de jocuri cu focuri, iar pe 27 decembrie, de la ora 16, un spectacol de colinde, urături, tradiţii din zona Gura Humorului.

Centrul oraşului Gura Humorului va găzdui pe 28 decembrie, începând cu ora 15, Parada măştilor şi tradiţiilor de Anul Nou, urmând ca pe 29 decembrie, de la ora 16 în Complexul de Agrement “Ariniş” să revină colindele, urăturile şi tradiţii din zona Gura Humorului.

Ultima manifestare a anului 2010 este “Urătura”, găzduită de Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina pe30 decembrie, de la ora 12.

Pe 2 şi 3 ianuarie, de la ora 16, în Complexul de Agrement “Ariniş” vor continua spectacolele cu tradiţii de Crăciun şi Anul Nou din zona Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Crăciun în Bucovina” la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
„Crăciun în Bucovina” la Gura Humorului3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei